• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.03.2017

18:07

VUČIĆ U SUBOTICI: Glasajte za red i disciplinu, glasajte za sebe i svoju decu, glasajte za budućnost Srbije!

Zanimljivosti

VUČIĆ U SUBOTICI: Glasajte za red i disciplinu, glasajte za sebe i svoju decu, glasajte za budućnost Srbije!

Podeli vest

Predsednički kandidat SNS i premijer Srbije pozvao je birače sa velikog skupa u Subotici da 'za sebe i svoju decu i za budućnost Srbije'

18.05 - Vučič je potom kritikovao prethodne vlasti zbog telefonskih sednica i zbog toga što su uništili ono što su penzioneri stvarali.

- Poštujemo rad i disciplinu, poštujemo red i poredak, a ne za one koji su Srbiju uništavali. Glajte za sebe i svoju decu, glasajte za budućnost Srbije - pozvao je Vučić Subotičane.

18.02 - Ko god misli da može Srbiju da ponižava, da ruši, da čerupa, moj mu je savet da to ne čini, mi mu to nećemo dozvoliti. Srbija je snažnija iz dana u dan - poručio je Vučić u nastavku svog govora.

informer.rs

17.59 - Vučić se u nastavku govora zahvalio Davoru Štefaneku.

- Hvala ti majstore, kapa dole šampione, hoćemo zlato u Novom Sadu - rekao je Vučić.

17.54 - Nakon obraćanja Pastoru i Mađarima, Vučić je nastavio svoj govor osvrćući se na tri godine koliko je vodio vladu.

Krcata hala

Prema informacijama do kojih je došao Informer, na mitingu SNS prisutno je više od 5.000 ljudi.

- Počeli smo da pravimo sistem koji će da unapredi Srbiju. Kada slušate predstavnike Svetske banke, MMF, uvek kaže da su to dobri rezultati. A ti rezultati doneće veće plate i penzije - istakao je Vučić.

17.46 - Lider SNS Aleksandar Vučič na početku svog obraćanja zahvalio se Štefaneku i Sagmajsteru što si govorili na skupu.

On se potom osvrnuo i na prijateljstvo sa Ištvanom Pastorom.

- Kada nam otvaraju poglavljaju poglavlja u Briselu, uvek dođe mađarski ministar koji nam uvek ukaže poštovanje. A to je zato što razgovara sa Ištvanom Pastorom. Naša je velika obaveza da Mađari žive bolje, ovo je njihova otadžbina koliko i naša - rekao je Vučić.

- Pozivam Mađare da razmisle kako sam se prema njima odnosio u prethodne četiri godine. Neka sude po delima, a ne po rečima. Neka Mađari vide ko je spreman da radi za njih, ako ne racionalno, a ono srcem - podvukao je Vučić.

Informer

17.41 - Davor Štefanek, olimpijski osvajač zlatne medalje poručio je da on nije političar ali da mora da podrži one koji brinu za sport.

Informer

- Da nije bilo države Srbije i mojih roditelja iz Subotice, nikada ne bih bio olimpijski šampion. Uvek ću da podržim ljude koji pomažu sport - rekao je Štefanek.

17.29 - Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor poručio je da će SVM učiniti sve da Aleksandar Vučić bude predsednik Srbije i svih njenih građana.

- Činimo to ne samo iz prijateljstva, već iz ubeđenja da će biti odličan predsednik Srbije - rekao je Pastor.

printscreen

- SVM je mala, manjinska stranka, građanski opredeljenja, koja drži do sebe, ali i poštuje sve okolo. Vodim računa o zajedničkom interesu i interesu svog naroda, koji se prožimaju i dopunjavaju. Ako govorim o budućnosti, nema bitnijeg od mira, nema bitnijeg za nas od međusobnog poštovanja... I iz tog razloga učinićemo sve da Aleksandar Vučić bude predsednik Republike Srbije u prvom krugu - naveo je Pastor.

17.26 - Gabor Sagmajster, višestruki šampion Srbije u motokrosu, kao što je Informer i najavio, obraća se na mitingu naprednjaka.

informer.rs

On se zahvalio ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću, pokrajinskoj vladi i vladi Srbije na pomoći koja mu je pružena.

17.20 - Igor Mirović, predsednik pokrajinske vlade Igor Mirović, prvi je govornik na skupu.

- Posle decenija sa ponosom možemo da kažemo - Srbija ima za koga da glasa. Kada je reč o energiji sa kojoj se bori sa Srbiji, kada je reč o rezultatima u stabilizaciji javnih finansija, kada je reč o rezultatima u godinama iza nas su garant izborne pobede - pobede Aleksandra Vučića.

printscreen

- Ovo će biti teška borba, borba u kojoj svako od nas mora da kaže - želim predsednika sa rezultatima, i takav je pred nama - Aleksandar Vučić. Moramo se izboriti sa lažima i zloupotrebama koje šire drugi kandidati, sa njihovim crnim fondovima... Na našoj strani je istina, na našoj strani su rezultati. Vojvodina će glasati za Aleksandra Vučića, ali ne samo Vojvodina, nego i centralna, južna, istočna Srbija - rekao je Mirović.

Kako je najavila SNS, miting će biti održan u JKP Stadion, a dvorana je 'dupke puna'.

Podsetimo, uoči mitinga Informer je uspeo da sazna da će osjavač zlatne olimpijske medalje Davor Štefanek i reli vozač Gabor Sagmajster podržati predsedničku kandidaturu lidera SNS.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
danijela30

pre 7 godina

Glasajte za red i disciplinu, glasajte za sebe i svoju decu, glasajte za budućnost Srbije!

Milenko

pre 7 godina

Red, rad i disciplinu je u stanju samo Vučić da uvede.

Jovana

pre 7 godina

Glasanjem za Vucica glasate za bolju buducnost u Srbiji.

Maja

pre 7 godina

Srbija ce podrzati Vucica jer nam je buducnost najvaznije.

zastitnik

pre 7 godina

Zar premijer nije rekao da u kampanju ulazi pet dana pred izbore.Mada zasto da ne udje i ranije kada se fabrike otvaraju iz dana u dan.

Kale

pre 7 godina

Biće narod uz tebe jer hoće budućnost da mu bude dobra.

Hudini

pre 7 godina

Subotica je pokazala da gradjani imaju jasnu predstavu kome daju svoje poverenje i svoj glas na izborima,a to je Vucicu.

Klara

pre 7 godina

Vučić potvrđuje činjenicu da red, rad i disciplina neminovno donose uspešne rezultate. U lepšu, bolju i sigurnu budućnost!

Violeta

pre 7 godina

Veliki mitinzi Vučića gde god da se održavaju ukazuju da građani žele samo njega za predsednika!

Dragana

pre 7 godina

Podržavam Vučića jer Srbiji treba uređen sistem, poštovanje zakona, rada, znanja i rezultata rada a ne totalno bezvlašće i rasulo!

Nikola

pre 7 godina

Lepo je videti da i sever Srbije i nacionalne manjine daju punu podršku Vučiću, i njegovoj politici.n

loki

pre 7 godina

Ljudi bukvalno je sudbina Srbije u pitanju. Sa Jankovićem i Jeremićem nam se crno piše.

Janko

pre 7 godina

Vojvodjanski Madjari su uvideli šta im je najbolje.n

Brane

pre 7 godina

Vučić sa punim pravom može da očekuje da nacionalne manjine glasaju za njega jer je Vučić u svakoj prilici govorio da neće dozvoliti kršenje prava bilo koje nacionalne manjine a sve samo pod jednim uslovom da poštuju Srbiju kao svoju državu.

Zoran

pre 7 godina

Svim narodima i građanima ne samo Subotice nego cele Srbije treba Mir i Stabilnost, mogućnost da se radi u miru i redu , da nema nemira i nesporazuma, a to jeste politika od Vučića.

sale

pre 7 godina

Narod je ponovo dokazao veliku podrsku koju Vucic ima.

deki

pre 7 godina

Sve cestitke za odrzan skup posebno Pastoru i madjarskoj manjini koja je videla i osetila ko se zalaze za prosperitet Srbije samim tim i Madjara

camerman111

pre 7 godina

Bravo Vucicu, madjari su doneli pravu odluku.

lazar

pre 7 godina

Subotica je rekla da Vucicu uporiste DS ali sada madjarska manjina uvidela da je Vucic taj koji se bori za bolji zivot Madjara

Ana

pre 7 godina

Niko Srbiju neće ponižavati. Srbija ima jakog premijera koji radi za nju i ide napred.

Rade

pre 7 godina

Zbog nase dece i glasamo za Vucica da bi oni imali bolju i svetliju buducnost!

Danka

pre 7 godina

Narod to zna i zbog buducnosti ce i dati svoj glas Vucicu!

maja

pre 7 godina

Mladi u Srbiji su prepoznali ideje A. Vučića! Niko ne kaže da će biti lako, ali uspećemo zajedno da napravimo jaku i stabilnu Srbiju!

Biljana

pre 7 godina

Ovo sto branimo danas ostavljamo nasoj deci za buducnost.Podrska Gospodinu Vucicu.

Davor

pre 7 godina

Vucic je spasio zemlju i ujedinio narod i zato ima moj glas!

Miloš

pre 7 godina

Samo oni koji zele dobru buducnost koja vodi u bolji zivot podrzavaju Vucica!

Dule

pre 7 godina

Srbija svakodnevno podize standard svojih gradjana, mozda to ne primetimo odmah, ali vreme ce pokazati. Ne moze se preko noci popraviti ono sto je prethodna vlast pokvarila

Vidica

pre 7 godina

Vucic je lider 21.veka i jedini politicar koji moze da promeni Srbiju.

Zoki

pre 7 godina

...ili glasajte na drugoj strani za ljude koji su doveli Srbiju do propasti, a danas se kandiduju kao da nista nisu uradili. SRAMOTA

uros

pre 7 godina

Ili proslost ili buducnost,izbor je lak. Ostali kandidati zele samo licnu korist dok Vucic iza sebe ima rezultate.

Vladimir

pre 7 godina

Građani Srbije su prepoznali u Vučiću budućnost Srbije.

shone

pre 7 godina

Govor od koga proizilazi jeza, govor pravog predsednika Republike Srbije.

Bane

pre 7 godina

Jedini covek koji ima viziju bolje i uspesnije Srbije od svih ostalih kandidata.

Ivan

pre 7 godina

Ukoliko želimo da imamo budućnost moramo glasati za Vučića.

Branislav

pre 7 godina

Samo diplomatskim putem nesto postizemo, bravo.

Nexi

pre 7 godina

Vucic polako uvodi radnu disciplinu u ovu zemlju.

Vrscanka

pre 7 godina

Glasamo za red,rad i disciplinu kao i za buducnost nase dece.BRZE JACE BOLJE

Sel

pre 7 godina

Dos nije ptica selica, i ne treba da se vraća na ovu teritoriju.

Vrscanka

pre 7 godina

Srbija posle godina unistenja i kradje,nasla se na dobrom i zdravom putu i to zahvaljujuci Aleksandru Vucicu i njegovim teskim radom

Milos

pre 7 godina

Samo Vucic moze obezbediti mir i stabilnost ovoj zemlji kao i nove investicije , puteve ,nove bolnice i buducnost za sve nas.

Teodora

pre 7 godina

Moji postulati: red, rad i disciplina. To prenosim i na decu. Zato glasam za Vucica.

Sima91

pre 7 godina

Opozicija je puna slatkih prica, ali gradjani cene rad i trud.

Lana

pre 7 godina

Nasi zlatni momci su tu! Sportisti divni nasi! Podrska i od njih.

Mića

pre 7 godina

I Mađari u Srbiji shvatili su da je dobro za sve nas da nam predsednik bude Aleksandar Vučić.

Mari

pre 7 godina

Svi glasamo za još bolju budućnost naše Srbije!

Ivanitza

pre 7 godina

Glasam za budućnost!Glasam za Brže jače bolje!

Lara

pre 7 godina

Ovakvu podršku teško neko može stići, a odavno neki kandidat nije imao podršku nacionalnih manjina kao što je danas ima Vučić.

Sasa45

pre 7 godina

Vec jednom smo glasasli za sve ovo sto premijer govori i uskoro cemo ponovo. Vucic do pobede.

Milan

pre 7 godina

Vec smo jednom pokazali koliko podrzavamo SNS i Aleksandra Vucica, sada cemo to ponoviti, brze, jace, bolje.

tvigi

pre 7 godina

Srbijo pamet u glavu i ne dozvoli da nam ponovo ugase svetla .

Kaona

pre 7 godina

Srbija ce podrzati Vucica jer nam je buducnost najvaznije.

Kermit

pre 7 godina

Ubedjen sam da ce veci deo gradjana Srbije poslusati Vucica.

Lena

pre 7 godina

Svakako da ce gradjani glasati za Brzu, Jacu i Bolju Srbiju

Mira

pre 7 godina

Tako samo Vučić nam nudi svetlu buducnost,ali treba vremena za sve,krenuli smo i sad ne smemo stati,idemo jače,brže,bolje napred

Zoki

pre 7 godina

Odavno neki političar nije ulivao toliko poverenja za bolju budućnost.

Goran

pre 7 godina

Pobedom Vučića naša budućnost je u sigurnim rukama.

SG

pre 7 godina

Kada te nacionane manjine vole onda je to dokaz politike koja se vodi.

sanja

pre 7 godina

Glasajmo za jače,brže,bolje reforme jer je to formula za pobedu i budućnost.

Sima

pre 7 godina

Bez reda, rada i discipline ne možemo da postignemo vrhunske rezultate. zato svako ko brine za budućnost svoje porodice daće glas Vučiću.

Grozda

pre 7 godina

Naša zemlja danas stoji na zdravim nogama i u stanju je da sama vraća svoja dugovanja prema svima.

Gordana

pre 7 godina

Za buducnost moje dece ,za mirnu drzavu u kojoj ce moja deca rasti moj glas dajem Vucicu

Dragan

pre 7 godina

Moramo da se borimo za mir i saradnju ako mislimo da uspemo.Samo tako mozemo da ocekujemo razvoj kompletnog regiona.

Vlada

pre 7 godina

Svako ko misli na svoju i buducnost svoje dece, da ce svoj glas Vucicu. Samo tako mozemo da uspemo i da napredujemo.

Cvetislav

pre 7 godina

Podsticaj omladine da se bavi sportom i otvaranje novih poruka-svima je jasna poruka ! To se trazi !

Stana

pre 7 godina

Ako nista drug on je uveo red i disciplinu u javni sektor.

milos

pre 7 godina

Veoma dobru i jasnu poruku je veceras Vucic poslao svim gradjanima u Srbiji.

Neša

pre 7 godina

Samo podrškom Vučića možemo sa sigurnošću imati bolju i izvesniju budućnost.

Gorana

pre 7 godina

Narod prepoznaje promene na bolje, promene koje na duzi niz godina obećavaju stabilnost i sigurnost.

jovan

pre 7 godina

Red ,rad,disciplina to je normalno dasvi tome težimo ,prošlo je vreme haosa,zato podrška Vučiću.

cile

pre 7 godina

"Glasajte za red i disciplinu, glasajte za sebe i svoju decu, glasajte za budućnost Srbije!" Svaka reč - istina.

mrvica

pre 7 godina

Sa Vucicem nasa zemlja moze ici sigurnim koracima napred

kaja

pre 7 godina

Vucic ima podrsku naroda,to je najvaznije,neke druge nek podrzavaju tajkuni.

Lazar

pre 7 godina

Red Rad i Disciplina je osnov svakog napredtka, jedne drzave.

Sale

pre 7 godina

Narod zeli sigurnu buducnost za sebe, svoju decu i drzavu u kojoj zive.

Una

pre 7 godina

Ko zeli buducnost, mir, napredak, taj ce da glasa za Vucica.

oki

pre 7 godina

Red, rad, disciplina, postenje, to je nesto sto coveka cini posebnim. Ja zelim jednog takvog coveka za predsednika Srbije.

liki

pre 7 godina

Drugog aprila glasamo za svoju decu,drugog aprila zaokružićemo Aleksandra Vučića

MIKI TOKMAKHOKI PINER

pre 7 godina

Svi oko mene i moje porodice shvatili su još 2o12 godine da je preokret potreban a 2o16 su glasali za Vučića i budućnost svih nas.

Ivan

pre 7 godina

Budućnost dece je najbitnija i obrazovanje a Vučić je rekonstrukcijom škola doprineo da bolje uslove imaju!

Zlatko

pre 7 godina

Vučić poziva na red, rad, a to je ono što i mi hoćemo. Zato ćemo i uspeti, završićemo reforme koje već uveliko daju rezultate.

Branko

pre 7 godina

Ko jos moze da glasa za onu nekulturnu i prostacku opoziciju.

Milojko

pre 7 godina

Glasam za sigurnu buducnost da mozemo da zivimo od svog rada.

milan

pre 7 godina

Narod zna zasto Vucic drugi mogu samo dalje da lazu.

nenad

pre 7 godina

Od svih aktuelnih politicara, jedino je Vucic sposoban da vodi Srbiju.

paramonte

pre 7 godina

Ko zeli sigurnu buducnost,znace za koga da glasa.

paramonte

pre 7 godina

Znamo ko je buducnost Srbije i koga zelimo na celu drzave.

Bole

pre 7 godina

Glasajte za stabilnost i napredak.Glasajte za Srbiju.

Ana

pre 7 godina

Ako zelimo svetlu buducnost, glasacemo za Vucica.

Jelena

pre 7 godina

Svako ko želi da Srbija postane prestižna evropska država, glasaće za Vučića!

Dorijan

pre 7 godina

Srbija se ne sme vraćati u prošlost, već mora nastaviti putem uspeha kojim ju je poveo AV!

Branko

pre 7 godina

Da li ima nečega prečeg od naše dece, a deca su naša i budućnost naše zemlje !

laki

pre 7 godina

Srbija ide pravim putem i sa Vucicem ce tako i nastaviti.

Dejan

pre 7 godina

Ako zelimo bolju buducnost onda biramo Vucica.

Dejan

pre 7 godina

Treba glasati za jedinog ispravnog coveka koji ima jasnu viziju za nasu bolju buducnost.

miki

pre 7 godina

Naravno da hocemo! Dominacija i fokus na delu....znamo kuda idemo!

Sale

pre 7 godina

Bez brige predsednice, Srbija ce izabrati najboljeg.

anamarija

pre 7 godina

Samo uz Vucica nasu decu ceka bolja buducnost!

mostarka

pre 7 godina

A i zasto bi se vracali u proslost kada je vec toliko toga uradjeno!??

Miki55

pre 7 godina

Srbija konacno postaje uredjena i jaka drzava.

Pinki

pre 7 godina

Srbija treba da bude domovina, svima koji u njoj zive.

Uros

pre 7 godina

Njegova zalaganja vode u svetliju buducnost nasu decu i mlade i tek ce nam biti bolje jer on ima savrseni plan i program. Vredan covek koji voli svoju zemlju

Jovan

pre 7 godina

Hocemo jednom za sva vremena da pocistimo opoziciju.

boki

pre 7 godina

Pregovarati i razgovarati može se stalno i niko od toga neće nastradati za razliku od jednog dana rata gde bi mnogi nastradali.

Sonja

pre 7 godina

Sigurna sam da ce gradjani dati svoj glas Vucicu jer hoce da Srbija konacno postane moderna evropska zemlja.

Dejan Arilje

pre 7 godina

Bice Vucic pravi predsednik Srbije. Odavno je takav neko trebao da dodje na vlast. Rad, red i disciplina su prava stvar za nas.

Maja

pre 7 godina

Glasamo da idemo napred, a ne 15 godina unazad.

ilona

pre 7 godina

Budućnost Srbije biće u tvojim rukama nakon izbora!!!

marko

pre 7 godina

Sa ovakvom podrškom Vučić pobedjuje još u prvom krugu!

aca

pre 7 godina

Meni su moja deca najvaznija,zato cu i glasati za Vucica.

Lina

pre 7 godina

Uz ovakvu politiku Aleksandra Vucica nasa zemlja ce samo da napreduje i da se razvija!

Branimir

pre 7 godina

Srbija ne sme sebi dozvoliti da stane, Vucic kao predsednik obezbedjuje razvoj.

Pepi

pre 7 godina

Srbija zajedno sa Aleksandrom vucicem ide krupnim koracima napred u lepsu i uspesniju buducnost!

Daca

pre 7 godina

Buducnost Srbije jedino sto nam je bitno, sto buducnost bude bolje bice i nama bolje u Srbiji.

aNICA7

pre 7 godina

Narod glasa za Vucica jer jedini ima petlju da se usprotivi kriminalu, tajkunima i zeli da uredi Srbiju.

Miki55

pre 7 godina

Najvaznije je da mi sa Vucicem nastavimo nas put ka EU i da sprovedemo reforme do kraja.

Neda

pre 7 godina

Bez reda discipline i hijerarhije nema napretka ni u porodici, ni u drzavi.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija