• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.03.2017

16:43

(VIDEO) DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Opozicija sprema haos, U NEDELJU PLANIRAJU REPRIZU 5. OKTOBRA!

Zanimljivosti

(VIDEO) DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Opozicija sprema haos, U NEDELJU PLANIRAJU REPRIZU 5. OKTOBRA!

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je gostujući na TV Pink da lideri opozicije spremaju reprizu 5. oktobra i da će u nedelju, kada su zakazani predsednički izbori, pokušati da izazovu haos!

- Postoji dogovor Janković - Obradović - Jeremić koalicije, kojoj se pridružio i Saša Obradović, da stvore atmosferu neregularnosti izbora. Oni će podnositi primedbe tamo gde treba i gde ne treba, neki radikalniji članovi njihovih izbornih štabova čak imaju ideju da isceniraju napad na Jankovića ili Jeremića tog dana, sa ciljem da naprave atmosferu neregularnosti, sukoba, tenzija.... Plan je da se svi oni nađu u centrali DS, na Terazijama 3, gde će na konferenciji za štapu proglasiti veliku izbornu krađu, koliko god da Vučić osvoji glasova - istakao je Vučićević, dodajući da je cilj da se izazove bes kod građana, koji treba da ponove 5. oktobar. 

Vučićević kaže da je za sprovođenje te ideje angažovano oko 300 huligana, među kojima su neki navijači i neka osuđivana lica, koji treba da izazovu prvi sukob sa policijom i prvi sukob ispred RIK. 

- Oni će kamenovati i jajima gađati centralu Republičke izborne komisije, što će uživo prenositi putem društvenih mreža i svojih medija kao što je CIA TV N1, a osnovna ideja je makedonski scenario u Srbiji. Zato je jedina garancija stabilnosti u nedelju uveče i u narednim danima što ubedljivija pobeda Aleksandra Vučića. Vrlo je važno da svako glasa prema svojoj savesti, a isto tako je važno da izbori proteknu u fer i demokratskoj atmosferi  i da onaj ko izgubi, ko god to bio, čestita onome ko je pobedio - naveo je Vučićević. 

 

 

Da je opasnost od nemira koje želi da napravi opozicija realna, dokaz je i situacija ispred redakcije Informera, gde se svakodnevno okuplja nekoliko desetina pristalice Vuka Jeremića koji demonstriraju nasilje, kaže Vučićević i dodaje da oni tu rade sve ono što izgleda planiraju i za nedelju uveče: viču, urliču, gađaju, šutiraju vrata... 

- Prošlog utorka su doveli ispred naše redakcije osuđivanog ubicu, nekadašnjeg pripadnika Jedinice za specijalne operacije, koja stoji iza ubistva Zorana Đinđića. On je tu doveden da nam preti. Da nam pokažu da su spremni na sve. Ali to, izgleda, ni za koga osim za Informer i Pink nije tema - rekao je Vučićević. 

Šta je još rekao Vučićević u svom gostovanju na TV Pink, pogledajte u videu:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija