• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

01.08.2015

19:38

DOSTA ZLOČINA! Starleta i Lutrija

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Starleta i Lutrija

Podeli vest

Sećate li se one reklame u kojoj brkati glumac kaže: Imam samo deset sekundi i govoriću vrlo brzo? E tako ću nekako i ja ovog vikenda - imam samo dva stupca i pisaću "vrlo brzo"...

Sećate li se one reklame u kojoj brkati glumac kaže: Imam samo deset sekundi i govoriću vrlo brzo? E tako ću nekako i ja ovog vikenda - imam samo dva stupca i pisaću "vrlo brzo"...

O "loto bandi" i o Bojanu Pajtiću. 

Dok nas Starleta Pajtić ubeđuje da je zarad ispiranja muda u moru poželjno zaboraviti ustaške zločine, glavonje iz Lutrije nam preporučuju da ne verujemo svojim očima nego njima

Znam, pitaćete, kakve uopšte veze ovo prvo ima sa ovim drugim? Da objasnim - ona sad već famozna slika polugolog šefa DS koji se šetka novosadskim Štrandom i odmah potom objavljuje da će ovog avgusta 20. godišnjicu "Oluje" svojeguzno obeležiti brčkanjem na plažama "lijepe njihove" - ta, dakle, slika na posredan, ali najtačniji način objašnjava kako nam se zapravo i zašto desio "loto skandal". Jer, kao što je Starleta Pajtić proizvod dvoipodecenijske negativne dosističke selekcije, tako je i ovo što se danas zove Lutrija samo još jedna zaostala metastaza zločinačkog društvenopolitičkog sistema, u kome su nemoral i prevara proglašeni za vrhovne vrline.

Elem, kao što je Starleti Pajtić sasvim normalno da letuje u Hrvatskoj u danima kad neonacistički HDZ režim slavi genocid nad Srbima, baš tako je i ovima iz Lutrije potpuno okej da objave broj pre nego što je on izvučen iz bubnja! Taman koliko je Pajtić potpuno "operisan" od nacionalne odgovornosti, toliko su i oni zumbuli iz DLS "operisani" od elementarnog morala. I baš kao što nas Starleta ubeđuje da je zarad ispiranja muda u moru poželjno zaboraviti satanističke, ustaške zločine nad Srbima, isto tako nam glavonje iz Lutrije preporučuju da ne verujemo svojim očima nego njihovim idiotskim objašnjenjima!?!

Molim? Šta rekoste? Silujem priču?! Natežem, bez realnog osnova, jednu aferu na drugu?

Pajtić

Koliko je on potpuno "operisan" od nacionalne odgovornosti, toliko su i zumbuli iz DLS "operisani" od elementarnog morala

Pokušavam da sakrijem objektivnu odgovornost Vučićevog režima za haos u DLS?! 

Može, prihvatiću da ste sve u pravu, samoukinuću se iz novina, ali hajte prvo da se prisetimo kako je to bilo 2010, kada je pukla "SMS afera". Sećate se, tada je otkriveno da su građani Srbije na TV nagradnim igrama koje je organizovala Državna lutrija Srbije pokradeni za najmanje 370 miliona dinara.

I šta se tada desilo? Ko je iz DLS, moliću lepo, kada i kako odgovarao za tu dokazanu pljačku? Je l' ondašnji Voljeni Vođa Tadić makar i pomislio da smeni ili da zatraži ostavku svoje direktorke Lutrije Tijane Anđelić? I jesu li mediji tada o tome uopšte ovako opširno i sasvim slobodno pisali kao što sada čine sa "loto skandalom"?!

E o tome vam pričam.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelena

pre 8 godina

Očekujem da Pajtić bude gost na očajničkom slavlju dvadestetogodišnjice!

Kontra

pre 8 godina

Dosta vise lazi. Glasacu za DS i tacka. Sto ne uhapsise Djilasa posle onolikih silnih "afera"?! Ili je sve bila laz, kao i ovo sada ili su na vlasti najnesposobniji do sada. Krade se otvorenije nego ikad. Sta je sa fondovima supruge predsednika? Fantomskim firmama premijerovog brata, kome su "ukrali" identitet? Pa i nemackoj mu ukrali identitet i tu ima dve firme. Sta je sa dzakovima glasackih listica koje su premijer i predsednik pokazivali pred tv kamerama? Sta je sa 100 milijardi investicija? Sta je sa tajkunima? Ko daje neverovazne sume novca Zvezdi iz drzavne kase? I Partizanu (manje ali daje)? So nesto ne istrazite u tim pravcima? Kakva je to matematika Zvezda ima 52 miliona duga, uslo u kasu 8 miliona od sponzora (kojih sponzora?), potroseno 15 miliona (znaci minus 7 miliona) a dug smanjen 12 miliona (40 miliona sada)? Ko je tu maznuo od drzave najmanje 20 milona evra ?

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija