• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.04.2016

23:51

PAJTIĆ: Zadovoljan sam, izbori nisu bili fer!

Zanimljivosti

PAJTIĆ: Zadovoljan sam, izbori nisu bili fer!

Podeli vest

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić zadovoljan je postignutim rezultatima, ali smatra a izbori nisu bili fer i pošteni...

Prema njegovim rečima, kampanja je prošla u medijskoj blokadi opozicije pre svega Demokratske stranke, ali i drugih stranaka, višemesečne satanizacije DS i svih ljudi koji je predstavljaju, hapšenja, fizičkog nasilja, pokušaja da se DS uništi kao stranka koja je "infrastrukturnom, programskom smislu najsnažnija brana vladavini jednog čoveka u ovoj zemlji".

Lider DS-a je na konferenciji za novinare najavio, kako je rekao, najmanje osam prigovora na izborni tok. 

Prema preliminarnim rezultatima DS za 63 obrađenih biračkih mesta SNS je osvojila 47. 99 odsto glasova, SPS 11.08, DS 7.28, SRS 8.09, koalicija SDS-LDP-LSV 5.24 odsto, Pokret dosta je bilo 6.06 odsto, koalicija Dveri - DSS 5. 09 odsto, rekao je Pajtić.

On je rekao da nema precizrne rezultate za Vojvodinu.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
golas

pre 8 godina

ako ce ti tako biti lakse,neka bude da si u pravu g pajticu!

ne kmeci

pre 8 godina

"..kampanja je prošla u medijskoj blokadi opozicije pre svega Demokratske stranke.." U kojoj blokadi? Pa svi mediji (osim Pinka i Informera) su zuti pa prezuti ???? Na javnpm servisu se odrzava okrugli sto bez vladajuce stranke....gde to ima???? Sada si jedva presao cenzus ali nikad vise????

Dragica

pre 8 godina

Ха,ха,ха,једном и ја да се сложим са Пајтићем.Избори заиста нису били фер и демократски.Имала са утисак као да је власт нагурала опозицију у тор па после по њему играла и викала да се други не чују а на крају је изигравала доброчинитеља и допустила да се помало чују јер,забога,ипак су избори.

SRBIN AUSTRALIJA

pre 8 godina

Slazem se sa tobom Pajtane da izbori nisu bili fer. Previse si glasova dobio, Dorane moj!!!

slaven zivkovic

pre 8 godina

gospodine zuti. vasa stranka je najvece zlo sto se srbiji moglo desiti. daleko ste gori od bombardovanja oba svetska rata, svih susa i poplava. cuti ne pojavljuj se i neiritiraj narod. nisu ni ovi napredni mnogo bolji od vas\n

asid

pre 8 godina

Pajtić je izuzetno zadovoljan ostvarenim rezultatom na ovim izborima od 3,5% koji je ostvario sa svojom DS strankom i smatra da je to sasvim dovoljno da ostane na čelu pokrajinske vlade!

JoXa

pre 8 godina

DS je davno unistena stranka, a unistili ste je upravo vi. Sta ste mislili? Da mozete da se pocepate na deset stranaka i lidera, a onda da svako osvoji po 7-8 procenata?\n

pedja konacno

pre 8 godina

Izbori nisu bili fer,zato što narod nije glasao za tebe,pa zato ti nevalja.Budi srećan,koliko si radio dosta si i dobio.

Aleks

pre 7 godina

Saglasan sa tobom Pajtću, izbori nisu pošteni, stranka koju ti vodiš NIJE PREŠLA cenzus. Gubi iz nje čoveče. Srbiji treba JAKA opoziciona NElopovsKA stranka.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija