• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

06.06.2015

15:10

DOSTA ZLOČINA! Mržnja radi mržnje

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Mržnja radi mržnje

Podeli vest

Braćo Srbi, stoko jedna. Izvinite, dragi čitaoci, ali stvarno ne mogu da se ne prisetim ovog stiha Bore Đorđevića sada kada vidim kako "cenzurisani" beogradski mediji izveštavaju o Vučićevoj poseti Vašingtonu.

Braćo Srbi, stoko jedna.

Izvinite, dragi čitaoci, ali stvarno ne mogu da se ne prisetim ovog stiha Bore Đorđevića sada kada vidim kako "cenzurisani" beogradski mediji izveštavaju o Vučićevoj poseti Vašingtonu.

Ako je dosad i bilo neke sumnje, sada je više nema. Svetski smo šampioni u pljuvanju uvis, nenadmašni smo u nalaženju mana i unižavanju samih sebe!

Dakle, ako je dosad i bilo neke sumnje, sada je više nema. Svetski smo šampioni u pljuvanju uvis, nenadmašni smo u nalaženju mana i unižavanju samih sebe! Sve može biti, ali nikad i nipošto ne može i ne sme biti da je Srbija nešto uspela i da je srpska vlast nešto dobro uradila.

Vučiću su u Americi dežurni srpski medijsko-politički dramoseri našli na hiljade mana. Kažu, nije se sreo sa Bajdenom. A čoveku je bukvalno na dan početka posete umro sin. Zakeraju, sreo se sa senatorom Džonom Mekejnom koji je "albanski lobista". A šta je, moliću lepo, Vučić trebalo da uradi? Da Mekejna pljune i zategne šakom?!

Sprdaju se, primila ga "tamo neka pomoćnica zamenika Suzan Rajs", a prećutkuju, smrdljive lažovčine, da je ta žena savetnica američkog predsednika za nacionalnu bezbednost koju "Vašington post" opisuje kao "trećeg najmoćnijeg političara u SAD"! Pokušavaju da budu duhoviti pa tvituju kako su nam premijera portiri izbacili na parking ispred Bele kuće.

PPV VUČIĆ

Tanjug

Dežurni medijsko-politički dramoseri našli su mu na hiljade mana. A istina je da je on prvi srpski političar koji je primljen na ozbiljan razgovor u Belu kuću

A istina je da je Vučić prvi srpski političar koji je primljen na ozbiljan razgovor u Belu kuću (Koštunica se tamo samo slikao, Tito se ne računa). A istina je da je našem premijeru ukazana velika čast pošto mu je data prilika da se za govornicom pred Belom kućom obrati novinarima...

Da bi ugođaj bio kompletan, dosističke hejtere, svakog dana sve više ostrašćene jurišnike žutog sektora, pobočno obilato pomažu i takozvani ruski Srbi. Oni, dabome, tvrde da je PPV Vučić izdao "majčicu Rusiju" jerbo se usudio da sa Amerikancima uopšte priča o alternativnim pravcima gasovoda. Kažu, izdao je i zato što je uopšte otputovao u "prestonicu svetskog zla".

A izvin'te, gospodo, je l' taj isti Aleksandar Vučić uveo sankcije Rusiji? I ko je još u Evropi, osim njega, uspeo da se odupre strašnom pritisku i ne uvede Putinu sankcije?

No, što bi rekao pokojni Tijanić, istina je u Srbiji odavno prestala da bude bitna. U međuvremenu, sve se svelo na mržnju. Čistu i ogoljeni mržnju. Mržnju onih koji su ostali bez pozicija i mogućnosti da Srbiju drže u stanju hladnog građanskog rata. Mržnja onih koji su nas godinama ukopavali u živo blato tajkunske real-politike. Mržnja onih koji u životu ne umeju ništa drugo da rade osim da mrze.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JCDenton

pre 8 godina

Cekaj, zar Djindjic nije bio u Beloj Kuci? Zar on nije bio srpski politicar?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija