• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.03.2017

08:06

NIKOLIĆ: VUČIĆ DEFINITIVNO POBEĐUJE na izborima, a opozicija nek se zamisli kad im je pretnja Beli!

Zanimljivosti

NIKOLIĆ: VUČIĆ DEFINITIVNO POBEĐUJE na izborima, a opozicija nek se zamisli kad im je pretnja Beli!

Podeli vest

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uveren je da će Aleksandar Vučić pobediti na predsedničkim izborima, a Ljubišu Preletačevića Belog vidi kao sociološki fenomen koji može da "pomrsi konce" svim ostalim kandidatima osim Vučiću

 

- Pobednik ovih izbora će definitivno biti Aleksandar Vučić. Ostali, koji sebe smatraju ozbiljnim političarima, treba da se zamisle ako na izborima dobiju manje glasova od Preletačevića - rekao je Nikolić za Kurir.

Nikolić je Saši Jankoviću, Vuku Jeremiću i ostalim kandidatima poručio da treba da se zamisle nad tim šta je Beli postigao za kratko vreme. 

Na pitanje da li Preletačević može da na izborima ugrozi Jankovića i Jeremića i da li baš oni treba da ga se plaše, predsednik Srbije ocenio je da ne treba da se plaše, ali treba da se zamisle ukoliko osvoji isti ili sličan broj glasova. 

- Ako oni osvoje sedam-osam odsto, a Beli čak i četiri, a neki od njih su u politici 30 godina, treba da se zamisle šta su radili - rekao je Nikolić, koji nije želeo da se izjasni da li u tu grupu svrstava i lidera SRS Vojislava Šešelja. 

Nikolić smatra da je Preletačević - "fenomen". 

- Nije mi simpatičan kao kandidat, jer u ozbiljnim državama ne bi to mogao ni da bude, ali je okej za neki drugi nastup - tamo gde se plaća karta. Prvo, mislim da je za njega neozbiljno glasati, ali mislim da će to ipak, učiniti jedan procenat stanovništva kako bi pokazao svoj revolt prema politici uopšte - zaključio je Nikolić. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AnjaNenadovic29

pre 7 godina

Vučić ima podršku toliku jer je jedini od političara stvarno nešto i uradio.

ministar

pre 7 godina

Gotovo cela Srbija je uz sns, imaće dosta glasova.

Bujko

pre 7 godina

Stvarno će Beli da pokaže koliko bezveznu opoziciju imamo.

Milan

pre 7 godina

Ako Beli odvlači glasače onda ih nisu ni imali.

Nikola

pre 7 godina

Kome Beli odvuče glasače taj ih nije ni imao!

Ikkkkkk

pre 7 godina

Apsolutno se slazem sa Nikolicem.. to sto on tako misli ,misli vecina

Rttt

pre 7 godina

Svojim uspesima... premijer je zasluzio da pobedi..

zoran miljkovic

pre 7 godina

Све што је рекао је у реду и тачно,али би прво он требао да се замисли,које смо ми друштво у коме пола циркузаната претендује на највишу функцију у држави.Значи све је у рукама политике а не институцијама,овде се јача култ личности а угрожавају институције,које као такве не сносе одговорност.Шта је са обећањима њега и Премијера о кривцу у Сава мали,прво њих двојица руше интегритет озбиљне државе,договарају се као на пијаци,за све ове Милошевић је био оличење демократије,НАЖАЛОСТ.

Mila

pre 7 godina

Jedini favorit za pobedu je Vucic. Cak se i pretnja opozicije - Beli slaze sa tim.

Andrija

pre 7 godina

Pojedinci iz opozicije su kao ispušene muštikle , i ljudu su ih više i provalili i dosadili su narodu , zato će i Beli da bude najbolj kotiran od svih iz opozicije , dok će pobediti Vučić.

Filip

pre 7 godina

Pa nije narod lud da glasa za bilo koga drugog sem Vucica!

Andrija

pre 7 godina

Могу да замислим каква би то била брука за Јеремића и Јанковића да их Бели претекне по броју бодова, смејала би им се цела Србија.

divljaorhideja

pre 7 godina

Jedini pravi kandidat... zato ce Srbija za njega i glasati....

Milka

pre 7 godina

Opozicija stvarno treba da se zapita, sta se desava, ako im je kandidat-animator( Beli ), najveca pretnja, pored Vucica...

Lidija

pre 7 godina

Za napredak Srbije i brzi ekonsomkirazvoj ljudi trebaju da glasaju za Vucica.

Boka

pre 7 godina

To zaista jeste tako, ako nekom neki neozbiljni klinac uspe da pomrsi konce, pitanje je kakav je tek onda on

dada

pre 7 godina

Beli je bacio u senku sve opozicione kandidate.

Gojko

pre 7 godina

Svi kojima je Beli uspeo da pomrsi konce, su obicni prodavci magle i nista vise

Aćim

pre 7 godina

Opozicija treba duboko da se zamisli kojim putem su krenuli, jer ako Beli bude drugi onda je svima jasno da opozicija ne vodi dobru politiku.

Ratko

pre 7 godina

Narod zna ko je u našoj zemlji najbolji političar i glasaće za njega, a opozicija nastavlja da propada i da tonje sve niže i niže.

Dragan

pre 7 godina

Upravo tako. Vucic je neko ko ce ostvariti ubedljivu pobedu na ovim izborima. Covek moze toliko toga da uradi za Srbiju. Reforme i razvoj ne smju nikako da stanu.

Zdeno

pre 7 godina

Hahaha kako im je šuknuo... svaka čast. Snagu opozicije najbolje demonstrira podatak da se plaše Belog jer će im preoteti glasove :)

Sss

pre 7 godina

Pa ako ga je opozicija glasala na RIK kako im sad smeta? Izgubili ste se u svojim lažima.

Davor

pre 7 godina

Nikolić je u pravu. Vučić je glavni favorit za pobedu i jedini koji je zaslužuje.

Cane

pre 7 godina

Cilj je da Beli poveća izlaznost i izvede apstinente na izbore, kako bi sprečio Vučića da pobedi u 1. krugu. Dalje, cilj je da se sva opozicija ujedini protiv Vučića u 2. krugu i pošto će ih Vučić i tu pobediti, onda im je cilj da problase izbore pokradenim, kako bi opozicija izvela narod na "nenasilne" demonstracije i onda bagerom i nasiljem preuzela vlast, baš kao 5. oktorba. Eto, to je cela stvar oko aj da kažem projekta (da ne kažem fenomen, jer je čovek kreiran od strane opozicije sa jasnim ciljem) Belog Preletačevića. Povampirili se žuti opasno, ali čekamo ih. :)

Milan Miličić 21201 Rumenka

pre 7 godina

Ako taj neki Beli može tako moćno da pomrsi postojeće stanje u opoziciji, onda zlo nije u opoziciji, već u Narodu. Zto neka Bog sačuva našu opoziciju od tog nekog Belog, da nam opozicija ostane takva kakva je sama sebe napravila.

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija