• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.03.2017

12:47

OBRADOVIĆ: Osnovali smo DVERILIKS za otkrivanje korupcije!

Zanimljivosti

OBRADOVIĆ: Osnovali smo DVERILIKS za otkrivanje korupcije!

Podeli vest

Predsednički kandidat i lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je osnovao antikorupcijski tim tog pokreta, nazvan Dveriliks, te da će se taj tim baviti otkrivanjem korupcije u vlasti

Obradović je na vanrednoj konferenciji za medije rekao kako će tim koji naziva srpskim Vikiliksom, ili Dveriliksom, ukoliko pobedi na predstojećim predsedničkim izborima, uključiti u okvire Saveta bezbednosti.

Kako je rekao, najvažnija tema u Srbiji je borba protiv organizovanog kriminala i korupcije i vreme je da se neko time ozbiljnije pozabavi, jer vladajuća partija za pet godina, kaže nije učinila ništa.

Obradović je rekao kako politička mafija prodire u sve sfere društva, u nju je uvrštava pojedince iz politike, društva, policije i kako kaže, glavni zadatk je da se pobedi ta politička mafija.

On je takođe pozvao predsedničkom kandidata SNS i aktuelnog premijera Aleksandra Vučića na duel u kojem kaže, planira da mu postavi pet pitanja.

Osim Obradovića, na konferenciji je govorio i šef novoosnovanog Dveriliksa, Srđan Nogo, koji je rekao da su na sajtu pokreta Dveri već objavljeni pojedini dokumneti i audio zapisi koji kako kaže, otkrivaju afere političar i pojedinaca iz javnog života, i pozvao građane da sami pogledaju te materijale.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aca

pre 7 godina

Bravo, napokon neko da progovori o kriminalu, korupciji i političkoj mafiji.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija