• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.03.2017

19:02

(VIDEO) VUČIĆ U KRALJEVU PORUČIO PROTIVNICIMA: Nastavite da udarate - PREŠIROKA SU MOJA LEĐA ZA VAŠE UDARCE!

Zanimljivosti

(VIDEO) VUČIĆ U KRALJEVU PORUČIO PROTIVNICIMA: Nastavite da udarate - PREŠIROKA SU MOJA LEĐA ZA VAŠE UDARCE!

Podeli vest

Lider SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić poručio je na velikom predizbornom mitingu u Kraljevu da očekuje ubedljivu pobedu u ovog gradu i poznao simpatizere i građane da izađu na izbore

18.39 - Lider SNS Aleksandar Vučić izašao je na binu propraćen gromoglasnim aplauzom.

On se zahvalio prethodnom govorniku i Kraljevljčanima na podršci.

- Pred nama su teški izbori - desetorica kandidata po svaku cenu žele da se dokopaju vlasti. Mnogima od njih nisam dopustio da kraduckaju i kradu, pa su ljuti zbog toga, a ja sam na to ponosan. Srećan sam i ponosam na sve što smo činili u prethodnom periodu. Znam da teško, dragi prijatelji, teško živite, ali vi najviše verujete Srbiji i zašto smo morali da sprovedemo teške mere - rekao je Vučić.

- Svakoga dana mislim na Kraljevo, niko vas nije zaboravio - obratio se Vučić okupljenim Kraljevčanima.

Vučić je potom konstatovao da je Srbija danas poštovana u svetu.

- Da li ste pre tri četiri godine mogli da zamislite da svetski državnici dobro govore o Srbiji. A to nije moj uspeh, to je vaš uspeh, a ja vas samo predstavljam - rekao je Vučić.

Vučić je otkrio da neće odustati od borbe za dovođenje investitora u Kraljevo.

 

 

- Borio sam se za dva investitora za Kraljevo, odustali su. Borićemo se i dalje, ako ne uspemo dovešćemo mi namensku industriju u Kraljevo, fabriku u državnom vlasništvu - rekao je Vučić i dodao da niko nije zaboravio na Kraljevo.

On je naveo da bi pojedinci da od Srbije naprave Makedoniju.

- Neki bi da pucaju po Srbiji, da vešaju po banderama, a naš odgovor njima je: 'nećemo vam to dozvoliti, vreme obračuna na srpskim ulicama je davno prošlo' - rekao je Vučić.

- Neki bi hteli da od Srbije naprave nestabilnu političku zemlju, kao što je Makedonija, da stranci upravljaju kao u lutkarskom pozorištu. Zato ne žele jakog predsednika, ali mi odlučujemo, a ne neko sa strane - poručio je premijer i zahvalio se Kraljevčanima na razumevanju za politiku koju vodi.

- Vi ste izdržali rigorozne mere, od tada nas poštuju, vas poštuju - istakao je Vučić da je naš put evropski put, ali da Srbija ne može da okreće leđa prijateljima i da nije i neće uvoditi sankcije Rusiji.

Prema njegovim rečima, na strani SNS je prava intelektualna elita.

- Na našoj strani je prava intelektulna i radniča Srbija i selajci i niko od njih nije niža klasa - podvukao je Vučić.

Njih je deset, i možda su trenutno u maloj prednosti, rekao je Vučić i dodao da je to zato što nisu još svi građani sugurni da li će izaći na izbore.

- Ali, ako svi izađemo, pobediće normalna Srbija - rekao je Vučić okupljenim Kraljevčanima, koji su mu čestim aplauzima pokazali podršku. 

Političkim protivnicima poručio je:

- Nastavite da udarate, preširoka su moja leđa za vaše udarce - dodao je lider SNS.

18.30 - Poznati voditelj Živorad Žika Nikolić, treći govornik na mitingu, našalio se na početku govora.

- Drago mi je što vidim da vas ima u ovolikom broju, više nego u letnjem serijalu Žikine Šarenice - rekao je voditelj.

printscreen

- Ko zna koliko puta sam prošao Ibarskom magistralom, i to je vrlo retko bilo uživanje. A, danas sam imao utisak da putujem nekom drugom Srbijom. I veoma mi je drago kad čujem da ćemo s jeseni od Kraljeva do Obrenovca putovati manje od tri sata - dodao je Nikolić.

Prema njegovim rečima, Aleksandar Vučić za pet godina na vlasti ga nije izneverio.

- I naše je jedino da ga podržimo, da ga ne saplićemo, nego da mu pomognemo - poručio je Žika Šarenica i najavio sledećeg govornika - Aleksandra Vučića.

18.27 - Danilo Jovanov, jedini ronilac u Srbiji sa invaliditetom drugi je govornik na spuku.

printscreen

- Sa 19 godina, posle udesa, ostao sam vezan za kolica. Samo šampioni mogu da se usprave i nastavi dalje. U Aleksandru Vučiću prepoznajem velikog šampiona - šampiona koji nas je preveo iz Intertoto kupa u Ligu šampiona - poručio je Jovanov.

18.21 - Prvi govornik na skupu je Milorad Matić, vlasnik kompanije 'Aero Ist Jurop'.

- Biznis kojim se bavim, a to je avioindustrija, je težak, i neki kažu i 'sklon padu'. Ali, tamo gde su drugi videli opasnost, ja sam video izazov. Tako da se sada na srpskim avionima obučavaju nemački piloti. Predsednika Vučića doživljavam kao sebi bliskog borca. Zato želim da kažem da je Srbija pod njegovim premijerskim mandatom poštovana u svetu - poručio je Matić i dodao:

printscreen

- Kada imamo poštovanje, imamo šanse i da unapredimo ekonomiju. Podrška Vučiću nije pre svega podrška jednom čoveku, već i rezultatima. Šansu ne smemo propustiti. Za jaču, bolju, bržu, priznatiju Srbiju, Aleksandar Vučić - zaključio je Matić.
 

- 18.16 - Skup je, tradicionalno, počeo intoniranjem himne Srbije 'Bože, pravde!'. Himnu je izveo hor 'Crvčanin'.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ivan

pre 7 godina

Ne mozete vi biti toliko uporni koliko on moze izdrzati.

Ivana

pre 7 godina

I Kraljevo je na pravi nacin docekalo svog buduceg predsednika!

maxmad1

pre 7 godina

DOS nastavlja sa prljavom kampanjom, to je nedopustivo.

Miroslav

pre 7 godina

Krasti niko neće moći jer standardi su postavljeni kod naroda i samo onaj ko radi može da bude predsednik !

mirka88

pre 7 godina

Samo napred Vucicu, cela ozbiljna Srbija glasa za tebe.

Sanela

pre 7 godina

Pokazao se do sada samo tako i narod je zadovoljan.

Ijabs

pre 7 godina

Ne dajte se. Opozicija je takva da drugacije ne znaju

Andrea

pre 7 godina

Svi do jednog iz opozicije zna da mu ne moze nista i to je ono sto ih boli!

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija