• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.04.2016

16:49

SVE LAŽI CENZUS KOALICIJE: Evo kako lideri opozicije pokušavaju da prevare građane Srbije!

Zanimljivosti

SVE LAŽI CENZUS KOALICIJE: Evo kako lideri opozicije pokušavaju da prevare građane Srbije!

Podeli vest

Cenzus koalicija, okupljena i ujedinjena oko golog preživljavanja na političkoj sceni Srbije, izrekla je na famoznoj konferenciji za medije u prostorijama DSS najmanje pet laži, pokazuje analiza Informera

Dveri-DSS, Demokratska stranka, pokret Dosta je bilo i koalicija SDS-LDP-LSV i njihovi lideri tako su još jednom otkrili svoje pravo lice pokazujući da im istina u goloj borbi za prelazak cenzusa neće biti posebno važan faktor.

Evo u kojim lažima smo ih uhvatili:

1. Na famoznoj konferenciji za medije u prostorijama DSS, predsednica ove stranke Sanda Rašković Ivić bez trunke blama saopštila je medijima i čitavoj javnosti da je koalicija DSS-Dveri osvojila 200.000 glasova.

DUVANJE U ISTU TIKVU! Pajtić pozvao članove DS da na ponovljenim izborima glasaju za listu DSS - Dveri!

Pogađate, istina je sasvim drugačija, osvojili su 188.534 glasova, što je tačno jedan glas manje od onog koji je potreban za ulazak u parlament.

2. Nimalo nehajući za istinu, ona je bez dokaza optužila vlast da je ukrala 200.000 glasova, iako sve međunarodne institucije koje su pratile izbore tvrde suprotno!

3. Rašković-Ivić je rekla i da je RIK prekršio zakon pošto u zakonskom roku nije proglasio konačne rezultate, a istina je, opet sasvim suprotna. Naime, sednica nije mogla da se završi na vreme pošto je upravo opozicija zahtevala anuliranje glasova što je dovelo do povećanja granice za cenzus.

3. Predsednik DS Bojan Pajtić pridružio se hajci na RIK tvrdnjom da se podaci ove stranke poklapaju sa podacima koalicije DSS-Dveri, ali takođe nije ponudio nijedan jedini dokaz.

4. Lider Dosta je bilo Saša Radulovic opisao je sednice RIK-a kao "sramne" jer su se prepravljali zapisnici. Medutim, zaboravio je da napomene da i clanovi DJB takode sede u RIK-u. Niko od članova Dveri-DSS, DS-a i DJB nije glasao protiv usvajanja zapisnika, svi su glasali za, što je moglo i videti u živim prenosima sednica.

PAJTIĆ MULJA U VOJVODINI! Odžić tvrdi: PIK ne dozvoljava uvid u izborni materijal, A PODACI SE NE SLAŽU!

5. Lider Dveri Boško Obradović bez imalo srama izjavio da nikakvog incidenta na sednici RIK nije bilo kao i da je on samo postavio jedno pitanje.
I ovoga puta, istina je drugačija, Obradović je urlao, vikao i ponašao se kao obični nasilnik.

Bonus:

Cenzus koalicija govori jedno na konferencijama za štampu, dok su njihovi članovi u RIK-u glasali za konačne rezultate!!!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mirko

pre 7 godina

Izbori su pokradeni. Vise nego ocigledno. Vlast je pocela da tone.

lav

pre 7 godina

Do srede imaju ČAST da urlaju ,posle zatišje pred buru..neće moći...

manki bosko

pre 7 godina

placenici ...nema cenzusa na silu inace ce da vam se olupa o glavu....dzabe vam guranje CIA-e, placenici. Voleo bih da pocnete sa nekim nasiljem pa da svi izadjemo da vas zbrisemo pa neka amerika vristi koliko hoce....Ne cackajte jer batina ima dva kraja a jedva bih docekao da tebi polupam....

pitam se

pre 7 godina

koliko je amerika dala bosku i sandri para???? Ali ni to ne pomaze bando izdajnicka. Nemoj da stvarno izadjemo na ulicu pa da vas proteramo batinama....a ova bruka od kvocke da se protera u ameriku ili Knin koji je opljackala...

Gervassius Twinkleminklenson

pre 7 godina

Čitam vaše elektronsko izdanje svakodnevno, što znači redovno. Neverovatno sa koliko dozom neobjektivnosti (čitaj: subjektivnosti) pišete o SNS-u i Aleksandru Vučiću, s jedne strane i svih drugih, s druge strane. Kao objektivni i nezavisni posmatrač celokupne dnevno-političke situacije u Srbiji, kao čovek koji je zbog svog ekonomskog statusa, nažalost dužan da prati ta dešavanja, ne mogu a da Vam ne uputim komentar i kritiku za netačno i iskrivljeno prikazivanje stvari i dešavanja u zemlji. Naravno, ne za sva dešavanja, već za prethodno pomenuta. Niti me ti "drugi" interesuju, niti su mu simpatični. Ali, da se slika "iskrivljuje" i netačno prikazuje, to ne mogu da vam oprostim. Trebalo bi mi dosta prostora da u ovom komentaru sve detaljno opišem i objasnim, što je zapravo nemoguće, pa ovo možete shvatiti kao apel običnog čoveka da manje objavljujete tako surovo napisane subjektivne članke. Znate i sami da je u gotovo svakoj stvari u životu istina uvek negde na sredini. Hvala

Stanko

pre 7 godina

Probaj da komentar sa istim sadrzajem posaljes na portal Blica ili B92. Javi se ako ti ga objave. Toliko o nepristrasnosti, istini negde u sredini i bla, bla, bla razlozima

Ko leti nije na zemlji

pre 7 godina

Naravno, zato je komentar i napisan. Da bi bio objavljen.

Bobika

pre 7 godina

Sve stranke imaju podatke sa biračkih mesta posredstvom svojih kontrolora. ONo šta se prebroji na licu mesta kontrolori javljaju svojim izbornim štabovima, tako da svi moraju da imaju iste podatke. E sad, sve partije, zajedno sa Rik-om treba da sednu za sto i da se krene redom: biračko mesto br.1 toliko i toliko glasova, svaka stranka pročita svoj podatak, pa da vidimo ko lažira podatke! Najjednostavnija procedura. I sve to da ide u direktnom tv prenosu. I nema da mi niko iskače na tv i viče, pokrali ovi, pokrali oni

Siniša

pre 7 godina

Žuta banda ponovo na okupu i opet lažu i lažu. Dovedite Dinkića i Đelića, još vam samo oni fale i naravno Mićunović

zora

pre 7 godina

Nikako da ukapiraju da ih narod nece,jer tom istom narodu je dosta ljudi koji ulaze u skupstinu privilegija radi a za narod ih boli uvo.Odvratni su vise.

Dragan

pre 7 godina

Ovog puta necete uspeti da prevarite narod. Gospodo shvatite da niste presli cenzus.\n

Upuceni

pre 7 godina

Ti znas da nisu preli cenzus. Ovo je najueredjenija zemlja na svetu u kojoj su prvi put u istoriji glasovi prebrojani tako da je neko ispod cenzusa za 0.75% jednog glasa.Ovakvu preciznost nemaju ni Japanci.Srbija je na dobrom putu!

sneguljica

pre 7 godina

Kako stvari idu sad je potpuno jasno da rezultati i glasanje nisu iz iste korpe. Šta nas građane čeka i koliko će još dece da ode kad živimo u ovako uređenoj državi ? Mi smo stvarno bespomoćni !!!

Sale

pre 7 godina

Najveci problem je sto nisu ispunili zadatke nalogodavaca i sada treba da im poloze racune ili vrate lovu. "Kapital" je surov i ne prasta. Zato tolika frka i panika za cenzus. Nece moci u narednom periodu da rovare iz parlamenta. Kao da ponovo citam knjigu ili gledam seriju "Jadnici".

BOKI

pre 7 godina

Žuti ološ i šljam je puko. Krivo im je što je turistička sezona u Bodrumu propala ?

Moskow

pre 7 godina

Nema vam vaseg DOSa . Opeko se narod o vasoj demokratiji.Ja nisam za SNS ali vas valjda mrzim vise zato sto ste prodali Srbiju umesto da je stitite. A sad kad nemate fotelje u skupstini opet bi da dizete revolucije. Sve vas treba pohapsiti.

Lido

pre 7 godina

,,Dveri ZVERI'' i istomisljenici BRUKE sa ni po 6 % glasaca. Sakrijte se sa svojim istomisljenicima NAROD VAS NE VOLI, inace bi ste pokupili mnogo vise glasova. Svako ko nema bar 6 % je isto kao 1 % - e sad drugo je ko ce uci u sk.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija