• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.03.2017

10:00

NASTAVAK GENITALNE KAMPANJE NOVOG DOS! Vojtehovski: Ni Hitler nije imao JEDAN TESTIS!

Zanimljivosti

NASTAVAK GENITALNE KAMPANJE NOVOG DOS! Vojtehovski: Ni Hitler nije imao JEDAN TESTIS!

Podeli vest

Tanja Vojtehovski, glavna zvezda kampanje predsedničkog kandidata Saše Jankovića, danas je na Tviteru dodatno razradila prljavi plan i program novog DOS da premijer Aleksandar Vučić ima MALI PENIS!?! Vojtehovski je "u skladu sa najvažnijim vestima u našoj zemlji" poručila da Adolf Hitler nije imao jedan testis!

Žuta medijsko-politička ološ-elita lansirala je ovih dana preko svog favorita, TV voditelja Ivana Ivanovića bizarnu propagandnu priču da premijer Aleksandar Vučić ima mali penis!

U nedostatku bilo kakvih valjanih političkih argumenata, opozicioni lideri i njihovi medijski jurišnici ponovo se služe najprizemnijim uvredama.

Na tragu parole "Vučiću, pederu", kojom već godinama ispiraju usta, svoju političku nemoć opet su demonstrirali najprljavijim seksualnim aluzijama na račun lidera naprednjaka.

Ivanović, odranije poznat kao ostrašćeni pristalica Borisa Tadića i ostalih dosovaca, u svojoj emisiji "Ivan Ivanović i muškarci" u utorak uveče naširoko je sa svojim sagovornicima raspravljao o tome kako "horoskop pokazuje da Vučić ima mikropenis"!?!

Glavna zvezda kampanje predsedničkog kandidata Saše Jankovića, međutim, otišla je korak dalje u razradi "genitalnog programa" novog DOS. Ona je na Tviteru napisala:

- U skladu sa najvažnijim vestima u našoj zemlji, pade mi na pamet da Hitler nije imao jedan testis!

Šta nas sledeći očekuje u ovoj do sada najbizarnijoj i najprljavijoj kampanji, ne možemo ni da zamislimo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petar

pre 7 godina

Kakvo razocarenje od jedne izuzetne novinarke Vojtehovski!

MIODRAG

pre 7 godina

G.Vojtehovski,do danas ste za mene bili izuzetan novinar

Aranđel

pre 7 godina

Bila mi je mnogo simpatična, al me sad skroz razočarala, mislio sam da je puno inteligentna a sad ?????????.

Igor

pre 7 godina

Pa kakve emisije vodi ništa smislenije od nje nisam ni ocekivao

Draža

pre 7 godina

A tako sam cenio ovu voditeljku,a sad me je razočarala.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija