• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

20.12.2015

16:52

DOSTA ZLOČINA! Javni servis postao najgora javna kuća!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Javni servis postao najgora javna kuća!

Podeli vest

Javni servis Srbije uspešno je, za šest meseci mandata Žutog Bujketa, transformisan u javnu kuću najgoreg medijskog i političkog nemorala.

Ono što bi, po definiciji, trebalo da bude nacionalna televizija u službi svih građana pretvorilo se u bastion poslednje odbrane žute ološ-elite koji na sve načine pokušava da Srbima ispere mozak. Žuti Bujke, Žuti Nenad Lj, Žute Olje i ostali žuti društveno-politički radnici koji se lažno predstavljaju kao nekakvi slobodni, istraživački novinari mesecima unazad vode prljavu i perfidnu medijsku kampanju koja u Srbiji treba da izazove haos ne bi li se u njemu, haosu jelte, na vlast vratili najcrnji dosistički lopovi za čijeg vakta su i oni, istaknuti žuti žurnalisti, dobijali milionske apanaže otete iz državnih i javnih budžeta.

Ono što bi, po definiciji, trebalo da bude nacionalna televizija u službi svih građana pretvorilo se u bastion poslednje odbrane žute ološ-elite koji na sve načine pokušava da Srbima ispere mozak

Žuta polit-medijska ekipa, sasvim neometana od premijera Vučića, koji je prvi i jedini u poslednjih 25 godina demokratiju u Srbiji shvatio doslovce, kidnapovala je RTS i od njega napravila privatno-partijsku televiziju čiji se informativni program uređuje po principima CIA TV N1! Mislite da preterujem?

Pokušajte onda, molim vas, da se prisetite i jedne jedine političke emisije na Javnom servisu u prethodnih nekoliko meseci, a da u njoj glavna meta nije bio Vučić!

Ili, biće dovoljno samo da pogledate lice Žute Olje Kovačević kad joj u studiju sedi bilo ko iz SNS ili bilo ko ko se usuđuje da ne misli kao ona i njena žuta-ološ ekipa.

Zašto vam sve ovo pišem? Pa, zato što je ovo problem svih nas. Svih nas, poreskih obveznika, nas koji ćemo od 1. januara morati ponovo da plaćamo pretplatu. Zato što je RTS vlasništvo građana Srbije i zato što bi kao takav morao bar da glumi objektivnost.

Zato što je nedopustivo da se Žuti Bujke na našoj televiziji bavi rasizmom - a rasizam svakako jeste to kad direktor na Javnom servisu zabrani pominjanje najprodavanijih dnevnih novina u Srbiji, a na kolegijumu izjavi da smo mi u Informeru svinje kojima će, pre ili kasnije, je*ati mater!?!

Žutaći sa RTS

Žuta polit-medijska ekipa, sasvim neometana od premijera koji jedini demokratiju u Srbiji shvata doslovce, kidnapovala je RTS i napravila privatno-partijsku televiziju čiji se informativni program uređuje po principima CIA TV N1

Ovo vam pišem i zato što mi, građani pokorni, imamo pravo da znamo koga i koliko plaćamo. Nedopustivo je, slažemo se valjda, da ukupna primanja Žute Olje i ostalih žutih žurnalističkih zvezda i zvezdica budu proglašena za državnu tajnu!?!

Na kraju, greši onaj "ugledni" kolega koji na Tviteru piše da je pitanje dana kada će građani sa usranim motkama krenuti na "režimske medije". Greši, jer ako nekad dođemo do usranih motki, što ja ni slučajno ne priželjkujem, one će se obiti o glavu žutim medijskim siledžijama.

A vi kako ste?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 8 godina

Pokrenite akciju prikupljanja potpisa protiv placanja predplate . Znam mnoge a tu spadam i ja koji uopste ne gladaju RTS.

PEROSEVIC

pre 8 godina

Браво Србине ! Кад видим ту ЖУТУ ОЉУ смучи ми се од њеног безобразлука.У емисији у вези Недића дозвољавала је ПАРТИЗАНКИ МАРИ да пљује по Недићу без прекидања, чим би ИСТОРИЧАР добијао реч да било шта каже у одбрани Недића ОНА би упадала у његово ИЗЛАГАЊЕ прекидајући му мисли све док не би ПАРТИЗАНКА МАРА поново почела да ПЉУЈЕ.Каква срамота за ЈАВНИ СЕРВИС

zk

pre 8 godina

@PEROSEVIC, bravo. Dobro ste primetili, i ja sam hteo da puknem od besa sto je onoliko navijala i svadjala se sa istoricarem. Ali, ona to stalno radi i niko da joj stane na put. Uvek napada Srbe, brani hrvate... svadja se sa svima koji misle drugacije od nje. Drska, nadmena, bezobrazna zena. A, RTS cu da placam kad dozvole svim strankama da se pojavlju u emisijama (i opoziciji), kada prenose Djokovica, Zvezdu, Partizan a ne da ih gledamo na Arenama i Sport Klubovima i kada pretplata bude 50 dinara. U ostalom, rekli su da su ove godine pozitivno poslovali, znaci da mogu da rade i bez nase pretplate a pogotovu ako otpuste visak radnika i svedu ih na neku normalu.

branko

pre 8 godina

RTV nije komunalna usluga, pa ako se plaća pretplata neka bude na posebnoj priznanici, a nikako uz račun za struju, vodu idr.Eventualno može uz račun za iznošenje smeća.

englezii

pre 8 godina

Bas se dvoumim dal' da pisem ili ne jer na Vestionline vise necu da komentarisem jer mi sve vise i vise lice na Kurir ili blic a te novine poredim onima preko Dunava odakle su me njihovi istomisljenici zajedno sa mojom porodicom proterali! Inace i ja sam misljenja da treba da napravimo jednu peticiju i da placamo ako nesto gledamo i ako nas kao publiku uvazavaju a u protivnom neka sami sebe izdrzavaju pa ako valjaju neka ponude mozda i kupimo a ako ne mars u otpad !

bole

pre 8 godina

To su sve ispusene mustikle jer ih se narod seca sta su nam radili posle 2000tecrnili i pljuvali na sve sto je Srpsko.i sad da placam da ih gledam necu.

Sever

pre 8 godina

U RTS-u vladaju ovi iz SPS-a!! Odavno! Nikad se i nisu skidali s vlasti, niko ih nije dirao! Za pocetak treba izbaciti Slobin stari kadar a onda sve sto je doveo pok, Tijanic! Nije to tesko, imaju oni svoje spiskove....

miodrag956

pre 8 godina

Skrecem paznju gradjanima Srbije na vecerasnji razgovor jedne od "zutih" olja sa Miloradom Dodikom ! Kao da je placaju iz BIH a ne mi ! Mozda Dodik i ima nepravilnosti oko imovine . Ali nije to sad tema ! To cemo da resavamo u medjusobnim odnosima. VEC JE TEMA OPSTANAK RS, a indirektno i celog srpskog nacionalnog korpusa na Balkanu. Ovo je obrazac kako se ponasaju i ostali "tkz. slobodni novinar. Mi gradjani Srbije da im dajemo plate a oni da pisu i deluju za one koji ih placaju iz fondova za rusenje Srbije. Odlucno protiv ovakog ponasanja !

Jovana

pre 8 godina

Predlozila bih da RTV prvo podnese javnosti javni izvestaj o tome koliko imaju zaposlenih , kolike su im plate, ali i honorari,koliko imaju viska zaposlenih,ukoliko zele ne samo pretplatu , nego i novac iz budzeta, sto je opet novac gradjana Srbije moraju se odreci reklama. Ne mozete prihodovati , a onda traziti pomoc da podelite ogromne plate, da isplacujete besmisleno velike honorare, a da pri tom ne radite.....reprize su pod naslov RTV-a....

shtangla

pre 8 godina

Moj komsija radi tamo(u RTS) i kaze da obicni zaposleni, znaci ovi sto rade s tehnikom, imaju 30-40 000 cak i sa 30 god staza (neki i sa faksom) a da su od kad je dosao Tijanic ove VEDETE i urednici razbijali se od love!! Sve po 150000-300000 mesecno! Ko onaj Predojevic i Jovana dok ih nije otero jer im je bilo malo!! A da NIKAD od pretplate nisu kinte videli jer sve samo prodje kroz racun pa ode u kasu SPS!

Milana

pre 8 godina

Smučili su mi se, pa zar je uloga javnog servisa u društvu da uči naciju koga treba da poštuje, kad joj je bilo bolje/pri tome ih rukovodi geslo što gore, to bolje/ ? To je ponižavajuće, za svoj novac uvek nešto kupim pa hoću objektivnu informaciju.Ne bude li toga, neću ih plaćati i tačka!

Makarenko

pre 8 godina

Ako je RTS vlasništvo svih građana, onda su dužni da rade u interesu naroda i države, a ne u interesu stranih agentura i država. Obavezni su da narodu javno PREDOČE, gde je dobijen i gde je potro- šen svaki dinar i kolika su primanja svakog zaposlenog u toj kući.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija