• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

19.04.2016

23:29

DARIVAO SIROMAŠNE: Umesto da lepi plakate, Zukorlić novac donirao narodnoj kuhinji!

Zanimljivosti

DARIVAO SIROMAŠNE: Umesto da lepi plakate, Zukorlić novac donirao narodnoj kuhinji!

Podeli vest

Nosilac liste BDZS “Za pomirenje” Muamer Zukorlić uručio je deset hiljada evra narodnoj kuhinji Humanitarnog centra Hajrat, čime je ispunio obećanje da će novac, koji je prvobitno bio namenjem za stranačke plakate i bilborde, ta stranka dati u humanitarne svrhe

Zukorlić je tom prilikom kazao da će od ovog novca biti spremljeno deset hiljada obroka.

- Taj novac je bio namenjem za plakate, postere i grafite ali smo odlučili da nećemo ružiti gradove pa smo novac poklonili u humanitarne svrhe. Od samog iznosa važnija je odgovornost koju potvrđujemo. Za nas su obećanja svetinja a mi smo građanima obećali da ćemo ovo uraditi, rekao je Zukorlić

ZUKORLIĆ BI VEĆ DA ZAVODI RED U SKUPŠTINI: Kad ja uđem u Parlament, tamo neće biti alkohola!

Dodao je da su neki očekivali da će on zaboraviti na obećanje koje je dao ali to se, kako kaže, nikada neće dogoditi.

- Obećanja ne dajemo kako bi nekog obmanuli. Mi obećanja dajemo kao zavet, kazao je Zukorlić.

U Humanitarnom centru Hajrat kažu da oni svakog dana podele dve ipo hiljade obroka, što znači da će ova donacija obezbediti hranu za četiri dana, što je veoma značajno za korisnike narodne kuhinje


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 8 godina

Treba zahvaliti na ovakvom gestu ako je iskreno i od srca. Kamo srece da ima jos ovakvih gestova. Nek ti bog podari srecu.

XXL

pre 8 godina

Naravno da mu Bog podari sreću jer je milostiv, a ovo nije obećanje već red kako se nalaže imućnom (al' se sad malo koristi u propagandne svrhe).

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija