• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.03.2017

23:55

SNS O LAŽNOM ZAŠTITNIKU GRAĐANA: Saša Janković laže po naređenju ODREĐENIH SLUŽBI!

Zanimljivosti

SNS O LAŽNOM ZAŠTITNIKU GRAĐANA: Saša Janković laže po naređenju ODREĐENIH SLUŽBI!

Podeli vest

SNS je optužila predsedničkog kandidata Sašu Jankovića da "laže po naredbi određenih službi i pokušava da uradi sve kako bi uneo haos i nestabilnost u Srbiju"

Reagujući na saopštenje advokatskog tima Saše Jankovića koji je od nadležnih organa zatražio zaštitu zbog navodnih pretnji smrću tom kandidatu, SNS je naveo da je "bivši lažni zaštitnik građana i lažni legalista učestvovao u kreiranju lažnih afera protiv Aleksandra Vučića i SNS".

- Janković, pravi kandidat Kene, Živkovića i Šuleta, ni danas nije rekao ništa o svojim najbližim saradnicima koji žele da sve građane koji podržavaju Vučićev rad i politiku, obese na bandere, koji smatraju da je Vučiću prava mera metak u čelo, koji će metalnim kjučem da tuku i nogama u glavu da šutiraju političke nestomišljenike, kao što su već radili dosovci - stoji u saopštenju. 

Beta

SNS pita i kada će porodica Predraga Gojkovića, koji je izvršio samoubistvo u Jankovićevom stanu 1993. godine, "saznati istinu" o tom događaju. 

- Pitamo i članove Demokratske stranke da li znaju da ih teraju da glasaju za čoveka koji će posle izbora, kada iskoristi ime DS, osnovati svoju stranku? Nemojte posle da kažete da vas je i on prevario, kao što vas je prevarilo rukovodstvo DS, koje je sebe i svoje miljenike obogatilo, a za vaše živote ih nije bilo briga- naveo je SNS. 

(VIDEO) NAMAGARČIO ŽUTE! DS Jankoviću pruža podršku, a on im iza leđa OSNIVA STRANKU!

Advokatski tim Saše Jankovića pokrenuo je pred nadležnim organima postupke u cilju zaštite ličnog integriteta i lične bezbednosti tog predsedničkog kandidata, objavljeno je ranije danas na Jankovićevom sajtu.

- Očekujemo hitnu reakciju Ministarstva unutrašnjih poslova, tužilaštva i sudova kao organa Ustavom predviđenih da štite građane Srbije i njihova prava - povodom neprimerenih napada, uključujući i direktne pretnje smrću Jankoviću- naveo je Janković advokat Miloš Marković.

ČEDA NARIBAO JANKOVIĆA: Bolje bi ti bilo da si se kandidovao za Erdogana, nego za predsednika Srbije!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deki

pre 7 godina

Nikada nije bio zastitnik gradjana vec gradio put drzavnim novcem i funkcijom ka kandidaturi za predsednika na tome ce i ostati

Kale

pre 7 godina

Janković isti muljator kao i Jeremić. Takvi nam ne trebaju!

Jovan

pre 7 godina

Narod je odavno skontao kakav je Janković. Zato će i dobiti malo glasova.

kića

pre 7 godina

Ko ga plaća i gura po toj direktivi i radi.Ipak je on čovek bez posla i pozicije.

GROF

pre 7 godina

Jankovic je licimer i nista cudnije od njega da laze!

Kićan

pre 7 godina

Iza Jankovića se kriju oni koji su devastirali Srbiju.

Zoran

pre 7 godina

Svi vrabci koji su preziveli ovu hladnu zimu znaju kakve su namere Sase Jankovica.

andjela

pre 7 godina

Ispitati sve navode, neće Srbijom stranci da upravljaju!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija