• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.04.2016

07:22

DVERI I DSS PALI ISPOD CENZUSA! Objavljeni rezultati sa 99,82 odsto obrađenih biračkih mesta

Zanimljivosti

DVERI I DSS PALI ISPOD CENZUSA! Objavljeni rezultati sa 99,82 odsto obrađenih biračkih mesta

Podeli vest

Na osnovu rezultata sa 99,82 obrađenih biračkih mesta, ispod cenzusa je lista Dveri-DSS, dok je lista SDS-LDP-LSV osvojila 5,02 odsto glasova

 

Kako je saopštio direktor Republičkog zavoda za statistiku Miladin Kovačević, prema tim podacima, lista okupljena oko SNS osvojila je 48,24 odsto glasova, SPS 10,96 odsto, SRS 8,11 odsto, DS 6,03 odsto, "Dosta je bilo" 6,03 odsto.

SVM je osvojio 1,50 odsto glasova, lista Muamera Zukorlića 0,86 odsto, SDA Sandžaka 0,80 odsto, Ruska stranka 0,36 odsto, Partija za demokratsko delovanje 0,43 odsto.

U trenutku čitanja reultata lider Dveri Boško Obradović je sa galerije predsednika RIK-a Dejana Ðurđevića pitao da li ga je sramota i da li sme da pročita rezultate i da li sme "pred narod", na šta mu je Ðurđević odgovorio da ne vrši pritisak.

INCIDENT NAKON SEDNICE RIK! Predstavnici Dveri napali Dejana Đurđevića!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
samostalni car

pre 7 godina

ajmo kuci bre... bravo!!! kuci bre pa tamo vrsi pritisak....\n

lale

pre 7 godina

Sta ovi iz dveri umisljaju.Sklonite ih iz RIKa.Narod je rekao svoje.

Bexi

pre 7 godina

i ovo je ustupak pred pritiskom cenzus grupe... Ali neka, dobrota Vuciceva i njegova tolerancija je ogromna...

vera

pre 7 godina

Treba da se prekrste u -ZVERI to ime kao stranka- bolje im priliči, tako se i ponašaju..STID nema više vrednosti....

Nesa

pre 7 godina

Narode pogledajte samo zenu levo od Boska, kao da ih stancaju tamo u americi.Vidite joj frizuru,naocare, facu komplet drzanje isto kao kod Natase Kandic Sonje Biserko pa ona Milic nato lobista sve su iste ko presalikane. Ej a svidela mi se bila njegova prica o patriotizmu i glaso bi za njega ono na prvu loptu ali kad se udruzi sa Sandom sreca otkri pravo lice, te na vreme promenih misljenje.

Cole5

pre 7 godina

Znas Neso kad neko u rodnom gradu izgubi izbore, u gradu gde ga svi poznaju, u Cacku koji nije veliki grad i gde Boska svi znaju. Onda Neso ti ta situacija nesto govori da taj Bosko nevredi bas puno.

Srbo

pre 7 godina

Kada bi se prebrojalo i onih 0,18/ odpao bih i cedica sa ekipom.

Miki

pre 7 godina

Na osnovu rezultata Dveri su samo JEDAN glas ispod cenzusa. Na ponovljenom glasanju treba da osvoje 5% i 1 glas i ulaze u parlament. Valjda im to nece biti problem.

SAMO CEDU DA NE GLEDAM

pre 7 godina

...i ove ostale DOS-ovce. Bravo!

STA JE BRE OVO UNALOVU

pre 7 godina

A u textu Cedau pustili u Skupstinu Srbije? Coveka koji vozi i jede nase robne rezerve sa CIA?

Razocaran

pre 7 godina

Dosta vise! Izgubio si i kuci! Pa zar takav da udje u skupstinu!

Drago

pre 7 godina

Nisam ni u jednoj stranci i nisam u Srbiji ali ovi su prolupali i njih treba izolirati od naroda, da ne truju narod. Pajtić i ostali bi mogli ići na liječenje jer su pukli.

ZLATKO

pre 7 godina

Sa cime misli da je postigao poverenje naroda,sta je to uradio do sada?

zrno

pre 7 godina

Konačno odgovor na predizborno blaćenje DSS i Dveri od strane lažnih patriota SNS i njihovih janjičara SRS.

Mile

pre 7 godina

Coveku krivo, bas u nedelju, teca i uja krenuli na glasanje, svratili u kafanu i zapili se. \n

vlada

pre 7 godina

Kako su te "oni" /iz RIK/ napali, i šta si ti tražio tamo? Kako nisu "napali" Parovića, ili Glišića, ili Borka .... a vi Sanda mogli bi se više zainteresovati šta se dešava sa Srbima u "krajini"!

BOki

pre 7 godina

Ovog huligana iz dveri treba pod hitno uhapsiti. Nek ide god svog tate i tamo izaziva nemire. Trba narod da ga bije govnjivom motkom.Stoka bezrepa.

vlada

pre 7 godina

Boško je na "zadatku" ali bi Sanda mogla da skokne do "krajine" da obidje Srbe ako ih uopšte ima! Kako je Tudjman govorio, ovde je samo remetilački faktor!

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija