• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.03.2017

15:46

KOZAREV: Laži Vuka Jeremića nemaju granicu!

Zanimljivosti

KOZAREV: Laži Vuka Jeremića nemaju granicu!

Podeli vest

Član Glavnog odbora SNS Dušan Kozarev izjavio je danas da, kako kaže, bezočne laži licemera Vuka Jeremića, koga naziva Vukom Brankovićem, i njegovog tima nemaju granicu

 

"Kakav šef, takav i tim Jeremića Vuka Brankovića. Licemeran, bestidni, kvazi-patriotski, sa lažljivim portparolom, zatim šefom pravnog tima koji je nedavno optužio Srbiju za genocid u Srebrenici, kao što je to ranije uradila i članica tog tima, Sanda Rašković Ivić, koja je otišla i korak dalje, nazvavši „Oluju" humanitarnom akcijom", navodi Kozarčev u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Vrhunac besramnosti je kada, kako navodi, Jeremić Vuk Branković govori o pogubnoj politici prema Kosovu i Metohiji. 

"Naš narod na KiM najbolje poznaje Jeremić Vuka Brankovića čije ih odluke, dok je on odlučivao o njihovim sudbinama, još uvek bole. Za vreme dok je bio savetnik ministra odbrane - ukinut je Prištinski korpus, dok je bio savetnik predsednika Republike - jednostrano je proglašena nezavisnost Kosova, a sa mesta ministra spoljnih poslova - laički je obrukao državu pred Međunarodnim sudom pravde nesrećnim pitanjem povodom jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova", naveo je Kozarev.

Dodaje da je upravo on je prebacio pregovore iz UN u EU, sklopio katastrofalne i nepopravljive sporazume u dijalogu sa Prištinom, uveo administrativne prelaze, kosovska lična dokumenta i registarske tablice, kao i mnoge druge poteze koji su srpski narod na KiM doveli na ivicu opstanka. 

"Šta o njemu i njegovom „patriotizmu" misli naš narod na KiM, najbolje pokazuje to što Jeremić Vuk Branković ne sme da se pojavi javno u pokrajini, da izađe pred građane na KiM i pogleda ih u oči. I umesto da bar sada stane u odbranu svoje države, Jeremić Vuk Branković, kao i njegovi saradnici, drugi dosovski kandidati, poput Janovića, ali i Jeremićeva pudlica, Boško Obradović, humanitarna Sanda i slični, čak i na jednostranu protivpravnu odluku Prištine o prisvajanju imovine Srbije, koju su tajili više od deset dana i od srpskih predstavnika u privremenim institucijama - on ne osuđuje i ne kritikuje Prištinu, već blati i napada sopstvenu državu i legitimne predstavnike Srba na KiM, koji se bore da spreče tu otimačinu", navodi Kozarev.

Kozarev rimećuje da je "Jeremić Vuk Branković ćutao i kada su, dok je bio na vlasti, upadali u naša preduzeća južno od Ibra, zauzimali hektare plodnih oranica u zeml?oradničkim zadrugama u centralnom Kosovu, mlekare u Pomoravl?u i preduzeća širom KiM. 

"Srećom, Jeremić Vuka Brankovića ne poznaju po zlu samo građani na KiM. Poznaju ga odlično i građani u celoj Srbiji, čije je milione evra trošio na hotele, luksuzne apartmane u SAD, letove biznis klasom, kavijar, šampanjce, šopinge sa suprugom", naveo je Kozarev.

Ti isti građani Srbije će, kaže, 2. aprila, "Jeremić Vuka Brankovića, koji se obogatio i pljačkao državu i građane dok je radio na tome da narod na KiM bude proteran, poslati tamo gde mu je i mesto - u tužnu političku istoriju Srbije".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DraganKrivosijaNS

pre 7 godina

Svima je vec jasno da je Jeremic obican strani placenik.

Gidra

pre 7 godina

E dobro da ste se setili da ukazete kakav je Jeremic!

Pile

pre 7 godina

Jeremic je najveci prevarant i to je svima vec poznato!

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija