• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.03.2017

16:11

JEREMIĆEV SARADNIK ISPROZIVAO JANKOVIĆA: Sale utoka - Svi bi ga hteli za predsednika, niko za cimera!

Zanimljivosti

JEREMIĆEV SARADNIK ISPROZIVAO JANKOVIĆA: Sale utoka - Svi bi ga hteli za predsednika, niko za cimera!

Podeli vest

Miladin Veruović, bivši telohranitelj Zorana Đinđića i rođeni brat Milana Veruovića, bivšeg šefa obezbeđenja Vuka Jeremića, danas je na Tviteru žestoko prozvao dosovskog kandidata za predsednika Srbije Sašu Jankovića, nazivajući ga SALE UTOKA!

Veruović, koji se u medijima pominje kao član izbornog tima Vuka Jeremića, očigledno aludirajući na aferu "pištolj", tačnije na pogibiju studenta Predraga Gojkovića u stanu Saše Jankovića, 1. aprila 1993. godine, na tviteru je napisao:

- Sale utoka... Iza Mire trista vire... - napisao je Veruović u tvitu ispod kojeg je objavio fotografiju Saše Jankovića na kojoj piše: "Svi bi ga hteli za predsednika, niko za cimera".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gogolj GM

pre 7 godina

Covek ima toliko mracnu proslost da ne znam kako uopste ocekuje da neko glasa za njega!?

BoRiS KIM

pre 7 godina

I Jeremic i Jankovic su potpuno nebitni za gradjane Srbije.

Veljko Babura

pre 7 godina

Nema on nikakvu podrsku naroda tako da je svaka prica na tu temu suvisna.

Pera Lopov

pre 7 godina

On se nije brinuo za gradjane ni dok je obavljao funkciju Zastitnika.

Una

pre 7 godina

Sale utoka? Jel nam takav covek potreban za predsednika? Sramota

Bilja

pre 7 godina

Svi znamo kako je prosao Jankovicev cimer. Zasto je zataskano ubistvo?

Eazy

pre 7 godina

Najgore od svega sto on jos uvek nije dao odgovor kako je doslo do ubistva ili sta se vec desilo.Cim krije ko zna sta tu sve ima?Ako vec moralise svaki dan neka objasni.Sramota i on hoce da bude presednik.

Eazy

pre 7 godina

Covek kao sto je Jankovic ne moze biti predsednik posle svih sumnji oko tog nesrecnog slucaja!Narod ga nece izabrati sigurno jer je prevarant.

Klincov

pre 7 godina

Opozicioni kandidati se slažu kao rogovi u vreći.

Marija

pre 7 godina

Pa ne žele ga ni za predsednika, a pogotovo ne za cimera da ne bi završili tragično kao njegov prethodni!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija