• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

19.03.2016

19:58

DOSTA ZLOČINA, KOLUMNA DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA! Slučaj šefa NUNS: Čibe, bre, džukelo!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA, KOLUMNA DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA! Slučaj šefa NUNS: Čibe, bre, džukelo!

Podeli vest

Uvaženi Svetislav Basara svojevremeno je napisao da glodur "Vremena" Dragoljub Žarković ima veliki problem jer, kako god da se namesti, na koju god stranu da se okrene - vidi mu se pička

Uvaženi Svetislav Basara svojevremeno je napisao da glodur "Vremena" Dragoljub Žarković ima veliki problem jer, kako god da se namesti, na koju god stranu da se okrene - vidi mu se pička. Taj sam "basarizam" naknadno ja iskoristio u odgovoru gazdi "Kurira" napisavši da skraćeni Aca Rodić nema "Basarin problem" - on, naime, jeste pička!

Logično, upravo ove novinarsko-ginekološke "stilske vežbe" prisetio sam se evo i sad kad sam seo da otpišem predsedniku NUNS Vukašinu Obradoviću. Logično, zato što je dotični - najstrašnija pičketina!

Upućeni u karijeru prepodobnog i nadasve prelepog šefa NUNS Vukašina Obradovića kažu da se sa sigurnošću ne može tvrditi ni da on zna sva slova

 

Prepodobni i nadasve prelepi Vukašin u srpskom novinarstvu ostaće upamćen kao apsolutna ništica. Čovek koji pokušava da se našoj profesiji obraća sa apostolske visine jedinog i neupitnog autoriteta, u karijeri dugoj tri decenije nije dobacio dalje od lokalnog vranjskog nedeljnika.

Pitao sam starije kolege, čak i one u penziji, guglao sam po internetu, prelistao silnu arhivu, ali nisam uspeo da nađem ni jedan jedini pažnje vredan tekst Vukašina Obradovića.

Upućeni u njegovu karijeru kažu da se sa sigurnošću ne može čak tvrditi ni da Vukašin zna sva slova. Objašnjavaju i da Obradović svoju funkciju treba da zahvali pre svega činjenici da je on redak primerak Srbina s juga centralne Srbije koji je spreman da za ropsku porciju evrounijatsko-amerikanskih čvaraka radi u interesu Šiptara.

 

Vukašin Obradović, priča se, funkciju treba da zahvali činjenici da je on redak primerak Srbina s juga koji je spreman da za ropsku porciju EU-SAD čvaraka radi u interesu Šiptara

Kako god bilo, tek taj i takav Vukašin Obradović pozvao je javnost u Srbiji da bojkotuje Informer! Zašto? Zato što smo u tekstovima o uredniku KRIK-a Stevanu Dojčinoviću raskrinkali nakaznu suštinu onoga što se u javnosti danas lažno predstavlja kao nezavisno i istraživačko novinarstvo.

U očajničkom pokušaju da zataška činjenicu da njegov pajtos Dojčinović posluje sa osuđenim narko-dilerom, da je bolesni sadomazohista koji sam sebe probada kukama i kači o plafon (!?!), da je saradnik francuskih obaveštajaca od kojih je uzimao keš, da mu je kao ekstremisti zabranjen ulazak u Rusiju; u paničnom strahu da će se preko finansija šefa KRIKA-a otkriti i njegovi smrdljivi finansijski tragovi Vukašin Obradović u ime NUNS objavljuje fašistički proglas u kome poziva na uništenje Informera!?!

Samo, Vukašine, nisi ti te sreće. Informer nikada i nipošto neće odustati. Došlo vreme da se sve mračne tajne saznaju. Pa i tvoje, Vukašine.

p. s. Kako te beše zovu oni tvoji prijatelji s juga? Beljilj? Behljulj?

PROČITAJTE JOŠ:

DOSTA ZLOČINA - NOVA KOLUMNA DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA! Kraj ideologije!

DOSTA ZLOČINA, KOLUMNA DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA: Veliki Bora i mala politika!

DOSTA ZLOČINA! Godina haosa

DOSTA ZLOČINA! Javni servis postao najgora javna kuća!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
micko

pre 8 godina

Aca kanalizacija je najobicnija pickica jer je to lazov i klasican narkoman.nivunarska jajara.podrska gdinu Vucicevicu u borbi potiv ljudskog otpada.\n

rade

pre 8 godina

Nemojte ko Boga vas molim.Nemojte pomenute nakaze da poredite sa:pičkama,pičketinama i pičkicama.Retko ko te organe ne voli.a ako ih poredite sa njima onda ispada da i njih volimo(Obradovića,Dojčinovića i ostale).Ja bih te lepe organe zamenio recimo sa:brabonjak,balegom,nus proizvodom digestivnog trakta,smradovima itd.Nastavite...

Gaga

pre 8 godina

Свака част на простаклуцима.Толико их има да ми треба много времена да растумачим које значење им је аутор дао и шта је заправо мислио.Моје дивљење стилској чистоти и оригиналности уредника нажалост,морам да бацим у воду јер што више о њима размишљам све су празнији.

Logičarka

pre 8 godina

Напокон, напокон, напокон се неко дотакао те новинаршчади из самопрозваних ,,истраживачко-новинарских'' удружења. И на мутљиво извештавање из НДНВ и БЕТА треба посебно да се обрати пажња!

Dragomir

pre 8 godina

Поштујем што Вучићевић показује наклоност према СНС али да напишем ово ... НЕ,НЕЋУ ДА ГЛАСАМ ЗА ВАС ЈЕР СТЕ МИ НЕПОТРЕБНО СМАЊИЛИ ПЕНЗИЈУ А ОСТАВИЛИ СТЕ ДА МНОГИ И ДАЉЕ ДОБИЈАЈУ ОД ДРЖАВЕ НОВЦЕ ЗА НИШТА! ... То је моја Радојка одговорила на телефонску анкету женске особе. ... ДОБАР ДАН,ЈА САМ ИЗ СНС И ДА ЛИ ЋЕТЕ ДА ГЛАСАТЕ ЗА НАС? ... На исто питање и ја сам добио негативан одговор од осам пензионера из краја.Ја лично сматрам да су пензије непотребно смањене и то још селективно?Узмеш ми неколико хиљадарки па ми вратиш пар стотки и таласаш КАКО ЈЕ ПЕНЗИЈА ПОВЕЋАНА?Ја се једино радујем што сам овако стар доброг здравља и имам,бато,да дуже будем пензионер него што сам радио!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17