• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.04.2016

19:35

VUČIĆ: Možda SNS zatraži da se ponovo prebroje svi glasovi!

Zanimljivosti

VUČIĆ: Možda SNS zatraži da se ponovo prebroje svi glasovi!

Podeli vest

Predsednik SNS Aleksandar Vučić ocenio je nakon sednice prededništva naprednjaka da su se tokom izborne noći "dešavale čudne stvari" i najavio da bi stranka na čijem je čelu mogla da zatraži da se ponovo prebroje glasovi... On je naveo da bi formiranje nove vlade trebalo očekivati posle skupštine SNS, krajem maja...

- Juče su neke agencije i mediji govorili gluposti o nepravilnostima. Podneta su samo dva prigovora i to je podnela SNS, u Vranju i u Jagodini zbog pijanog radikala. Oni koji su se žalili vama, a i vi njima, nisu podneli nijednu žalbu, sve vreme su lagali, znali su šta su radili u Bodrumu i Solunu i ovaj zna šta je radio kao stečajni upravnik. Danas je OEBS rekao da nikakve političke krađe nije bilo. To ćemo sada mi da proveravamo. Čudne stvari se se događale tokom noći, a mi nismo lagali - istakao je Vučić. 

O saradnji sa SPS

Odgovarajući na pitanje da li će zvati SPS u buduću vladu, Vučić je rekao da je veoma "škrt na pozivima". 

- Ne bih o tome govorio u ovom trenutku, a što se mojih poziva tiče ja sam veoma škrt na pozivima - konstatovao je Vučić.

SRBI SA KOSOVA I METOHIJE IZABRALI VUČIĆA! SNS osvojio 67,09% glasova u južnoj srpskoj pokrajini!

Dodao je i da su se tokom noći događale “čudne posete“. 

- RIK radi celu noć, nikad brže nije radila, a PIK ne radi ama baš ništa, danas u 14.00 je saopštila prve podatke i svi se prave blesavi. Nije problem, neka im poklone mandate. Šta mislite, da ću da se plašim stečajnog upravnika koji namešta poslove sebi? Mislim da su se čudne stvari noćas dešavale... Oni neka rade svoj posao, svi zajedno, mi ćemo svoj i država će svoj - dodao je Vučić. 

Na konstataciju novinarke RTS da je lista oko SNS dobila u promil iste rezultate kao na prošlim izborima, lider SNS je odgovorio: 

- Osvojili smo stotinu hiljada više glasova, tri promila više. Mislim da je to veliki uspeh, objektivno gledano, posle teških reformi uz ogromnu mržnju velikog dela medija i političkih protivnika... Srećan sam kako su ljudi odgovorili, zahvalan sam narodu Srbije - rekao je Vučić.

Tanjug

Govoreći o formiranju nove vlade, on je naveo da će ti razgovori uslediti krajem maja.

ČEDA, BORIS I ČANAK NA IZBORNOJ KLACKALICI! SDS-LDP-LSV na 4,97% - za prelazak cenzusa fali im 1.107 glasova!

Manje mandata neće usporiti reforme

Komentarišući broj osvojenih mandata, Vučić je istakao da manji broj mandata koji SNS ima u Skupštini neće uticati na sprovođenje reformi koji je započeo. 

- Važno je da imamo legitimitet, da nas narod podržava. To mi imamo i to je važno - istakao je lider naprednjaka i dodao:

- Novu vladu Srbije treba očekivati posle vanredne skupštine Srpske napredne stranke, zakazane za 28. maj - rekao je Vučić.

Na pitanje sa kim sigurno neće u koalicu, odgovorio je da "oni to znaju".

- Potpuno je jasno da mi ne pada na pamet da zovem ljude kojima je mržnja jedina politika. Želim ljude koji žele da rade nešto za Srbiju i žele da vide Srbiju uspešniju - poručio je Vučić.

Kada je reč o pokrajinskim izborima, Vučić je u izjavi za RTS istakao da će preložiti Ištvana Pastora za predsednika skupštine Vojvodine, ne isključujući mogućnost da pozove još neku stranku u sastav nove pokrajinske vlade.

- Mada, imamo dovoljno glasova, mi možemo i sami, i bez Mađara - rekao je Vučić.

On je rekao da će posle skupštine SNS, 28. maja, biti poznato ko će biti premijer vojvođanske vlade.

Prema poslednjim rezultatima RIK, SNS je osvojila 48,25 odsto glasova na republičkim izborima, dok je na pokrajinskim osvojila 44,29 odsto.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ceca

pre 8 godina

U Sapcu je gradonacelnik pre izbora nudio od 5-11000 za glas na izborima.Na dan izbora aktivisti su stajali ispred birackih mesta sa narandzastim fasciklama u rukama i placali birace po 1000 dinara za glas.Inace,to su sve pripadnici demokratske stranke.Eto,ko je krao.

Srna

pre 8 godina

Od njih se to moglo i očekivati. Jedino su na taj način mogli da dobiju i taj jadan broj glasova, koji su dobili.

vesa

pre 8 godina

strašno, ali od demokrata se sve može očekivati, tako da ovo nije za čuđenje!!!!!

Glasinac

pre 8 godina

Pa šta im je to pomoglo. Pukli su ko zvečka.

marina

pre 8 godina

Ako se to ucini, letece perje i sasa radulovic sa sve dss-dveri

Kale

pre 8 godina

Vučić kao i uvek, principijelan i dosledan, krajnje otvoren i realan. A sve to uz "bez dlake na jeziku"! Spreman da odgovori na svako pitanje i nadasve pragmatičan!

Elena

pre 8 godina

Zato pored njega i možemo da očekujemo prosperite naše zemlje.

dacha

pre 8 godina

Opozicija, svesna debakla na izborima je jos tokom jucerasnjeg dana povela pricu o neregularnosti, uvece o kradji, danas kao prave neka pravni tim, a ne shvataju da su zbog oholosti tu gde jesu, na 5%!

Milutin

pre 8 godina

Kakav crni uspeh i parlament, izgubise Vojvodinu posle 16 godina. Svi su na granici statisticke greske, ali, zato su se juce pokazali: pljuvali su se do juce, govorili najgore stvari jedni o drugima, ali su se skupili svi do jednog i povikali "Kradja!". Kad shvate da ih narod nece, raspasce se kao govno na kisi.

Komad

pre 8 godina

Vučić je otvoren prema medijima i njegovi reski odgovori imaju razloga.

Tanja

pre 8 godina

Tacno se zna sta bi se desilo...napravili bi vlast i sprecili reforme.

Ricardo

pre 8 godina

I treba da se plaši Radulovića jer njega ne može da farba

JetSet

pre 8 godina

..da se plaši Radulovića???? Tebi nešto fali izgleda, Vučić da se plaši stečajnog upravnika sa sedam krivičnih prijava koje stoje u fioci jer ga je čuvao neko iz žute ekipe???? Ne lupetaj, keve ti!

jasna

pre 8 godina

Ne može-Radulović je već dobro namazan. Da nije ne bi Radulović kao petooktobarski, pljačkaški kadar imao ni jedan jedini glas

goran

pre 8 godina

Zuti su pokusali da kradu i kupuju glasove u svim gradovima.I pored svega toga,rezultat im je katastrofalan.Nadam se da ih vec na sledecim izborima nece biti ni u tragovima.

Kale

pre 8 godina

Uprkos fantastičnom rezultatu SNS, mislim da bi na Skupštini 28. maja trebalo stranku osvežiti novim, mlađim likovima. Nekih faca se narod zasitio a pitanje je i kako i koliko su pomogli na ovim izborima. Ali sve realno, objektivno i pošteno - u lice!

mario

pre 8 godina

Odluka SNS-a da u pokrajini saradjuje sa SVM je potpuno na mestu, Vojvodina je bas dugo bila uzurpirana od strane demokrata, konacno ce doci bolji dani i za pokrajinu!

Lažni bot

pre 8 godina

Ovaj patetičar kao da radi za Informer a ne da je premijer

banat1952

pre 8 godina

A zbog cega ti citas Informe ako ti se ne dopada stav tih novina. Da te potsetim, Informer je u privatnom a ne Pajticevom vlasnistvu, tako da moze da ima svoj stav o bilo cemu, a ti citaj Kurir ili Blic,i ako ti jos nisu javili, izbori su zavrseni i izgubili ste.

djeno

pre 8 godina

citaj brate Blic tamo je skup hijena na celu sa DS

Zalivi

pre 8 godina

Šta god da se dešavalo prethodne noći nije pomutilo ubedljivu pobedu SNS-e.

File

pre 8 godina

Cudne naravno, jer neki preko noci prelaze cenzus...Sve ce to izaci na videlo.

Dejan

pre 8 godina

Na čemu je ovaj bubnjar što lupeta tako,daj i nama malo da nam bude kao tebi lepo

Vera

pre 8 godina

Nije bilo krađe. ako neko ima 51% što bi krao 1% kad i sa 48 % ima apsolutnu većinu i sam može da se pita o svemu. Srbija je izabrala juče da bi danas radila.

Sanja

pre 8 godina

Pajtic je osvedoceni lopov...tako da me sveto ne cudi. Ko stase svedesavalo pod okriljem noci.

Mali

pre 8 godina

Posle toliko teških rezova,smanjivanja plata i penzija razionalizacije javno sektora,građani Srbije su ipak prepoznali rezulate rada Vlade i dugoročno gledano prosperitetnu politiku koji vodi Vučić i SNS.

Gaga

pre 8 godina

Sve ce se to u narednim danima ispitati i izaci na videlo narodu.

Petar57

pre 8 godina

Sta su dozivele opozicione partijice,moraju da kradu glasove,da predju cenzus !

DEJAN

pre 8 godina

Aleksandar Vucic i nakon fantasticne pobede ostao je sa obe noge na zemlji, razmislja samo da gradjanima Srbije bude bolje.

Nikola

pre 8 godina

Sada svako novinar iz NUNS, NVO, oni iz KRIKA, Janković kada iznesu neistinu moraju krivično da odgovaraju, a neodgovorne novine i njihovi urednici da osete finansijske kazne, jer isključivo istina je jedini preduslov profesionalnog novinarstva.

Saska

pre 8 godina

Verujem u novu vladu. Bice sklopljena onako kako je najbolje za sav narod.

mladjo

pre 8 godina

Postena pobeda SNS-a i treba postovati glas gradjana.

Bora

pre 8 godina

Da se to desilo odmah smo mogli da očekujemo odcepljenje Vovodine jer oni to žele.

Petar57

pre 8 godina

Sramota da bude opoziciju,bez "muvanja" ne mogu ni cenzus da predju !

vule

pre 8 godina

Izbori su završeni a sad da nastavimo ka boljoj budućnosti

mladjo

pre 8 godina

Nema sta da se prica vise,rezultati su poznati i pobednik je ocigledan, sto se znalo i pre izbora.

Danko

pre 8 godina

Istvan Pastor bi bio dobro resenje za predsednika skupstine Vojvodine.

Dusan

pre 8 godina

Opozicija je jos jednom pokusala da izmanipulise narod, SNS je prijavila nepravilnosti, tako da, prestanite vise da lazete. Srbija je pobedila

Marjan

pre 8 godina

Ne treba zuriti sa odlukama sa kim praviti novu vladu,treba razmotriti sve stavove,i videti samo one kojima je bitan interes Srbije,i njenih gradjana.,

Aco

pre 8 godina

Hehehe neka se sada malo i novinari peckaju na tihoj vatrici radoznalosti i isčekivanja.

bica

pre 8 godina

Sad ova vlada treba na nastavi sto je zapocela.

Srdjan

pre 8 godina

Bravo na pobedi, nisam ni sumnjao u to. Osim sto je opozicija jos jednom pokusala da izmanipulise narod, SNS je prijavila nepravilnosti na birackim mestima, tako da, opozicija treba da prestan da laze ovaj narod. Srbija je pobedila

Dimitrije

pre 8 godina

Svakom prema zasluzi, tako neka budu i tvoji pozivi!

naki

pre 8 godina

Zaista je cudno, ali ovi "cenzurasi" ne mogu nista SNS, ubedljivo ih je sve porazio.

Zoran

pre 8 godina

Pastor je odlican predsednik Vojvodjanske skupstine.

Slobodan

pre 8 godina

Novu vladu Srbije treba ocekivati sto pre, nema ni jednog razloga de se ceka. Ali SNS kao odgovorna stranka ce to uraditi posle vanredne skupstine Srpske napredne stranke, zakazane za 28. maj .

Zoran

pre 8 godina

Mogu brojati koliko hoce da pobede nikako ne mogu.

tami

pre 8 godina

Propali su planovi opozicije tj. sada cenzurasa da se ujedine, sada i ujedinjeni mogu samo da gledaju potpunu dominaciju SNS i Aleksandra Vucica.

bravo

pre 8 godina

E sada Vučićev trud i uspeh mu daju slobodu da uživa u tome da na tihoj vatri drži u velikom iščekivanju i ostale koji bi da budu sa njim u koaliciji,a i radoznale novinare sa kim će u koaliciji.

maja

pre 8 godina

Srbija je izabrala buducnost, a to je najbitnije!

simica

pre 8 godina

Ako ima sumnji u pokrajinske izbore neka naprednjaci traže konzrolu i reviziju, što se tilče nove vlade, mesec dana če biti vrlo dramatični, naprenjaci će ostaviti stranke opozicije na vatri i pečenju , očekujem širu vladajuću kaoliciju sa socijalistima, obe madjarske stranke ali i jednom od Sandžačkih, mada ne isključujem i Čanka.

Beria

pre 8 godina

Sreca je da je premijer Vucic uveo koliko toliko red u drzavi inace bi danas mogli da ocekujemo da se pojedini pojave sa nekim novim Chumetom,Spasojevicem,Kumom, i ostalom ekipom koja bi destibilizovala drzavu i napravila drzavni udar! Cudni pokusaji raznih Shojica.

yu

pre 8 godina

SNS su mnoge stranke podkradale,ali su im koverti bili busni.

marko

pre 8 godina

Vučić je apsolutni pobednik i tu nema priče

zodijakkkkk

pre 8 godina

Ukoliko ima sumnji na regularnost rada PIK neka SNS traži kontrolu i revizuju , to je zakonsko pravo, treba očekivati i veliku trku u Vojvodini za vlast i ulazak u vladajuću koaliciju.

brane

pre 8 godina

Ubeđen sam da su ovi oko 5% nategli cenzus,samo proveriti

dana

pre 8 godina

Najbitnije je da su ljudi prepoznali prave vrednosti!

Lažni bot

pre 8 godina

Ponesi i one dzakove sto ste prosipali onomad i stiropor obavezno

Zoran

pre 8 godina

Kako god izbori su prosli i ne mogu se vratiti,nikakva korekcija ne moze da izmeni volju gradjana.

Dara

pre 8 godina

Zasluzena pobeda u pokrajini, sad ce krenuti i pokrajina u bolji zivot.

tami

pre 8 godina

Mozda bi SNS to trebala i da uradi, pa da vidimo ko je gde, ko se vrti oko cenzusa, a ko je ispod njega pa se naprasno ugurao preko.

sima

pre 8 godina

SNS je ostvario vise nego sjajne rezultate na jucerasnjim izborima

Nenad

pre 8 godina

Definitivno se muljalo i treba traziti ponovno prebrojavanje

Darko

pre 8 godina

I treba, kad se Boris i Čeda prave pametni sa svojih 10 glasova, nek se i sns sa svojih 3000000 glasova naprave pametni.

Danijela

pre 8 godina

Pa kad svi mogu da broje,mozeme i SNS da proveri.

viktorija

pre 8 godina

Nema sumnje u Vučićevu pobedu. To se i očekivalo, a isto tako se očekivalo i da će opozicija imati primedbe, kao i uvek.

Doki

pre 8 godina

I treba bilo je kradje i od strane SPS,SRS i normalno DS.

Branka

pre 8 godina

Mislim da bi novo prebrojavanje donelo SNS-u još neke glasove.

Olja

pre 8 godina

SNS nije imala potrebe za bilo kakvim malverzacijama...narod otvoreno podržava Vučića...

kiki

pre 8 godina

Pajtić je pun nekog nepoverenja,za lopova svi su lopovi.

Čupka

pre 8 godina

O ovoj pobedi se govorilo još od dana kada su izbori raspisani. Rad i posvećenost uvek donose dobre rezultate. Ovi izbori su to i dokazali.

POKRALI TE MALI VESIC I MIHALO

pre 8 godina

STA SE CUDIS DALI GLASOVE RADULOVICU.

Dimitrije

pre 8 godina

Biće sasvim dovoljno vremena da se razmotre mnoge ozbiljne teme kao formiranje nove vlade.

Ivana

pre 8 godina

Ako bude bilo potrebe za tim, neka se prebroje svi glasovi.

Branka

pre 8 godina

Cela predizborna kampanja je bila prljava. Bitan je rezultat! Narod je doneo odluku!

Danijela

pre 8 godina

I treba da zatrazi ponovo da se broji kada svi broje.

anatema

pre 8 godina

Nisam ni sumnjala da ce izbori da budu posteni. Samo su neki lajavci pripremali teren pre izbora da nece biti posteni, jer su znali da su zabrljali i znali da nece osvojiti glasove. E ti lajvci su pukli u Pokrajini.

Dule

pre 8 godina

Ajd prebroji ponovo pa oni sto imaju 5 % nek ispadne da imaju 4,9 % i eto nama jos 25 poslanickih mesta ;)

Mara

pre 8 godina

Naprednjaci nece dozvoliti bilo kakve propuste vezano za glasove.

Strahinja

pre 8 godina

Ipak predstoje dani kada će se o važnim stvarima koje su neizbežne moći mnogo više reći.

Natasa

pre 8 godina

Sve je moguce, naprednjaci strogo vode racuna o fer izborima.

Lepotan

pre 8 godina

Nikakvih kradja nije bilo opet lazu,dokle vise.

Slavica

pre 8 godina

Opozicione stranke su imale potrebu za krađom glasova na izborima. Vučić ima ogromnu podršku biračkog tela, njemu tako nešto nije potrebno!

anatema

pre 8 godina

Pokrajinska vlada je sada dozivela preokret. Kakvu tuzbu sad Pajtic planira da podnese? Verujem da ce ipak sad mirati da pocne da se brani po raznim tuzbama za malverzacije.

maja

pre 8 godina

Opozicija je insistirala na ovim izborima, sada mogu samo da plaču i da se žale. Čudo za neke što su i cenzus prošli.

anatema

pre 8 godina

Ocigledno da su gradjani Srbije ipak prepoznali pravu stranu reformi i da znaju da im se smesi bolje sutra.

Kalina

pre 8 godina

POnovnim prebrojavanjem verujem da ne bi stanje mnogo odstupalo ukoliko bi ga uopšte bilo.

Viktor

pre 8 godina

Pred novom vladom su započete reforme i mnogo ozbiljnog nimalo lakog posla.

dača

pre 8 godina

Ne bi me iznenadilo da su "demokrate" ukrale koji glas da bi prešle cenzus.

Branka

pre 8 godina

Mislim da je fantastično što je SNS osvojila ovoliko glasova....takva se prljava kampanja vodila!....

Miša

pre 8 godina

Rezultati glasanja treba da budu regularni i po propisu.

Logik

pre 8 godina

Postoji opravdana mogućnost da SNS zatraži novo prebrojavanje glasova.

Kalina

pre 8 godina

Ukoliko to bude bilo potrebno, svakako verujem da će se izvršiti u najskorijem vremenskom intervalu.

ger

pre 8 godina

Pobeda je sigurna... Jedino ponovnim brojanjem ds moze ispod cenzusa.

filip

pre 8 godina

I treba da zatraze ponovno brojanje glasova.Demokrate su krale i podmicivale u svim gradovima.

Tanja

pre 8 godina

Mogu i da ponove izbore nista im ne vredi...volju naroda ne mogu da promene.

Kalina

pre 8 godina

Narod je prepoznao prave vrednosti, vrednosti koje će ići u korist svih građana i naše zemlje jer će premijer raditi borbeno na svakom pitanju i bez imalo sumnje sa uspehom.

safet

pre 8 godina

SNS bi i trebalo da zatraži da se ponovo preborje glasovi, jer je sumnjivo da su neke stranke tokom noći prešle cenzus i ušle u skupštinu.

Ana

pre 8 godina

Narod je ipak prepoznao ko je na njihovoj strani.

Ada

pre 8 godina

Ako se ponovo broje glasovi onda tesko ds-u i ostalim cenzus strankama.

Savo

pre 8 godina

Nesto mi cudno sto DSS ima tacno 5% i ne sekiraju se uopste dal ce biti ispod cenzusa a osalo je jos izbornog materijala da se obradi.

Danica

pre 8 godina

Mora da su umešali prstiće u nameštanje tih 5%...

Ada

pre 8 godina

Nema sumnje da ce nova vlada raditi jos upornije nego prethodna.

velja

pre 8 godina

Srbija je rekla kojim putem želi da ide i koga želi na čelu kolone, a ko gubi ima pravo da se ljuti.

Sima

pre 8 godina

SNS bi trebalo da zatrazi prebrojavanje glasova!

HOKI PINER

pre 8 godina

Ukoliko ima sumnje u regularnost rada PIK treba tražiti proveru i reviziju izbornog procesa u PIK.

radomir

pre 8 godina

SNS je ozbiljna stranka i nema vremena da se bavi lažnim optužbama stranaka koje su ušel u skupštini na jedvite jade.

Filip

pre 8 godina

I ja bih tražio da se prebroje, možda ovi ovi što imaju malo glasova muljaju nešto.

kurafte

pre 8 godina

Mislim da si doktor! Ja kao neki naučnik skidam kapu, jer smo svi za nasega gospodara! A da i za covica i vesica!

caplin

pre 8 godina

A "demokrate" uporno objasnjavaju kako su naprednjaci izgubili 50 glasova i kako pocinju da padaju.Ha-ha-ha.

Milan

pre 8 godina

Svako moze da trazi ponovno prebrojavanje pa i SNS ako smatra da je doslo do nekih nepravilnosti.

Ja

pre 8 godina

Evo malo matematike...SNS je imao u proslom mandatu ukupno 119 SVOJIH poslanika ( to je rezultat kada se odbiju dogovoreni koalicioni mandati ). Sada ce imati UKUPNO 98 svojih poslanika. Realno ovo je neuspeh SNS-a i u procentima iznosi oko 17.5 %. Nije ni cudo sto se sinoc nije slavilo u stabu SNS.

mika

pre 8 godina

Ubedjliva pobeda SNS-a kao što je i bilo očekivano. Srbija je pobedila!

Dekoker2016

pre 8 godina

Opozicija ima nameru da napravi haos po Srbiji, ali im to nesto ne ide za rukom.

Jovan

pre 8 godina

Sve je moguce. Cisto radi potvrde ubedljive pobede.

TVRDJAVA

pre 8 godina

Pobeda je verovatno i veca jer ovi iz opozicije su sve listom osvedoceni lopovi.

TVRDJAVA

pre 8 godina

nepravilnosti su radile ove sitne i jadne stranke samo da predju cenzus.

Nidža

pre 8 godina

Bez koalicija i sa stručnim ljudima.Takva vlada je najpoželjnija.

TVRDJAVA

pre 8 godina

Neki su svasta radili samo da predju cenzus, zalosno je ali sta da s e radi kada su zeljni vlasti.

Zoran

pre 8 godina

Mislim da bi trebalo oformiti komisiju da se cela stvar ispita.

maki

pre 8 godina

Odlican rezultat, radom zasluzen. Samo napredno!

Hedona

pre 8 godina

Naprednjaci su odneli ubedljivu pobedu, ali je opozicija brojala glasova, da se neko drugi pitao nikada u Skupštinu ne bi ušli, dok nisu smanjali procenat naprednjaka ne bi se smirili.

Hedona

pre 8 godina

SNS ima dovoljno svojih kadrova koji možeda nas povuče i radimo. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka sa poštenim ljudima.

Anamarija89

pre 8 godina

Mogu ih ponovo preprobrajati i duplirati im, SNS ubedljivo pobedila.

maki

pre 8 godina

SNS-u su potrebni koalicioni partneri koji žele da rade nešto za Srbiju i žele da vide Srbiju uspešniju.

Anamarija89

pre 8 godina

Mogu da ih broje koliko hoce,najbolji je pobedio.

Hedona

pre 8 godina

Tako i treba da se broje nego šta srozali su im procenat za 10 procenata prema prvim rezultatima SNS imala 56, 2 % iz sata u sat i tokom noći taj procenat opao na 48, 2 % ponovo nego šta.Šta je opozicija radila to niko ne zna.Čučali u Riku i molili za glasove.

Aca

pre 8 godina

Zuti su formirali vladu po nekoliko meseci samo da ne bi nista radili, svaka cast Vucicu!

Tea

pre 8 godina

Tako govori neko ko se ne boji i neko ko ne krade. Pobeda je ubedljiva i poštena, a i veliki je posao brojati ponovo!

Tara

pre 8 godina

Nova Vlada bi trebala biti od novih ljudi, a ne ovih starih i istrošenih koji nisu mogli da prate premjera!

Nada

pre 8 godina

Do formiranje vlade ima još vremena... treba sumirati utiske od izbora.

Boban

pre 8 godina

Meni se sviđa ova izjava premijera jer pokazuje da je i on zainteresovan da se nađu ti koji su krali jer su krali i glasove SNS-a kojih je najviše.

Sasa

pre 8 godina

Kako god bilo, SNS je neprikosnoven. A sve su to i zaslužili.

Obrad

pre 8 godina

Koliko god su opozicionari pokušavali nešto da smute, ne mogu prevariti sve gradjane Srbije.

Simica

pre 8 godina

U potpunosti se slazem,g din Istvan Pastor je i u prethodnom sazivu vlasti,svoju funkciju obavljao na zavidnom nivou.

Maki

pre 8 godina

Vučić je pošten i dobar čovek, i ovakvu podršku građana je i zaslužio.

Sasa

pre 8 godina

Ja bih stvarno zatražio jer mislim da bi možda više izgubile male stranke koje pravdaju svoj neuspeh izmišljotinama.

rade

pre 8 godina

Da SNS nije pobedio, crno bi nam se pisalo bogami..

Dea

pre 8 godina

Potrebna je nova sveža krv u Vladi koja bi bila od koristi premjeru!

TVRDJAVA

pre 8 godina

ocigledno je da treba ponovo prebrojavati jer ssu neki odjednom prešli cenzus.

Maki

pre 8 godina

Vučić je najbolji izbor za Srbiju i to su izbori i pokazali.

bole

pre 8 godina

Pa mogli bi da zatraze jer u mom selu DS je bio 16 god. na vlast pa se uvezbali sa ubacivanjem lažnih listića.

Ana

pre 8 godina

da,hajde sad da se postavi pitanje,kako je to samo SNSu pao procenat a ovima ispod cenzusa volsebno skocio.

asija

pre 8 godina

sad Vučiću što pre vlada da nastavimo ovim tempom rada!

Pjer

pre 8 godina

Trebalo bi,pa da vidimo ko je stvarno prešao cenzus !?

gagga

pre 8 godina

zaslužena je ova pobeda,narod je prepoznao preporod i nadu u bolju budućnost.

psiholoskinja17

pre 8 godina

Ni to nije iskljucena opcija, sve treba proveriti.

Dule

pre 8 godina

Konacno ce se Vojvodina ratosiljati vlasti DS-a.

Darko

pre 8 godina

Dobro je da se Vojvodina konacno otarasila Pajtica i njegove neodgovorne politike,vreme je stvari sada krenu na bolje!

Daca81

pre 8 godina

To bi zaista i trebala da uradi, pa da lepo Dveri ostanu ispod crte!

Jovana

pre 8 godina

Bilo je naporno do sada, a bice jos teze. Ceka nas veliki posao.

mima

pre 8 godina

Od nekih ljudi se može svašta očekivati ,važno je da je narod dao glas za budućnost.

Maja

pre 8 godina

Sad im sve džabe, narod je pokazao ko je najbolji.

David

pre 8 godina

SNS svakako ima ubedljivu pobedu. Narod je rekao svoje misljenje.

mima

pre 8 godina

Bitno je da će Srbija nastaviti put reformi i put ka još boljoj budućnosti.

Vesna

pre 8 godina

Samo kad se otarasismo Pajtica..ko bi glasao za onog ko je krao od bolesne dece.

Simonida

pre 8 godina

Trebali bi da tražimo da se svaki glas opt prebroji, jer jako su sumnjive sve stranke koje su prešle cenzus za tako malo.

Jovica

pre 8 godina

Svi su znali da ce naprednjaic pobediti. Jedini oni nesto rade u ovj drzavi. Sad je vreme da Srbija nastavi sa reformama i razvojem.

Sile

pre 8 godina

Verujme da bi ovi suto su se bunili ispali sa liste i ne bi usli u skupstinu.

lici

pre 8 godina

Kako god,sa prebrojavanjem ili bez,Srbija je donela odluku,kome dati poverenje,brojali ne brojali,Srbija pobedjuje.

Suzana

pre 8 godina

Ako je potrebno onda sve ispitati i proveriti.

gogi

pre 8 godina

Demokrate su bili svesni situacije da ce izgubiti izbore pa su na sve nacine pokusavali da ih remete i da ih zaustave, sva sreca pa nisu uspeli.

mladjo

pre 8 godina

Ova razlika u glasovima je ocena rada i truda za ovu drzavu.

Dragana

pre 8 godina

Vučić je oduvao sve, mogu samo da mu zavide. Narod je njega birao. Sve čestitke.

bokii90

pre 8 godina

I da se ponovi brojanje ishod je isti,SNS je pobedio,narod je preznao kvalitet i rad.

istocnu vuk

pre 8 godina

prebrojati ponovo nego sta ,narocito u opstinama u vojvodini gde je pajtic do juce imao vlast.

Klara

pre 8 godina

Sumnjivo mi je sto su neki presli cenzus iz opozicije trebalo bi prebrojati ponovo glasove

gile

pre 8 godina

Srbi sa Kosova su u velikoj meri glasali za Vucica jer ih nije zaboravio i bori se za njih.

milena

pre 8 godina

Možda bi i trebalo da se prebroje! SNS svakako ima apsolutnu vlast ali treba prekontrolisati da nas nisu negde oštetili!

Kode

pre 8 godina

Strašno je to na šta su sve spremni ovi iz opozicije da bi se dokopali fotelje. Sada će se videti ko je ko!!!

Klaudija

pre 8 godina

Opozicija je bila spremna na sve kad je videa da gube izbore. Sad i prelaz cenzusa predstavjaju uspehom.

Olja

pre 8 godina

SNS je dokazao svoju dominaciju, mada se od oponenata svašta može očekivati, s obzirom da su skloni mahinacijama i malverzacijama ne bi me čudilo da su pokušali s kupovinom glasova!

Hana

pre 8 godina

Neka se prebroje glasovi ponovo. Neki su zaista samo cudom mogli da predju cenzus...

smb

pre 8 godina

ogromno olaksanje da je vucic i dalje na celu kad vidimo sa koliko intriga se drugi sluze. polako ali sigurno se vraca srpski mentalitet postenja a to je ogroman broj gradjana, nocna mora polako nestaje. daj boze da SNS i dalje ima toliko energije da se zemlja malo stabilizuje, da se privreda pocne da oporavlja da u narodu ponovo zavlada mir, postenje i odgovornost. hvala na energiji za dobro nase zemlje. pozdrav.

ugo

pre 8 godina

Ako sumnjaju u neke neregularnosti treba odma da zatraze ponovno prebrojavanje.

BeliOrao

pre 8 godina

Treba prebrojiti glasove ali SNS je zasluženo pobedila!

Milanka

pre 8 godina

Ja bih trazila iz inata,da opozicija vidi kako je kad neko uporno provocira!

cudo

pre 8 godina

Citam komentare i ne mogu da verujem.....no, srecno vama istomisljenicima, a mi ostali smo svesni situacije

mina

pre 8 godina

Gospodin Vučić treba da ispita naprasne bolje rezultate kod stranaka koje nisu prošle cenzus pa kasnije kao jesu. Baš čudno.

zoran

pre 8 godina

Takozvana opozicija uz pomoc Miska,nadajuci se pobedi spremili su falsifikovane listice stampane u stampariji u Vojvodini,ali su se preracunali Vucic je osvojio 54%glasova iznedadili su se ukrali su 6% nisu mogli vise,zamenjivali su dzakove,ubacujuci falsifikate,Vucicu ti neznas s kim imas posla,sve na jednu gomilu uz direktan prenos pa ponovno brojanje,imace policija pune ruke posla,na sve su bili spremni,da si imao 50% glasova izgubio bi izbore

Milan

pre 8 godina

Pbeda mora da bude jasna kao Sunece, zašto bi neko ko ima 50% glasova dozvolio sebi da se pravda političim šarlatanima.

Jova

pre 8 godina

Demokrate su izgubile sve na ovim izborima, nije im pomogla ni kupovina glasova. U Sapcu su izgubili na lokalnim izborima gde je SNS izasao bez SPO i NS.

petar

pre 8 godina

da su izbori bili fer i posteni jedino bi SRS dobila vecinu jer Vucic narod vodi u jos vecu socijalnu bedu u EU u nato i Kosovo kao suverenu drzavu u kojoj su Srbi samo stranci jebe lud zbunjenog u ovom slucaju to je narod koje je zbunjen a ludi su politicari

Vera

pre 8 godina

Ponovnim brojenjem može samo da se dokaže da smo još veću pobedu odneli, što je i bilo za očekivati, jer samo iskreni opstaju i pobeđuju

IVANA

pre 8 godina

Od demokrata se sve moze ocekivati sem onog da pruze ruku pobednicima, tako da ovo nije za cudjenje, sada ce kod njih doci do medjusobnog optuzivanja.

EN

pre 8 godina

Због гласача који заиста желе демократско друштво треба да се поново преброје гласови , овако ће гласачи стално мислити да су преварени по ко зна који пут

zoran miljkovic

pre 8 godina

Просто невероватно, партија на власти се жали да је покрадена,боже чујеш ли ово, па коме ја да се жалим.До сада је Премијер комотно могао да влада, од сада има озбиљну опозицију и то његови до јуче истомишљеници.Сада ћемо тек видети умеће Премијера који ће у свакој одлуци имати озбиљне противнике, до сада је било обданиште од опозиције, сада улазе тврди играчи,Е САД СЕ ПОЗНАЈУ ЈУНАЦИ. Тврдио сам да је грешка, узимање Кркобабића и Поповића, сада ће бити уцена, јер увек могу да сруше владу.Премијер тек сад има озбиљних главобоља, сам их је изазвао,СРЕЋНО

Enigma

pre 8 godina

Da,zaista je cudno kako je Sasa Radulovic osvojio toliko glasova preko noci. Neka kontrola mora da se sprovede ponovo. Mislim da to nije realno i da je SNS osvojio mnogo vise. Videcemo.

dex85

pre 8 godina

Zašto da ne! Ukoliko premijer smatra da je to potrebno!

Ivan

pre 8 godina

Tako su i u mom selu brojalii deset puta ovi iz opozicije, moglo je samo da se desi da bude vise za SNS a nikako manje. Tako ako su dokoni mogu da broje 1000 puta al nista ne mogu promeniti.

Pavle

pre 8 godina

Opozicija je je mnogo pre nego što su održani izbori najavljivala da će biti krađe tražeći unapred alibi za debakl na izborima, koji su i doživeli.

Zoran

pre 8 godina

Treba da se traži pre svega zbog svojih glasača. I obavezno da se do kraja objasni uloga Američkog ambasadora. To trebaju da odgovore ljudi iz DS.

Marko

pre 8 godina

Ako postoje indikacije da je doslo do krsenja izborne volje gradjana, treba ukljuciti policiju i sudstvo da to istraze.

glas naroda

pre 8 godina

I treba prebrojati glasove,kako su male opozicione partije,volšebno preskočile cenzus,u zadnjem trenutku!

Tilka

pre 8 godina

Ovo bi bilo pošteno, kad je opozicija već spominjala nepravilnosti, možda se i nađe jer je prelazak cenzusa mnogih malo ne logičan...

malme

pre 8 godina

Baš tako, što ih ne bi sns prebrojao, pa da vidimo hoće se nešto smanjiti kod tih silnih sa puno glasova. Više neće biti sigurno.

ZNastasic

pre 8 godina

Treba ispitati,manifetlucima se bave neki opoziconi lideri.SNS je čist a ko je mutio nek ispašta ako se dokaže.

slobodan

pre 8 godina

Mislim da je bio dobar predlog da se ponovo prebroje glasovi,sam Gospodin A.V. nije podneo zahtev.Ko zna na sta bi sve naisli oni koji bi ponovo brojali???????????????????????????????????

Raddisha V

pre 8 godina

Vucicu, zatrazi hitno ponovno prebrojavanje glasova !! Meni je mnogo sumnjivo kako su DSS I B Tadic "presli cenzus" !! Gledao sam juce sve sajtove od 08h do 16h I svuda su ove 2 koalicije bile ispod cenzusa. Tek negde oko 19h sam primetio da su preko 5%...

Voda

pre 8 godina

Narod veruje Vucicu i zato ima veliku odgovornost da formira vladu od postenih i strucnih ljudi.Mislim da o tome sada treba da vodi racuna, ne trebaju Srbiji ljudi kao sto je Gasic, Zorana Mihajlovic sa Saskom Damjanovic i celo to koruptivno Ministarstvo gradjevine. Zato sto su ovi izbori dobijeni zahvaljujuci Vucicu i pojedinim zdravim opstinskim odborima sns. Rasinski okrug je samo zbog Bratislava Gasica imao lose rezultate, jedno preptentno stvorenje, koje nikada nije radilo javni posao sem Ministar odbrane i tu je uradio ono sto je uradio. Ponasanje prema novinarki je njegovo svakodnevno ponasanje, to je njegov stil ophodjenja sa ljudima.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija