• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

30.03.2017

12:29

(VIDEO) DRAGAN MARKOVIĆ PALMA NA TV PINK: Očekujem da Vučić pobedi u prvom krugu!

Zanimljivosti

(VIDEO) DRAGAN MARKOVIĆ PALMA NA TV PINK: Očekujem da Vučić pobedi u prvom krugu!

Podeli vest

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković izjavio je danas da očekuje da će predsednički kandidat Aleksandar Vučić pobediti u prvom krugu izbora, jer Srbija mora da nastavi pravim putem kojim je pošla


Marković je gostujući na Pinku rekao da u Srbiji ne postoji čovek sa takvim iskustvom i rezultatima kao što su Vučićevi, te da je dosadašnji premijer uspeo da skine negativnu etiketu koju su građani Srbije dobili u poslednjih 20 godina, što nije bilo nimalo lako. 

- Neki misle da su ovo izbori za predsednika mesne zajednice. Kandidata kao što je Vučić nije bilo 50 godina - rekao je Marković.

Prema njegovim ocenama, opozicija u Srbiji jedva čeka da se završi kampanja, jer nema program i nema šta da priča, osim da napada Vučića.

On je dodao i da procene oko toga koliko će glasova dobiti kandidati na izborima pokazuju veliku razliku između Vučića i ostalih kandidata, te da su građani Srbije, kako je naglasio, shvatili da kontinuitet koji je premijer Srbije napravio ne treba da se prekine i da prijateljstvo koje je napravio sa više zemalja treba da se nastavi.

Marković je naveo i da je prvi put ostvaren suficit u budžetu, da je ostvarena i stabilnost dinara, da su otvorene brojne fabrike i da su u zemlju došli brojni investitori.

On je ukazao da je podržavao i prethodnu vladu i da zna da napravi razliku kako su radili pre, a kako danas.

- Svako može da se kandiduje, ali zna se ko pobeđuje - rekao je Marković i dodao da ne mrzi ljude koji se bave različitom politikom i imaju različito mišljenje, ali da ne može da podrži programe koji oni nude.

Marković je govoreći o Saši Jankoviću kazao da je on bio zaštitnik gradana, ali da je tu funkciju koristio za napadanje Vučića i nekih ministara.

POGLEDAJTE GOSTOVANJE DRAGANA MARKOVIĆA PALME NA TV PINK:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija