• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

07.05.2016

20:16

DOSTA ZLOČINA! NOVA KOLUMNA DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA: Politika trgovine!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! NOVA KOLUMNA DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA: Politika trgovine!

Podeli vest

Fotografija iz ponovljene izborne noći na kojoj, presrećni zbog na jedvite jade pređenog cenzusa, jedni drugima ruke uvis dižu Boško CIA Obradović, Žuta Sanda, Bojan Brioni Pajtić i Stečajni Radulović samo je najkonkretniji dokaz apsolutnog besmisla onoga što se danas u Srbiji zove opoziciona politika

Fotografija iz ponovljene izborne noći na kojoj, presrećni zbog na jedvite jade pređenog cenzusa, jedni drugima ruke uvis dižu Boško CIA Obradović, Žuta Sanda, Bojan Brioni Pajtić i Stečajni Radulović samo je najkonkretniji dokaz apsolutnog besmisla onoga što se danas u Srbiji zove opoziciona politika.

Šta osim prokletog prljavog keša može da objasni savez levičara i desničara, ostrašćenih evrounijata i nabeđenih rusofila, gejeva i onih čija se politika svodi na: Ubij, zakolji, da peder ne postoji...

Nije to, da li se razumemo, više nikakva politika. To je čista trgovina. Trgovina u kojoj nema nikakvog principa ili ideje, trgovina u kojoj se baš sve svodi na lične interese. Jer, šta osim prokletog prljavog keša može da objasni savez levičara i desničara, ostrašćenih evrounijata i nabeđenih rusofila, gejeva i onih čija se politika svodi na: Ubij, zakolji, da peder ne postoji?!

Ko je, hoću da pitam, u tom "novom DOS" od čega odustao i ko je na šta pristao? Da li je sada Bojan Brioni Pajtić zagovornik ulaska Srbije u ODKB (vojni savez okupljen oko Rusije) ili su Boško CIA Obradović i Žuta Sanda prekonoć postali ljubitelji EU i NATO pakta?! Da li su se, može biti, Boško CIA i Stečajni Radulović prekonoć propederisali, pa odlučili da podrže stav ČBČ koalicije da u Srbiji gej parovima treba dozvoliti usvajanje dece?!

I kako je to odjednom Žuta Sanda zaboravila na sve svoje tvrdnje o dosističkim pljačkašima koji su krv popili Srbima i Srbiji?! Pa zar direktni saučesnici u toj velikoj dosističkoj pljački ove zemlje nisu i Čeda, i Boris, i Pajtić, i Stečajni Radulović?!

Ko je ko?

Ko je u tom "novom DOS" od čega odustao i ko je na šta pristao? Da li je sada Pajtić zagovornik ulaska Srbije u ODKB ili su Boško CIA i Žuta Sanda postali ljubitelji EU i NATO pakta?!

Za šta se tačno, osim za poslaničke fotelje i skupštinski restoran, bore pobrojani lideri opozicije?! Šta je zaboga njihova politika? Šta, osim rušenja Vučića? Šta drugo, osim haosa i nasilja?!

I baš me, pravo da vam kažem, zanima šta o svemu ovome imaju da kažu Svetozar Cvetković, Nađa Higl, Mira Banjac, Đorđe Balašević, Ružica Đinđić, Mira Karanović, Nikola Kojo, Branislav Trifunović...

Oni su, da podsetim, u finišu kampanje javno podržali listu DS i tako, kažu analitičari, presudno doprineli da pajtićevci pređu cenzus. Tada su svi ti ugledni građani saopštili da podržavaju DS "u borbi za normalnu, pravednu i demokratsku Srbiju". A sad? Šta ćemo sad?! Je l' koalicija sa Dverima i DSS to za šta su se borili?

Mislite o tome.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
TheRiddler

pre 7 godina

Zaista je strasno ono sto je opozicija radila nakon izbora. Pajtic je pokazao svoje pravo lice i mislim da nize od toga ne moze da padne. Dno dna. Ko je tim ljudima dao svoj glas, je definitivno za ludnicu, drugacije ne mogu da objasnim. Uzas!

Taso

pre 7 godina

Ma to je velika sramota sta oni rade. Ujedinili se za 2 sata.

Rade

pre 7 godina

BRAVO DRAGANE AL IM GA KAZA, SVAKA TI ČAST. POGOTOVO OVO NA KRAJU,,,BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maki

pre 7 godina

Cenzus koalicija presrećna zbog na jedvite jade pređenog cenzusa,jadno!

Nevena

pre 7 godina

Oni zbog mandata zaboravise na sve sto jesu ili nisu.

faruk

pre 7 godina

Prodali veru za veceru.Samo to mogu reci za ove ljubitelje skupstinskih fotelja.

Marko Lučić

pre 7 godina

Pa onako radovanje zbog preskakanja linije koja označava cenzus je potvrda da je našoj vajnoj opoziciji jedino bio cilj a da su im i Srbija i njeni građani sasvim u drugom planu.

sasa

pre 7 godina

Za sledece izbore,zdravlje boze,predlozio bi da cenzus bude 10 %,pa nek se udruzuju do mile volje

Zivko

pre 7 godina

Vucic je bio u pravu kada je kazao da su se svi ujedinili protiv njega,ali narod Srbije je zajedno sa Vucicem pobedio,novine su objavilr da ce novi Predsednik US da bude zena-a to sigurno nece biti jer sada znate ko podrzava DS I njihove korumpirane,kriminalne politicare I tajkune I pisu da ce Ruzic da bude clan Vlade a Vucic dobro zna ko je ljigavac,poltron I nazalost Srba politicar.

MilošNS

pre 7 godina

Pita DJV ko i šta može da objasni savez levičara i desničara, ostrašćenih evrounijata i nabeđenih rusofila, gejeva i onih čija se politika svodi na: Ubij, zakolji, da peder ne postoji?! Onda mi, molim Vas gospodine DJV, objasnite savez levičara Vulina, NATOvca Vuka Draškovića, tajkuna Karića, borca protiv tajkuna i za prava seljaka Marjana Rističevića, rusofila Nenada Popovića, evrounijata Rasima, PUPS...itd... Lista je podugačka. Šta je njih ujedunilo? Ulazak u NATO, u Uniju sa Rusijom, smanjene penzija, povećanje penzija? Ili ih je ujedinila želja za poslaničkom platom i foteljom? Razmislite o tome.

Zivko

pre 7 godina

Dnevne novine Blic su objavile da ce sledeci Predsednik US da bude zena a to Vam govori sve ko podrzava Pajtica I opozicionare koji su politickom pljackom presli census jer su svi ogrezli u izdaji Srbije,u korupciji,kriminalu usaradnji sa domacim I stranim tajkunima koji su izvrsili najveci genocide nad Srbijom posle drugog svetskog rata.Napisao sam Vam da su (R) 100%borci za demokratiju,za ljudska prava kako u US tako isto I u ostalim zemljama sveta I (R) ce biti novi Predsednik US.Bravo Vucicevicu za 100% objektivne informacije I Informeru.

zoran

pre 7 godina

Strasni ste sve ste ih razbucali. Nije mi jasno cemu te partijice sluze. Mi imamo Vucica. Idemo u zlatno doba Aleka.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija