• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

25.04.2016

11:12

NAPREDNJACI UBEDLJIVI U NOVOM SADU: SNS 40,59%, na drugom mestu Dosta je bilo sa 9,58%!

Zanimljivosti

NAPREDNJACI UBEDLJIVI U NOVOM SADU: SNS 40,59%, na drugom mestu Dosta je bilo sa 9,58%!

Podeli vest

Prema najnovijim podacima Gradske izborne komisije u Novom Sadu, a na osnovu obrađenih 172 biračkih mesta od ukupno 197, Srpska napredna stranka je osvojila 40,59 odsto glasova ili 38 odborničkih mesta od ukupno 78, koliko ima Skupština Novog Sada

Na drugom mestu je pokret  Dosta je bilo sa 9,58 odsto i imaće 8 odbornika, a isti broj odborničkih mesta imaće i radikali i socijalisti. Čankova LSV I DS osvojili su po šest odborničkih mesta.

U Novom Sadu je tokom izbornog dana zabeležen zanimljiv slučaj kada je u Ledincima policija uhapsila njuhovog kolegu Predraga Eleza, saradnika Tomislava Bokana iz Pokreta "Dinara-Drina-Dunav" . Ovaj pokret je ostao ispod cenzusa, a Bokan je izjavio da je policija  privela njegovog bliskog saradnika, policajca Predraga Eleza zbog sukoba sa aktivistima Srpske napredne stranke.

U novosadskoj policiji je potvrđeno da je Elez priveden i zadržan u pritvoru do 48 sati, a krivična prijava ga tereti za ugrožavanje sigurnosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija