• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

29.03.2017

13:53

(VIDEO) ŠEŠELJ NA TV PINK:  Janković je UBICA, Radulović je LUD, Jeremića u ZATVOR, a Čanak je SVINJA po karakteru!

Zanimljivosti

(VIDEO) ŠEŠELJ NA TV PINK: Janković je UBICA, Radulović je LUD, Jeremića u ZATVOR, a Čanak je SVINJA po karakteru!

Podeli vest

Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj rekao je gostujući u emisiji "Dobro jutro - Jovana i Srđan" na TV Pink da on najoštrije kritikuje Aleksandra Vučića

Lider SRS Vojislav Šešej je optužio je predsedničkog kandidata Sašu Jankovića da je u svom stanu, iz svog pištolja ubio svog prijatelja.

- To je zataškano, svi dokazi pokazuju da ga je ubio. Pištolj je njegov, na njegovim rukama su pronađeni tragovi baruta, pištolj nije bio registrovan, a samo posedvanje pištolja je bilo kažnjivo. Možda ga je ubio iz nehata, ne tvrdim da je namerno. Da je namerno ne bi ga valjda ubio u svom stanu. On je neoprezno rukovao pištoljem, ispalio je metak i ubio ga. To je grublji nehat, ispod tri godine zatvora nije mogao da dobije - rekao je Šešelj. 

On je ukazao i da je Janković nedavno rekao da je u Srebrenici bio genocid, da je Kosovo nezavisno i da je njegovo da utiče na ljude da ne glasaju za njega. 

- Moje je da sve loše o konkurenciji iznesem u javnost - podvukao je predsednički kandidat SRS.

Šešelj je govoreći o predsedničim kandidatu Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenadu Čanku, rekao da je on svinja - po karakteru, a ne po fizičkom izgledu.

- On meni nije nikakav protivkandidat, nego jednostavno toliko cenim čoveka. Drugim protivnicima ne bih tako nešto rekao, ni najžešćim protivnicima - dodao je Šešelj.

Osvrnuvši se na navode predsedničkog kandidata DJB Saše Radulovića da lider SRS nema "veze sa mozgom" on je rekao da je u Raduloviću ima nešto gadno i da se normalan čovek nasmeje i u najtežoj životnoj situcaciji. Kako je dodao, svaki pshijatar bi odmah video ko nije psihički stabilan.

printscreen

Šešelj je podsetio da je on prvi u javnost izneo podatke o tome kako je Jeremić trošio milione evra Ministarstva spoljnih poslova, negirajući da mi je pomogao da dok je bio u Hagu.

Šef radikala je ukazao i na sukob sa Jermićevom porodicom - dedom Hamtijom Pezdercem još u vreme komunizma, za šta je kažnjen sa osam godina zatvora.

-  Za krivična dela koja je počinio Jeremić bi mogao da bude osam godina u zatvoru. Da budemo jedan jedan, ja zbog Pozderca osam godina, a on zbog mene - naveo je Šešelj i nastavio da odgovara na optužbe drugih predsedničkih kandidata.

- Tužio sam Srđana Nogu zbog laži da me Vučić plaća 60.000 evra mesečno. Mislite da je tačno? Ja Vučića ne viđam uopšte. Onda su počeli da smanjuju, Vučić je smanjio na 40.000 evra, tako ću ja još Vučiću biti dužan - dodao je Šešelj.  

On je govoreći o podršci Velje Ilića Jeremiću, istakavši da je Ilić politička prostitutka.

- Ne mogu ja biti u istim košem sa Jankovićem, Jeremićem, Obradovićem i sa ludim Radulom ... Kada bi se Vučić odrekao EU, možda bi mogli da govorimo i o koalicij - naveo je Šešelj, koji očekuje da on i Aleksandar Vučić budu u drugom izbornom krugu.

- Ako Vučića iko ozbiljno kritikuje to sam ja. Psovati mu majku, to nije kritika - kazao je Šešelj i dodao će prvo pobediti Vučića na predsedničkim izborima, a onda mu za 17. april zakazuje 10 partija šaha, a četiri mu daje fore.

- Vučić i ja ćemo biti u drugom krugu. Leteće perije. Računam na televizijski duel sa Vučićem, niko me 27 godina nije pobedio. Verujem i da su građani svesni da nije dobro kada je vlast u jednim rukama, makar bila i najbolja - dodao je Šešelj, te dodao da su se radikali prvi obračunali sa Dosmanlijama.

Na pitanje da li će ako bude pobedio, napustiti mesto predsednika stranke, Šešelj je rekao da je nije toliko glup i da je to u novijoj istoriji uradio samo jedan čovek, koji je tako ostao bez stranke i otišao u istoriju. 

- Mislim naravno na Tomislava Nikolića - dodao je on.

POGLEDAJTE KOMPLETNO GOSTOVANJE VOJISLAVA ŠEŠELJA NA TV PINK:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija