• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.04.2017

16:40

CRTA: Do 16 sati glasalo 23,9 odsto birača!

Zanimljivosti

CRTA: Do 16 sati glasalo 23,9 odsto birača!

Podeli vest

Do 16 sati na glasanje za ponovljene predsedničke izbore na još tri biračka mesta, izašlo je ukupno 23,9 procenata građana upisanih u birački spisak, saopštila je CRTA posmatračka misija "Građani na straži"

Izbori se ponavljaju na po jednom biračkom mestu u Novom Sadu, Trsteniku i Leskovcu, a ukupan broj birača koji može da glasa na ta tri biračka mesta je 3.148.

Do 16 sati je na glasanje u Novom Sadu (biračko mesto 178) izašlo 310 birača od ukupno 2.273 upisana u birački spisak, u Trsteniku (biračko mesto 62) 254 od ukupno 650, a u Leskovcu (biračko mesto 75) 188 od ukupno 225 upisanih birača.

CRTA posmatračka misija "Građani na straži" ima posmatrače na sva tri biračka mesta na kojima se ponavlja glasanje na predsedničkim izborima. 

Posmatrači prate najvažnije aspekte procesa glasanja u vezi sa otvaranjem biračkih mesta, tokom glasanja, zatvaranjem biračkih mesta i prebrojavanjem glasova.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija