• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.04.2016

13:33

ŠEŠELJ TVRDI: Amerikanci na silu pokušavaju da Tadića i Dveri uguraju u Skupštinu Srbije!

Zanimljivosti

ŠEŠELJ TVRDI: Amerikanci na silu pokušavaju da Tadića i Dveri uguraju u Skupštinu Srbije!

Podeli vest

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je za Informer da Amerikanci preko svog ambasadora Kajla Skota na silu pokušavaju da liste Dveri-DSS i SDS-LDP-LSV ubace u Skupštinu iako one nisu prešle cenzus na parlamentarnim izborima

- Odgovorno tvrdim da Čeda, Boris i Čanak, kao ni Dveri i DSS nisu prešli cenzus i da je ovo što se sada radi neviđeni skandal - rekao je Šešelj za Informer.

Lider radikala kaže da želi da obavesti javnost da su se ove dve liste iznenada našle iznad cenzusa posle nagle odluke Republičke izborne komisije.

- Skandalozno je što je RIK naprasno promenio odluku o prelasku cenzusa pošto su im u noćnu posetu došle dosmanlije zajedno sa Dverima i DSS. A još skandaloznije je što je noćna poseta usledila nakon što je američki ambasador Skot u izbornoj noći iznenada svratio u prostorije DS - istakao je Šešelj.

On je pozvao nadležne da ni po koju cenu ne popuste pod priticima kojima su izloženi.

- U suprotnom, to je uvod u haos u Srbiji. Radikali će se svim legalnim sredstvima boriti protiv izborne krađe - poručio je Šešelj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vladimir

pre 7 godina

Mozda po prvi put mogu da se saglasim sa ovim covekom. \n

Aleksandar

pre 7 godina

Ja to pricam od preksinoc!Mnogo mi je bilo sumljivo i njihovo i radulovicevo.On je covek jos ladno tvrdio da ima izmedju 7 i 11%,klasicno vrsenje pritiska i dizanje prasine da kad budu dosli na 5% da niko ne odreaguje i kao to je to a ustvari niko od njih ni dveri dss,radulovic i tadic jovanovic nisu prosli i pebacili 5%.

banat1952

pre 7 godina

U pravu si Vojo, treba razbucati ovaj proamericki osinjak.

kutuzov

pre 7 godina

Bravo,Vojo na pravednosti!Svaka cast,po ovom se vidi da si posten covek!\n

Dimitrije

pre 7 godina

Evo ga najveći egzibicionista kreće u ofanzivu. Uvek je kako u vreme Miloševića tako i kasnije najveću štetu nanosio opoziciji. I sada će u parlamentu izvoditi cirkus upravo za ime i račun SNS-a napadajući opoziciju.

lav

pre 7 godina

Građani jesu glasali za , CIRKUS- koliko će to da nas košta ?

lale

pre 7 godina

Pa oni hoce da im ti budes premijer.Sandri,Cedi,Tadicu,Ivici,Ljajicu.Da drzis sve resore.Vijsku, policiju,finansije,infra strukturu pa da im naredis da izgrade Zgradu u Silerovoj po nacrtu Legije kao projektant i nadzorni organ.

englezii

pre 7 godina

Bravo G vojislave ! Konacno da kazete nesto pametno i posteno od povratka sa "sluzbenog puta" ! Svakako se zna da ste vi pametan ito retko pametan Srbin i uz to veliki Srbin ! Ta grupa istrenih poltrona i prodanih gu/zica mogu da sviraju i talambasaju al' se sada jos i nadam da ce uz ovu vasu izjavu i G Vucic da sprovede u delo pretnju o naknadnim kontrolnim brojanjima svih glasova ! Djubrad jedna ! Sada sam apsolutno siguran da lopovi i ne mogu da budu nista drugo do lopovi ! Tako su dosli na prevaru na vlast i 5. oktobra i ako svi znamo da Milosevic nije izgubio vlast ! Ma kakav da je bio nije bio krvolok kao ni Canak ni Ceda ni Pajtic i ostala banda nego je dao izbornu pobedu da ne bude rata ! A ovi lopovi i ponovo pousavaju na prevaru kao i tada ! Nadam se da ce G Vucic ponavljam ostati dosledan u naknadnom prebrojavanju glasova i lopove u Zbelu konacno !

Dule

pre 7 godina

То сам и ја приметио. Проценти тих странака су напрасно скочили, чак и двоструко, у тренутку кад је било пребројано већ 80% гласова, што је статистички скоро немогуће.

Niko

pre 7 godina

Ovaj je bio omiljeni Slobin opozicionar, a sada je i voždov.

amerika

pre 7 godina

To svaki gradjanin Srbije zna. Pa ko ih finansira? Ko ih je pre finansirao? Ko Srbiji zeli sve najgore? To svaki gradjanin treba da zna.

Tanjuša

pre 7 godina

Једно просто питање: Ко финансира СНС? Самофинансирајући?????

danilo

pre 7 godina

Kada lupaš, lupaj na veliko. Kada ležeš - laži na veliko. Amerikanci hteli da proguraju proruske stranke u parlament. Adio pameti!

Slika i prilika

pre 7 godina

Zveri srpske, Ćurka i Lipicaner u penziji.

Zabranjena ćirilica

pre 7 godina

СРС је на 7. месту на локалној листи за Земун! То је заокружио.

Tadic je uzeo

pre 7 godina

......milione, od "prodaje" Karadzica i Mladica! Pre toga, Djindjic i drustvo od prodaje Milosevica!

Seselj je

pre 7 godina

......intelektualna gromada, malo je onih koji su mu ravni, ne samo u - Srbiji! Covek je na ivici genijalnosti, i bio bi idealan za predsednika vlade, a Sanda Raskovic Ivic, za predsednicu - drzave!

beograd 1

pre 7 godina

prvi put da se slozim sa vama gospodine seselj. da ste bili samo malo ozbiljniji, verovatno bi mnogo bolje prosli na izborima. ali vase ponasanje na zalost, vise odgovara nekom rijalitiju. upotrebite svoju pamet za dobrobit svih. nemojte praviti cirkus, izlezavati se u skupstini, i polivati se vodom. to radite u svojoj kuci. ne treba nam humora, imamo ga i previse. treba nam ozbiljan rad. dokazite da vas iq ne sluzi samo za budalastine. i sledeci izbori mozda budu bas vasi .

Peca

pre 7 godina

Ja se potpuno sleazem sa vama. Ako uspe da bude na nivou svoje intelligencije i da obezbedi da ne udjemo u NATO na sledećim izborima bice sigurno u boljoj poziciji . On mora sa shvati trenutak istrije u kome smo.

veselinveselinovic

pre 7 godina

On je taj koji je stvorio Vučića i Nikolića a oni su ti koji su mu preoteli stranku dok je bio u zatvoru.Svojim ponašanjem je on taj koji je doveo SRS da bude najača stranka i NIKADA nije pravio kolacije pre izbora kao otcepljeni radikali obučeni u naprednjačka odela.Plus,nije glumatao štrajk glađu i ŽEĐU nego se istinski borio za svoja uverenja po cenu života.I pobedio ,gospodo bivši radikali za razliku od vas jer on ulaže sve svoje a vi se samo kačite na tuđe.Tako ćete opet da se kačite na njega kad dođe vreme promene vlasti.Povadićete knjižice ,kroz suze počupati kose i vratićete se kao kobajagi pokajnici

Serbon

pre 7 godina

A zasto je tvoj stab onda dao dverima preko 6% ako to sumnjas...Eee seseljuga oduvek si omiljeni opozicionar

Imam ozbiljno pitanje

pre 7 godina

.......a, to je: "Da li bi neko od ovih sto Seselju upisuju minuse, bio spreman da mu izadje na - crtu!?

vladica

pre 7 godina

Gospodo, jel ovo covek koji je prodao svoju pobedu na predsednickim izborima prica o postovanju izborne volje. A ko njemu pred izbore izrece oslobadjajucu presudu i cije je glasove, ovaj pragmaticni politicar dobio. Nereceli Dragan Todorovic, bivsi Seseljev partijski kolega, da mu je ovaj, kad mu je jednom prilikom bio u posetu Hagu doslovce rekao, da posto je otislo Kosovo, radikali mogu u koaliciju sa zutima. Prema tome...

vranjanac

pre 7 godina

Sreca nasa sto Sladja Petrusic ostaje u Srbiji i postaje clan SRS a time i mesto u Skupstini bog te qebo!

Dragomir

pre 7 godina

Лоби босанских срба је успео да преко Вучићеве одлуке буду избори да би се прекодрински замлата и набеђени доктор Шешељ вратио у политику!То је такав блам да ћемо ту сподобу у Скупштини слушати да ће његова простачка реторика у Хагу бити ,,мало дете,,!Враћен је у политику и пропали политичар Чеда.Ето нама и Титиног унука.Довољно је на интернету читати о том аустроугарском каплару и згражавати се колико је организовао убиства срба у Русији и Шпанији!Вучићу још није јасно да је себи пуцао у ногу!Све ће да намири па шта остане за СНС?

marko

pre 7 godina

Kako god ali ja oduvek imam osecaj za ovog tipa. Folirant i narcis

nemanja

pre 7 godina

Ovo bi verovatno bio prvi put u istoriji covecanstva da opozicija pokrade izbore. Seselj opet omiljena opozicija, ko za vreme milosevica.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija