• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.03.2017

18:07

JANA LJUBIČIĆ SNS: Janković iznosi neistine o politizaciji policije!

Zanimljivosti

JANA LJUBIČIĆ SNS: Janković iznosi neistine o politizaciji policije!

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Jana Ljubičić upitala je danas predsedničkog kandidata Sašu Jankovića kako ga nije sramota da svesno iznosi neistine i govori o politizaciji policije i podvukla da je upravo tokom mandata ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića promenjen Zakon o policiji, koji je značajno smanjio njegova ovlašćenja

Kako je rekla ponajmanje Janković, "koji danas otvoreno laže", ima pravo da bilo koga optužuje da je zloupotrebio neku funkciju, jer je upravo on poznat po politizaciji funkcije Zaštitnika građana,koju je godinama svesno zloupotrebljavao u političke svrhe. 

- Na to sam više puta upozoravala javnost, a sve se potvrdilo kada su ga predstavnici bivšeg dosovskog režima kandidovali za predsednika. Dobro je što narod, na osnovu njegovog dosadašnjeg angažmana, može da vidi šta bi on radio kada bi se, ne daj Bože, dočepao funkcije predsednika Srbije, jer se sigurno ne bi rukovodio Ustavom i zakonima naše države, kao što to nije radio ni kada je bio Zaštitnik građana- rekla je Ljubičić.

Kako je navela Janković očigledno polazi od auto-projekcije i misli da su svi isti kao on i njegova DS, koja ga je kandidovala za predsednika, a u čije vreme je ta partija bila i policajac, i tužilac, i sudija. 

- To vreme je, na sreću građana Srbije, prošlost i verujem da građani neće dozvoliti da se ponovi. Danas je svima jasno da dosovski kandidat, Janković, kao ni njegovi saborci, ne nude konkretni politički plan, već u nedostatku bilo kakvog programa pokušavaju lažima da prouzrokuju haos, nestabilnost i svakodnevno pozivaju na nemire u Srbiji-dodala je.

Prema njenim rečima građani Srbije odlično se sećaju vremena vladavine DS, čiji je kandidat Janković, kada su glavni investitori u Srbiji bili narko-dileri. 

- Da li DS i njihov predsednički kandidat, bivši lažni zaštitnik građana, Janković, stvarno misle da je narod zaboravio na sve pljačkaške privatizacije, sramno bogaćenje političara na štetu naroda, kao i otpuštanja stotina hiljada radnika što je bio jedini rezultat njihove politike-upitala je Ljubičić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NENA

pre 7 godina

Jankovic je pokazao kakav je covek beskrupulozan i bezobrazan.

Milan313

pre 7 godina

Jankovic se bavi manipulacijom i to je sada svima jasno.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija