• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.04.2016

17:39

ČEDA UVEREN U ULAZAK U SKUPŠTINU: Radićemo na ideji moderne Srbije!

Zanimljivosti

ČEDA UVEREN U ULAZAK U SKUPŠTINU: Radićemo na ideji moderne Srbije!

Podeli vest

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da se, ulaskom "Saveza za bolju Srbiju" – LDP, LSV, SDS u parlament, proširila perspektiva idejama moderne, otvorene i evropske Srbije

Kako je saopšteno iz LDP, sve što je rečeno u kampanji tog saveza, sada dobija na značaju, a da Srbija mora raditi na daljoj demokratizaciji, na izgradnji jakih institucija, vladavine prava.

Jovanović smatra da, u okolnostima u kojima se stranka nalazila prethodne dve godine, kao i u ovoj izbornoj kampanji, ostvareni rezultat je osnova za novi početak i dalji razvoj LDP, ali pre svega za afirmisanje politike te partije. 

ČEDA, BORIS I ČANAK NA IZBORNOJ KLACKALICI! SDS-LDP-LSV na 4,97% - za prelazak cenzusa fali im 1.107 glasova!

- Rezultati koje je naša stranka postigla u čitavom nizu opština širom zemlje toj našoj daljoj borbi daju još jaču potporu. Naš rad u budućem parlamentu odrediće borba za dalju demokratizaciju društva, stvaranje jasne političke alternative, u ekonomskom, spoljnopolitičkom i bezbednosnom životu zemlje, vladavini prava i pomirenja u regionu - rekao je Jovanović.

Čestitao je svima na izbornim rezultatima, a na prvom mestu građanima koji su na izborima učestvovali.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BOKI

pre 7 godina

Šmrcko i njegov žuti maneken sinoć su bili mnogo tužni dok ih rik nije pogurao preko cenzusa. Jad i beda.

Sever

pre 7 godina

I ovaj treba da je na robiji a ne da se slika! Moze da se slika al u policiji!

zare

pre 7 godina

da su pravi ljudi povukli bi se posle prosli izbora

portal S

pre 7 godina

Da je pravde, nadao bi se, ne da ce uci negde, nego da ce izaci sa robije do 2030...ako advokat bude cinio cuda.

lala

pre 7 godina

Politička beda bio beda i ostao ali iz prethodnog perioda se dobro nafatirao pa bi ga zbog toga trebalo pitati za "zdravlje i poslati na lečenje CZ.

pedja stop

pre 7 godina

Radičeš na ideji kako da otmeš još jednu fidelinku,i kako da nabaciš još jednu vilu u Grčku,i ako se može neki hotelčić na maldivima i ...............................................................................još po nešto za ženu i decu

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija