• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.03.2017

21:53

JOVANOV I DAČIĆ: Srbija stabilna samo ako Vučić pobedi!

Zanimljivosti

JOVANOV I DAČIĆ: Srbija stabilna samo ako Vučić pobedi!

Podeli vest

Predsednik SPS Ivica Dačić i potpredsednik SNS Milenko Jovanov posetili su danas Šabac i u razgovoru sa građanima poručili da je važno da Srbija u narednom periodu vodi politiku koja će od nje stvoriti jaku, poštovanu i stabilnu zemlju, a da Srbija može da bude stabilna samo ako Aleksandar Vučić pobedi na izborima

- Veoma je važno da Srbija u narednom periodu vodi politiku koja će stvoriti jednu jaku i poštovanu zemlju koja će imati snage da odbrani nacionalne i državne interese, da sprovodi ekonomske reforme. Srbija može da bude jaka samo koliko je stabilna, a može da bude stabilna samo ukoliko Vučić pobedi na izborima- poručio je Dačić.

Svaka druga opcija je opcija destrukcije, pometnje ili zavitlavanja države, rekao je Dačić.

On je ponovio da je SPS donela odluku da podrži Vučića kao zajedničkog kandidata, te da nema stranačkih razlika između SNS i SPS u tom smilu, već zajedno nastupaju jer smatraju da je to u najboljem interesu Srbije.

Dačić je pozvao sve članove SPS i one koji su želeli da glasaju za njega, da glasaju za Vučića, jer je to, kako je rekao, glas za SPS, ali i glas za budućnost Srbije.

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov rekao je da je Vučić čovek koji ima rezultate, za razliku od svih drugih koji nemaju rezultate i program.

- Ni ideju šta bi radili da sutra, ne daj bože, dođu u priliku da vode Srbiju- rekao je Jovanov. 

Vučić je, dodao je, čovek koji je Srbiju spasao bankrota, otvorio 55 fabrika, 130.000 radnih mesta i 138 kilometara novog autoputa, stvorio Srbiji prijatelje "na istoku, zapadu i na severu i jugu". 

- Zato je važno da ga podržimo i jasno i glasno kažemo da želimo Aleksandra Vučića na čelu Srbije, da se put razvoja i stabilnosti Srbije nastavi i da Srbija bude ono što je nekad bila, dobra, poštovana i uspešna zemlja- rekao je Jovanov.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sneza

pre 7 godina

Zato Vucic odnosi ubedljivu pobedu u prvom krugu.

sale

pre 7 godina

Srbija je postala stub stabilnosti u regionu od kada je Vucic premijer ove zemlje.

Igor

pre 7 godina

Svaki napredak da bi bio potpun potreban je kontinuitet vlasti.

bora

pre 7 godina

Samo uz Vucica Srbija moze da postane stabilna i finansijski jaka zemlja.

Maja

pre 7 godina

Jedini, pravi i najbolji kandidat koji Srbiju vodi ka pobedi.

Lidija

pre 7 godina

Srbija jedino uz Vučića može da nastavi ovim putem potpunog oporavka!

Zorica

pre 7 godina

Vucic je politicar koji zasluzuje da bude predsednik Srbije.

Tereza

pre 7 godina

Tačno tako , jedino sa Vučićem imamo bolju budućnost.

Mirko

pre 7 godina

Zato budimo slozni drugog aprila i zaokruzimo broj 6

Tea

pre 7 godina

Srbija je uz Vucica. Covek perfektno radi svoj posao, i zalaze se maksimalno.

mladen

pre 7 godina

Verujem da na gradjanima nikad nije bio laksi izbor. Sa jedne strane imamo Vucica sa kojim Srbija ide napred, a sa drugew strane sve ostale koji nas vracaju u neku ruznu proslost.

Hedona

pre 7 godina

Veoma je važno da Srbija u narednom periodu vodi politiku koja će stvoriti jednu jaku i poštovanu zemlju koja će imati snage da odbrani nacionalne i državne interese, da sprovodi ekonomske reforme. Srbija može da bude jaka samo koliko je stabilna, a može da bude stabilna samo ukoliko Vučić pobedi na izborima. Građani znaju da samo Vučić može da ekonomski ojača našu državu.

IvanSimke

pre 7 godina

Vucic ce svojim radom opravdati poverenje gradjana, vec je opravdao poverenje I zasluzio podrsku!

ivana

pre 7 godina

Srbija zna sta je dobro za nju i to ce pokazati 2 aprila.SAmo jedna osoba ima sposobnost da unapredi Srbiju.

Miljana

pre 7 godina

Niko neće praviti razlike među narodima ako Vučić pobedi jer je dokazao da sve radi kako bi imali jednaka prava !

boki

pre 7 godina

Gradjani zele bolju buducnost ali je to samo sa Vucicem moguce

Bane

pre 7 godina

Narodu je dosta kriza, ratova, nestabilnosti, narod zeli mir, normalan posao i dostojanstven zivot a to mu jedino Vucic svojim neprestanim radom moze omoguciti.

Vlade

pre 7 godina

Ne sme nam se ponoviti politička destabilizacija nikako!!

Ivana

pre 7 godina

Nadam se Vucicevoj pobedi u prvom krugu kako bi Srbija bila stabilna zemlja i kako bi na pravi nacin mogla da odgovori kljucnim problemima, a to su: nastavak EU integracija, dijalog sa Kosovom, rast privrede i modernizacija nase vojske.

Ivanitza

pre 7 godina

Samo uz Vučića imamo stabilnost i napredak!Do sada se videlo dosta toga što se unapredilo i što su se smanjili dugovi i povećao BDP!Građanima je najvažnija budućnost i sigurnost!Opoziciji ne treba dati priliku da se kockaju sa našom državom!

zapadna srbija

pre 7 godina

Moja porpodica glasa broj 6 jedino ta opcija je sigurna sada me nije sramota bilo gde u Evropi da kazem da sam iz Srbije a cesto sam poslovno na putu,,,,,sve pohvale Vucicu za dosadasnji trud i rad..

Jeka

pre 7 godina

Sapcanima je sada jasno sta je Vucic uradio za Srbiju. Ubedjen sam da nece vise birati neke poput Petrovica i njemu slicne, koji za Sabac nisu nista uradili. A sada je najvaznije da svi izadjemo na izbore i doprinesemo ubedljivoj Vucicevoj pobedi.

Danijel

pre 7 godina

Arena je bila prepuna. Neverovatna pobednicka energija.

Lela

pre 7 godina

Vucic je ostvario fantasticne rezultate od 2012. godine pa do sad..

Veljko

pre 7 godina

Gradjani znaju ko je najbolji kandidat i verujem da ve napraviti dobar izbor i glasati za sigurnu buducnost.

Zupanja

pre 7 godina

ne brunem jer Vučić pobeđuje u prvom krugu.

Kuzman

pre 7 godina

Da bi se obezbedio kontinuitet u radu i sprovodjenju reformi i da bi ova drzava isla napred u bolju buducnost neophodan nam je Vucic jer on jedini moze to sve da nam ispuni.

eneja

pre 7 godina

Zato je Vučić kandidat vladajuće koalicije.

viktoar

pre 7 godina

Samo je Vučić u stanju da zemlju pogura napred!

steva

pre 7 godina

Samo sa njim Srbija može da ide u ostvarivanje svojih nacionalnih interesa.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija