• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.03.2017

21:25

KOLIKO SU SAMO JADNI! Prizeman plan i program novog DOS: VUČIĆ IMA MALI PENIS!

Zanimljivosti

KOLIKO SU SAMO JADNI! Prizeman plan i program novog DOS: VUČIĆ IMA MALI PENIS!

Podeli vest

Posle parole 'Vučiću, pederu', u nedostatku valjanih političkih argumenata, žuta medijsko-politička ološ-elita preko Ivana Ivanovića lansirala priču da premijer ima mikropenis!?! Psiholozi: Tako su rekli sve o sebi

Žuta medijsko-politička ološ-elita lansirala je ovih dana preko svog favorita, TV voditelja Ivana Ivanovića bizarnu propagandnu priču da premijer Aleksandar Vučić ima mali penis!

U nedostatku bilo kakvih valjanih političkih argumenata, opozicioni lideri i njihovi medijski jurišnici ponovo se služe najprizemnijim uvredama.

 

 

Na tragu parole "Vučiću, pederu", kojom već godinama ispiraju usta, svoju političku nemoć opet su demonstrirali najprljavijim seksualnim aluzijama na račun lidera naprednjaka.

Izmišljaju cenzuru

Ivanović, odranije poznat kao ostrašćeni pristalica Borisa Tadića i ostalih dosovaca, u svojoj emisiji "Ivan Ivanović i muškarci" u utorak uveče naširoko je sa svojim sagovornicima raspravljao o tome kako "horoskop pokazuje da Vučić ima mikropenis"!?!

Janković: Ivanović se ponaša kao derle

Psihološkinja Aleksandra Janković kaže da je zaprepašćena što je uopšte snimljena, a potom i podržana Ivanovićeva "šala" koja je na nivou predadolescencije.
- Premeravanje i pričanje o veličini polnog organa karakteristično je za uzrast do jedanaest godina i nikako ne priliči odrasloj osobi, ali očigledno je da Ivanović nije još prerastao ovaj period odrastanja - objašnjava Jankovićeva.

Kada je menadžment TV Prva najpre odbio da emituje deo emisije zbog, kako je saopšteno, grubog kršenja profesionalnih standarda, dosovci su u svojim medijima podigli sveopštu dreku tvrdeći kako je to dokaz "strašne cenzure".

Pošto je na kraju, na insistiranje kabineta Aleksandra Vučića, emitovana kompletna emisija sa svim tvrdnjama o "premijerovom penisu", na društvenim mrežama je nastavljena kampanja koja treba da dokaže kako u Srbiji nema slobode medija!?! I nikoga više nije briga šta je istina. I nikome više nije važno to što je sporni prilog emitovan i što su u njemu izrečene najodvratnije insinuacije i uvrede na račun predsednika Vlade Srbije! Očigledno, važno je samo, po svaku cenu, izazvati medijski i politički haos u Srbiji.

Da je to zaista tako, dokazuje i činjenica da su Ivanovića na Tviteru brže-bolje podržali i Jeremić, i Janković, i Radulović, i Obradović. Tako je Vuk Jeremić istog časa retvitovao Ivanovićevu izmišljotinu da je žrtva Vučićeve cenzure i sa svim svojim pratiocima "podelio" snimak skeča u kome Ivanović sa svojim sagovornicima raspravlja o Vučićevom penisu!?!

Po svemu sudeći, poruka da "Vučić ima mali penis" jeste glavna predizborna poruka i program novog DOS-a!?!

 

 

Takođe, sasvim je simptomatično i to što nijedno novinarsko udruženje nije našlo za shodno da osudi ovakav strašan neprofesionalizam. Ni UNS ni NUNS juče nisu imali nikakav komentar ovim povodom. A sasvim sigurno ne bi ćutali da je bilo ko rekao nešto slično o bilo kom od opozicionih lidera!

I dok šefovi NATO-dosovske opozicije juče nisu hteli da govore za Informer, premijer Vučić je u obraćanju novinarima na marginama Biznis foruma na Kopaoniku rekao da je očigledno da njegovi rivali gube kompas "jer ih je narod prozreo i prezreo".

- Optužuju nas da nas finansiraju nekakvi tajkuni, a oni su potrošili bar deset puta više para od nas. Mi ni dinar od tajkuna nismo dobili, dok imamo veliku listu sumnjivih likova koji finansiraju različite dosovske kandidate... Samo nešto nisam siguran da im ide dobro jer sam noćas dobio neka istraživanja. Što su više ostrašćeni i primitivni, to im lošije ide - rekao je juče Vučić.

Politički analitičar Dejan Vuk Stanković smatra da primitivne uvrede na račun premijera mogu samo da naštete opoziciji.

 

 

- Nepristojna Ivanovićeva provokacija iskorišćena je kao nastavak skandalozne negativne kampanje opozicije. Njima je mnogo lakše da koriste gadosti nego da se bave konstruktivnom politikom. Svođenje politike na prostakluk može samo da razjari ljude. Porazno je da se politička kampanja svodi na veličinu nečijeg polnog organa - ističe Vuk Stanković.

Milivojević: Svesno smišljen napad

Psihoterapeut Zoran Milivojević kaže da je, na osnovu svega viđenog, Ivanović svesno igrao na to da će cela priča izazvati reakciju u javnosti.
- Išli su na to da, ako bilo ko reaguje, kao što i jeste TV Prva, onda mogu da pričaju o napadu na slobodno novinarstvo. Kao što je, uostalom, Ivanović i uradio. Da je pak izostala bilo kakva reakcija, ispalo bi da je hrabar i da, eto, sme da se okomi i na premijera Vučića... - navodi Milivojević.

 

 

Osuđeni na poraz

 

Sa Stankovićem je saglasan i analitičar Branko Radun, koji smatra da je ovde najveći problem srozavanje nivoa političke kulture.

- Čitava kampanja opozicije zasnovana je na ličnoj osnovi. Tako je bilo i prošle godine u Skupštini, kada se opozicija takmičila samo u tome ko će više da isprovocira Vučića i tako dobije poen više. I tada se to pokazalo kao beskorisno, a i sada će ostati tako - zaključuje Radun.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
drže nas Srbe za budalu

pre 7 godina

Да се зна ... много ниско држе Вучића, много га често држе за будалу... НАЗАДЊАЦИ !!!n

Aksentije Drlja

pre 7 godina

Baš čudno obzirom na stepen pismenosti čiji si ti eklatantan primer. Sedi more te se pokri po uvadma...

englezii

pre 7 godina

E moj Ivanovicu koja si ti beda a ne mogu reci ljudska jer u tebi nema ni lj od ljudskosti ! stvarno si ono pokvarena kreatura koja samo izdaleka lici na coveka a inace si debilcina kakvih malo ima na nasim prostrima ! Da sam kao ti posto imam svoje ja i karakter ubio bih se da sam takav podlac !

cope

pre 7 godina

Ovaj ivanovic je jadan vise.Pokusava da bude smesan a nije nikom.Gadimi se vise!!!\n

SPARTANAC

pre 7 godina

koliko sam gotivio Ivana Ivanovica na pocetku,toliko sada ocima ne mogu da ga gledam,spustanje na taj nivo,a posto je on covek mali rastom verovatno je takav i u gacama MALI... Ivanovic,Kesic zahvalite Vucicu sto postoji,od njega zivite,a bez ikakvih argumenata coveka ne ispustate iz usta...Ajde smislite nesto novo,smoriste vise...

AS

pre 7 godina

KO BRAĆA DALTONI ILI CIRKUS KOLORADO. KAD IH POGLEDAŠ DA PUKNEŠ OD SMEHA

johan

pre 7 godina

O veličini nečijeg penisa može da priča samo neko ko ga je imao u dupetu, ili nekom drugom otvoru.

Panto Peric

pre 7 godina

Najjednostavniji komentar.Sta vise reci o ljigavcu.

nada

pre 7 godina

O velicini necijeg penisa govore samo oni koji su sami sa svojim nezadovoljni !!!!!!!!!!! Nije mi samo jasno dali ti olosi biraju predsednika ili velicinu penisa i dali bi oni od Srbije napravili Banana drzavu!!!!!!!!!!!!!! Ovo je njihova sramota i onih koji ovakvu kandidaturu podrzavaju. U odnosu na njih Vucicu svaka cast sto se ne upusta u ovakav primitivizam i samo se osmehuje jer to je ono sto njih iritira !!!!!!!!!!!

ddd

pre 7 godina

I takvi poremeceni umovi bi hteli drzavu da vode?! O tempora o mores!

Ljubo

pre 7 godina

Ipak ,kako god ko shvatio ,nisam iznenadjen "seljoberima" Obradovic ,Ivanovic ,Jankovic ,Radulovic ,iako nisam obozavalac Vuka Jeremica ,iznenadio me da je na ovako niske grane spao u politici i sebi neke stvari dozvolio ...Jeremicu ,pakuj kofere i trazi neku funkciju mirniju ,tebi nije mesto u Srbiji vise ....brukas se ....

Lavcina

pre 7 godina

Obratite pažnju na tvitove vlade georgijeva. Čovek je plaćenik nn

zora

pre 7 godina

Hvala na glupiranju Ivanovicu,sad bar znam da glasam Vucica.Nezreli tipovi koje podrzavas su nula.

bgcaffe

pre 7 godina

Ja sam DELIJA, i od danas više ne gledam emisiju Ivana Ivanovica !!! On je okrenut Tadicu ? Koji nas je unistio u svakom smislu, da ne pominjem to da je grobar i da je pevao sa grobarima u ARENI !!! On , Dačić su javno išli u FK i KK Partizan, a kada Vučić kaže da je navijač ZVEZDE, a još ne ide na utakmice ,onda je smak sveta ! Odmah je to premijer liga...a zna se dobro kada je premijer bio Ivica DAčić, šta je sve radio protiv ZVEZDE ! Pokušali su da je ugase...ali nadamo se da ce oni biti ugašeni...i to uskoro....

Deda Zvonce

pre 7 godina

То су ваљда ,,грађански интелектуалци"?

Matija

pre 7 godina

Otac Vuka je stari udbaš,radio u Užicu pa u Beogradu.Majka je isto iz partizanske porodice.Njegova baba je rodjena sestra Hamdije i Hakije Pozderca,mislim Nurija.Ne znam zašto skriva svoje poreklo u Srbiji,a u Bosni se na tv-u hvalio kako je on od čuvenih Pozderaca. Vuk Jeremić Srbin!? Nikad bio! Laznjak I potvdjeno u DOS-u radio po Tadicevim uputama. Nista Srbija nije dobila pozitivno dok je zastupao Vuk Jeremić I Fedja Starcevic (sarajevski Hrvat kadrovik bivseg ambasadora u UN- Budimira Loncara, kolega I prijatelj Sonje Biserko). Vuk I Fedja imaju duboke porodicne korjene sa Federalnom Bosnom, za nju su lobirali a blatili Srbe I Srbiju. Da, da, da,....

Nina

pre 7 godina

Nije ni cudo sto nikad ne mogu da gledam tog Ivanovica. Sama njegova pojava je vulgarna kao I sve sto kaze. Mislila sam da je to zbog te kose koja je za decu ali I za njih je zastarela ili zbog neukusnih sala ili zbog nacina na koji se krevelji. Sve zajedno cini ga nepodnosljivim.

mixa

pre 7 godina

koliko vidim opozicija je okupila voditelje,glumce,muzicare,slikare i ostale ....kukaju kako je malo para za kulturu..sa ovakvim recnikom i ponasanjem i ovo sto su dobili puno im je...

kiza

pre 7 godina

Sta ce jadan isfrustrirani coveculjak. A mozda je citao svoj horoskop

Crni nis

pre 7 godina

Nadam se dace ga vucic skinuti sa te televizije i damu zabrani njegovu emisju ko sto mu uradio toma nikolic.

Mito

pre 7 godina

Ivanović mizerija i naša "intelektualna elita", odličan spoj. Napravio je od emisije koja je obećavala prostački rijaliti.

asa

pre 7 godina

Nije se okomio na premijera nego na njegov penis.Ali Premijer nije od tih.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija