• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.T.

10.03.2017

20:06

(FOTO) ŠEŠELJ U VRANJU: U prvom krugu osvojiću 20 odsto, u drugom pobeđujem!

Zanimljivosti

(FOTO) ŠEŠELJ U VRANJU: U prvom krugu osvojiću 20 odsto, u drugom pobeđujem!

Podeli vest

Očekujem da na predstojećim predsedničkim izborima, osvojim preko 20 odsto glasova, i da drugom krugu pobedim Vučića, poručio je lider SRS Vojislav Šešelj u Vranju

Stigavši nešto ranije nego što je najavio, Šešelj je nakon dočeka u centru Vranja, sa stotinak pristalica radikala, potom otišao u prostorije stranke.

Govoreći o predstojećim izborima, Šešelj je ukazao da je najbitnije da oni budu regularni, kako bi se sprečila izborna krađa.

- Očekujem izlaznost između 50 i 60 odsto, kao i da Aleksandar Vučić u prvom krugu osvoji oko 40 odsto glasova, ja preko 20, a ostali kandidati mnogo manje. Ovo uverenje zasnivam na osnovu raspoloženja naroda sa kojim sam svakodnevno u kontaktu. Bitno mi je da se u prvom krugu otarasim Jankovića i Jeremića, a nadam se da ću pred drugi krug uspeti da imam TV duel sa Vučićem, koji on uporno izbegava - rekao je Šešelj.

Informer

U tom duelu, dodao je Šešelj, 'Vučić protiv mene ne bi imao nikakve šanse'.

On je podsetio i na ovlašćenja koja po Ustavu ima predsednik Srbije, koja su, prema njegovoj oceni, manje važna u mirnodopskim nego li u ratnim uslovima, ali i na bitnu funkciju kontrole rada Vlade od strane predsednika.

- Ukoliko budem bio predsednik Srbije zalagaću se za savez sa Rusijom, a biću protiv evroatlanskih integracija i Evropske unije. Takođe, vraćaću i neću potpisivati  sve loše zakone koji prođu u Skupštini - rekao je Šešelj, dodavši da bi sarađivao sa SNS.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija