• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

19.03.2017

23:52

LAZAR RISTOVSKI: Ja sam za Vučića, on je jedini ozbiljan političar!

Zanimljivosti

LAZAR RISTOVSKI: Ja sam za Vučića, on je jedini ozbiljan političar!

Podeli vest

Aleksandar Vučić je beskompromisan u borbi za bolju Srbiju, on je jedini ozbiljan političar danas, a to pokazuje svojim diplomatskim autoritetom koji ima u inostranstvu, kaže glumac, producent i reditelj Lazar Ristovski

Ristovski ocenjuje da "svako ima pravo da odabere politiku i čoveka u koga veruje" i dodaje da je "to istinska demokratija i tolerancija".

- Ali, pošto su oni odabrali te takozvane prodemokratske kandidate, iako ja na njihov izbor gledam sa razumevanjem, nadam se da će i oni s razumevanjem gledati na moj izbor. A to je ovoga puta Aleksandar Vučić- kazao je Ristovski za Kurir.

On tvrdi da će "nedvosmisleno i sa zadovoljstvom glasati za njega".

- Ono što je njegova odlika je beskompromisnost u borbi za bolju Srbiju. To je dokazao i time što nije pustio Tomu da se kandiduje za predsednika. Dakle, nema emocija kada je u pitanju sudbina zemlje- ocenjuje Ristovski.

Na pitanje zašto će glasati baš za Vučića, navodi da je to zato što se "kao prvo, u takozvane demokrate davno razočarao".

- Oni su imali istorijsku šansu, koju su prokockali. Onako usput su se nakrali i pola države privatizovali u svoju korist, a svoje verne glasače zaboravili. Sad za te opcije mogu da glasaju samo naivni. Ja to nisam- kaže Ristovski.

Promo



On dodaje da "ovog puta sluša svoj razum".

- A on mi kaže sledeće: kako mogu da verujem da će gospodin Janković, kako sam kaže, vratiti osmeh na lice Srbije, kada ga nikada nisam video da se nasmejao, kako da verujem Jeremiću, koji je samo na proputovanju kroz Srbiju i, čim izgubi 2. aprila, nestaće negde u belosvetskim institucijama koje su dobro plaćene- smatra Ristovski.

Kaže da je zato njegovo opredeljenje u tom smislu "jasno i nedvosmisleno".

"Aleksandar Vučić ima snagu i spremnost da se žrtvuje za bolju Srbiju. On to pokazuje svojim delom. Ja to cenim. Volim tu energiju koju emituje. On je borac, za razliku od drugih", ocenio je Ristovski.

Tanjug

Najavio je da će Vučića podržati u govoru na završnom mitingu 24. marta u Areni. On smatra da su "današnji političari prekratko na sceni da se ocenjuje njihova istorijska uloga".

- Jedini ozbiljan političar je danas Aleksandar Vučić. To pokazuje svojim diplomatskim autoritetom koji ima u inostranstvu. Kakva će biti njegova uloga u istorijskom smislu, vreme će tek pokazati- naveo je Ristovski.

Na konstataciju novinara da će mnogi njegovu podršku Vučiću "shvatiti kao poruku da želi mesto ministra kulture", odgovorio je smehom.

- Mnogi glumci su bili ministri kulture. Nemam te ambicije- kazao je Ristovski


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Grof Vronski

pre 7 godina

Brate Lazo, nemoj biti Šerbedžija ! Znamo da ti nisi takav....

gedza

pre 7 godina

bravo Lazare!!! Sve si im lepo objasnio...nema dalje!\n

ČITATELJKA

pre 7 godina

Gospodinu Ristovskom veliko bravo! Svi razumni punoletni građani Srbije treba da glasaju za Vučića.

Lana

pre 7 godina

Vučić je i ozbiljan i odgovoran kandidat za sve građane.

beca

pre 7 godina

Svaka čast Lazi Ristovskom na otvorenosti i podršci Aleksandru Vučiću!

nele

pre 7 godina

Ristovski je čovek povučen iskustvom jasno izneo pravo mišljenje o Vučiću kao kandidatu za Predsednika Srbije.

Zoran

pre 7 godina

Mnogi koji nisu bili uz Vucica poceli su da slusaju svoj razum.

Tibi

pre 7 godina

Jedini ozbiljan političar , za razliku od ostalih kandidata.

Veki

pre 7 godina

Ristovski je u pravu. Jedino Vucic ima plan i program za Srbiju.

knele

pre 7 godina

glumacka velicina.normalno da podrzava Vucica!!

Marina

pre 7 godina

Jedini je Vucic ima hrabrosti da se odupre tajkunima i mafiji i da povede drzavu ka Eu.

Danka

pre 7 godina

Ristovski je uvideo ko se neumorno bori za nasu zemlju.

Gordana

pre 7 godina

Pa kad pogledate ko je sve kandidat Lazo je potpuno u pravu!

tara

pre 7 godina

Lazar Ristovski je ugledna ličnost koju bi mnogi trebalo da poslušaju i podrže njegov izbor. Vučić je za Srbiju jedino rešenje.

Bane

pre 7 godina

Laza je izrazio svoje misljenje, ne razumem zasto drvlje i kamenje po njemu, valjda svako ima pravo na njega ili je to uskraceno neistomisljenicima u vasoj dosovskoj Srbiji?

Vera

pre 7 godina

Lazar Ristovski je odlučio da će biti na pobedničkoj strani.

Sanja

pre 7 godina

Podrska Vucicu raste svakim danom jer dela govori vise od obecanja i lazi.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija