• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

08.03.2015

16:54

DOSTA ZLOČINA! Operacija "Insajder"

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Operacija "Insajder"

Podeli vest

Aleksandar Tijanić me je u više navrata, prekidajući raspravu, pitao imam li neki čvršći argument od istine; slušao sam više puta u kafani lekcije Bogdana Tirnanića da u novinarstvu postoji samo jedna gora stvar od neistinite priče - dosadna priča. Znam, grešna mi duša, da je ovdašnje dnevnopolitičko novinarstvo pokatkad zasnovano na fikciji i slobodnom uverenju autora i urednika, ali ovo što se danas zbiva na srpskim kioscima i u srpskim televizorima, pa ovo nikada nije bilo

Aleksandar Tijanić me je u više navrata, prekidajući raspravu, pitao imam li neki čvršći argument od istine; slušao sam više puta u kafani lekcije Bogdana Tirnanića da u novinarstvu postoji samo jedna gora stvar od neistinite priče - dosadna priča. Znam, grešna mi duša, da je ovdašnje dnevnopolitičko novinarstvo pokatkad zasnovano na fikciji i slobodnom uverenju autora i urednika, ali ovo što se danas zbiva na srpskim kioscima i u srpskim televizorima, pa ovo nikada nije bilo.

Sve nacionalne novine i televizije, bukvalno sve osim Pinka, Novosti i Informera rade na štetu države a u korist haosa. Po principu "gde god nađeš zgodno mesto, novu laž posadi", svaka se vest, svaka se priča siluje i pakuje u aferu

Elem, specijalni rat se sa društvenih mreža, baš kao što sam na ovom mestu prorokovao pre skoro dve godine, preselio u "prave medije". Sve nacionalne novine i televizije, bukvalno sve osim Pinka, Novosti i Informera, u većoj ili manjoj meri, sa više ili manje talenta rade na štetu države a u korist haosa. Uvek i u svakoj prilici, po principu gde god nađeš zgodno mesto, novu laž posadi, svaka se vest, svaka se priča siluje i pakuje u aferu.

Pa kad tamo neki kreten u tamo nekoj pripizdini zakolje i siluje mrtva babu, na tri naslovne strane se odmah sutradan lansira laž da je za zločin kriv niko drugi nego Toma Nikolić! Kad "Er Srbija" prvi put posle 1989. objavi profit, to se odmah izvrne tako da bi naivni čitalac mirne duše mogao pomisliti da su Arapi iz "Etihada" sa sve čarapama na glavama u pokojnom "Jatu" opljačkali cirka 200 miliona dolara!?!

BRANKICA

Tanjug

Kao poslednji i najjači adut kreatora haosa, ona treba da ubedi Srbe da im nikada nije bolo gore, a da je Vučić gori Šešelj od Miloševića

Kad ruski ambasador saopšti da Moskva insistira da gasovod za Evropu mora da ide preko Srbije, odmah se tu nađe onaj guzicoliki Aca Rodić da u svom govnjivom "Kuriru" objavi kako nam Vladimir Vladimirovič Putin sprema ukrajinski scenario! Konačno, kad Vlada, deset meseci posle katastrofalnih poplava, saopšti da je ponovo krenula proizvodnja uglja i struje u punom kapacitetu, nezavisna Olja (ona što nije Bećković) sa Javnog servisa potrči pravo kod druga Kesića na B92 da se sprda sa Vučićem, "Tamnavom", Beogradom na vodi...

Oni, dakle, Srbiju svesno i sistematski guraju u haos. Zato su u ponedeljak potegli i poslednji adut - Brankicu Stanković. Brankica koja je, kao ekskluzivni medijski saradnik dosističkih zločinaca, "dokazala" zvaničnu verziju ubistva Zorana Đinđića; Brankica koja je sa Miljkom Radisavljevićem na TV raskrinkala deset "pljački veka", od kojih su sve pale na sudu; Brankica zbog koje se u Srbiji, prvi put posle Broza, robija i zbog verbalnog delikta; Brankica kojoj su specijalci iz SAJ dodeljeni kao kućne pomoćnice i muške konkubine, a državne džipove koristi kao kolica za izlazak do pijace; ta, dakle, ta i takva Brankica treba da ubedi Srbe da im nikada nije bilo gore, a da je Aleksandar Vučić gori Šešelj od Miloševića.

Nije vam jasno? Onda ništa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
asid

pre 9 godina

Svakom' je poznato da su vlasti koje smo pogrešno nazivali demokratskim u prva tri mandata ovog Milenijuma imale plan za sistematski i potpuni slom Srbije u svim oblastima života koji su skoro sasvim i ostvarili dok su vladali, nastavili su da ga sprovode i posle pada sa vlasti koristeći prigrabljene resurse, ogromne količine novca kao i instalirane sve važne državne institucije i organe, stečene tokom svoje vladavine i njima potkupljujući preostala uporišta za odbranu države kao što je i medijska manipulacija i sl.!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17