• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

24.04.2016

11:08

RIK: U Srbiji do deset sati na birališta izašlo 8,85 odsto glasača!

Zanimljivosti

RIK: U Srbiji do deset sati na birališta izašlo 8,85 odsto glasača!

Podeli vest

Do 10 sati na izborima u Srbiji glasalo je odsto upisanih birača, saopštio je RIK...

U centralnoj Srbiji glasalo je 8,5 odsto upisanih birača, u Vojvodini 9,82 odsto, a u Beogradu 8,34 upisanih birača.

Direktor Republičkog zavoda za statistiku Miladin Kovačević rekao da je na prethodnim izborima do 10 sati glasalo 9,06 odsto, a da je konačna izlaznost bila 53,09 odsto.

Prema podacima CeSID-a do 9 sati je na izborima glasalo 5,2 odsto upisanih birača. U centralnoj Srbiji izlaznost do 9 sati bila 5,1 odsto, u Beogradu 4,2 odsto, a u Vojvodini 6,6 odsto.

Izlaznost do devet sati je približna onoj koja je zabeležena i na izborima 2014. godine, tada je do devet sati na birališta izašlo 5,3 odsto birača. 

PODACI CESIDA O IZLAZNOSTI: Na biralištima do 9 časova glasalo 5,2 odsto birača!

OSTANITE U POKRETU I PRATITE IZBORE UŽIVO! Instalirajte aplikaciju INFORMER.RS!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Filip

pre 7 godina

Verujem da će se Vlada brzo formirati i da ćemo se vratiti uobičajenim aktivnostima, kako u politici, tako i u realnom životu. Siguran sam da predstoje bolji dani za Srbiju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija