• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

28.05.2016

18:59

KOLUMNA DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA: Hitno smeniti žutu bandu koja je kidnapovala RTS!

Kolumne

KOLUMNA DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA: Hitno smeniti žutu bandu koja je kidnapovala RTS!

Podeli vest

Kada ruski predsednik Vladimir Vladimirovič Putin u četvrtak u Kremlju primi srpskog premijera Aleksandra Vučića, a u "Dnevniku 2" to bude tek treća, u dalekom desetom minutu, emitovana vest; kada je za urednike Javnog medijskog servisa od suve ekskluzive iz Moskve važnije da u centralnoj, najgledanijoj informativnoj emisiji citiraju zagrebačkog šefa diplomatije Mira Kovača, koji mlati praznu slamu o otvaranju nekakvih EU poglavlja (!?!); kada oni koji sebe nazivaju urednicima i novinarima na RTS zapravo pokušavaju da od građana Srbije sakriju informaciju o susretu našeg premijera sa najmoćnijim čovekom planete; pa to bi morao da bude poslednji signal za uzbunu i hitnu akciju

Kada ruski predsednik Vladimir Vladimirovič Putin u četvrtak u Kremlju primi srpskog premijera Aleksandra Vučića, a u "Dnevniku 2" to bude tek treća, u dalekom desetom minutu, emitovana vest; kada je za urednike Javnog medijskog servisa od suve ekskluzive iz Moskve važnije da u centralnoj, najgledanijoj informativnoj emisiji citiraju zagrebačkog šefa diplomatije Mira Kovača, koji mlati praznu slamu o otvaranju nekakvih EU poglavlja (!?!); kada oni koji sebe nazivaju urednicima i novinarima na RTS zapravo pokušavaju da od građana Srbije sakriju informaciju o susretu našeg premijera sa najmoćnijim čovekom planete; pa to bi morao da bude poslednji signal za uzbunu i hitnu akciju.

I do sada smo, jelte, znali da je Javni servis kidnapovan od strane žute medijske ološ-elite. Niko ovde valjda više nema iluziju da su Žuti Bujke, Žute Olje, Žuti Stanojko, Žuta Šifonjerka išta drugo do dosistički partijski propagandisti. Ipak, slučaj "Moskva" je dokaz da su oni i mnogo gore od toga. Oni, naime, mrze. Bolesno i iracionalno mrze.

Mrze Vučića i njegove jer su sa funkcija smenili dosističke lopove koji su obilato finansirali i njih žute žurnaliste; ali što je još strašnije, oni mrze građane Srbije, sve one koji su se usudili da na aprilskim izborima u ogromnoj većini glasaju za Aleksandra Vučića i njegovu politiku; politiku čiji je važan stub prijateljstvo i savezništvo sa Rusijom!

Slučaj "Moskva" je dokaz da su Žuti Bujke i njegovi čisto zlo. Oni, naime, mrze. Bolesno i iracionalno. Mrze Vučića i njegove jer su sa funkcija smenili dosističke lopove; ali što je još strašnije, oni mrze Srbe, sve one koji su se usudili da na aprilskim izborima u ogromnoj većini glasaju za Vučića i njegovu politiku; politiku čiji je važan stub prijateljstvo i savezništvo sa Rusijom!

 

Koliko su žuti propagandisti ogrezli u patološkoj mržnji koja se sad već graniči i sa otvorenim antisrpskim šovinizmom, možda najbolje govori podatak da u gorepomenutom "Dnevniku 2" nikada nisu objavili da je Hrvatska odala zvaničnu počast ustašama u Blajburgu, ali se zato kao udarne vesti redovno prenose saopštenja NUNS i NDNV o navodno "političkim smenama" na Radio-televiziji Vojvodine!?!

I zato je krajnje vreme za smene i na RTS! Dosta je bilo silovanja Srbije! Dosta je bilo tiranije žute ološ-manjine nad narodom!

Ako je, da li se razumemo, Javni medijski servis u službi svih građana ove zemlje, a tako bi moralo biti, on bi valjda pre svega trebalo da objektivno informiše, ali i da poštuje stav ubedljive većine Srba koji su podržali politiku Aleksandra Vučića!

DOSTA ZLOČINA! KOLUMNA DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA: Bele mečke Srbije!
 

Ili ćemo, možebiti, sve do neke nove u zapadnim ambasadama isprojektovane "obojene revolucije" trpeti silovanje javnosti?! Pa zar ćemo, braćo Srbi, Žutom Bujketu i njegovim propagandistima dozvoliti da političku scenu kreiraju isključivo po svom dosističko-zločinačkom uverenju?!

Vreme da se prebrojimo

Možda je vreme da i mi, građani pokorni, uzmemo stvar u svoje ruke. Da se skupimo pred zgradom RTS i otvoreno i javno kažemo šta mislimo. Da se prebrojimo i za junačko zdravlje priupitamo


Šta kažete? O izboru i smenama kadrova na RTS odlučuje Upravni odbor. Tako je. Ali da li to znači da je taj Upravni odbor iznad naroda?! Gde to, moliću lepo, piše da mi treba da plaćamo i ćutimo dok nas sa Javnog servisa sistematski lažu i ispiraju nam mozak?!

Na kraju, rizikujući da me žuta medijska banda napadne i ispljuje, reći ću i ovo: Ako nadležni odbiju da rade svoj posao, ako RTS i dalje nastavi da bude antinarodno propagandističko oruđe u rukama Bojana Brioni Pajtića, Saše Stečajnog Radulovića, Žute Sande Rašković, Boška CIA Obradovića i ostalih politikanata koji su na izborima jedva preskočili cenzus, možda je vreme da i mi, građani pokorni, uzmemo stvar u svoje ruke. Da se skupimo pred zgradom RTS i otvoreno i javno kažemo šta mislimo. Da se prebrojimo i za junačko zdravlje priupitamo.

Mislite o tome!

DOSTA ZLOČINA! NOVA KOLUMNA DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA: Politika trgovine!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BOKI

pre 7 godina

Kakva bruka i sramota. Žutom ološu i šljamu je važniji ustaša nego naš premijer koji se sastao sa najmoćnijim čovekom na svetu. Žuto djubre će se vrlo brzo provesti gore nego Milanović.

nepoznati

pre 7 godina

RTS,Prva,B92,N1,otvoreno protiv Vucica i SNS-a.Na Pinku LDP Jovana Joksimovic.Vucic bi trebao da se zali na slobodu medija,a ne sorosevi konjusari.

Vla

pre 7 godina

Bravo majstore, vreme je za jednu revoluciju ali u RTS-u, dosta je omalovazavanje volje gradjana, nas ne interesuju sta su rekle u..ase ali nam je vrlo bitno sta govori najmocniji covek sveta, draze nam je slusati sta se desava u nekoj srpdkoj varosici nego sta kazu hrvati, neka ih sram bude i treba ih szo pre smeniti, pokojni djindjic je smenjivao predsednike opstina dekretom, iako gs je narod izabrao a vucic.u ime neke demokratije ne smenjuje parazite koji jedu narodni hleb

sefi

pre 7 godina

Bravo Majstore Svakavam cast ,stvarno te Bandite Treba ukolniti Dosta je bilo njihovog

magdalena

pre 7 godina

Ja taj Rts i ne gledam i volela bih da se, posto su vec takvi,ta pretplata ukine,pa neka ih finansiraju zuti koji su pokrali i ono sto su mogli i ono sto nisu mogli.Uzeli su silne milione i za Milosevicevu i za Djindjicevu glavu,a da ne pominjem ostalo,neka ih oni finansiraju i gledaju njihov program.\n

CARE VUCICEVICU ZOVI NAROD ISP

pre 7 godina

DA ISTERAMO ONO PACOVCE STANOJEVICA I OSTALE PACOVICE I PACOVE!!

Srb

pre 7 godina

РТС треба да буде телевизија грађана Србије, а не "Европске Србије". Ми јесмо у Европи, али нисмо у ЕУ, према томе битније је Србима шта је рекао Путин Вучићу него шта раде Хрвати и Брисел. Нека се угледају на браћу преко Дрине, РТРС је права српска телевизија са одличним програмом и Дневником.

zoran

pre 7 godina

Pa nasa Vlada vodi pregovore sa EU da bude clan. U kancelariji Premijera ima dve zastave srpska i EU. Nema Ruske.

sefi

pre 7 godina

da prestanu grajani da placaju pretplatu za rts dok se ta manguparija ne rastera

milan

pre 7 godina

bravo i podrska za informer na objektivnom i istrazivackom novinarstvu od koga se boji samo olos i grobari srbije a sebe svrstavaju u patriote kakve su patriote građani su procenili na izborima olos bagra lopovi ubice pljackasi ludaci bolesnici licimeri vucicu smesti bolesnike u bolnicu ludake u ludnicu siledzijama suditi n

Milorad

pre 7 godina

U potpunosti sam saglasan sa iznetim tekstom, jedino što mi smeta je to da se pozivamo na njihove metode okupljanja i prebrojavanja, smatram da nam je toga preko glave i da smo kao narod kroz istoriju mnogo puta platili za takve situacije, jedino zahtevanjem da kroz institiucije se dođe do rešenja dokazaćemo da je ova zemlja napokon došla u onaj svoj deo razvoja gde nema zaustavljanja, a ta gospoda koja će svojim činjenjem sami sebe skloniti sa tih pozicija ostaće ružna uspomena, a naša deca će imati od koga u budućnosti da uče šta je pravi odnos prema narodu a ne ono što su njihovi nalogodavci radili svih godina od takozvanog petog oktobra.......

to sam ja

pre 7 godina

Rekao je Ratko odavno u svojoj kolumni Vucicu sta ce mu se desiti sa Bujketom, i nije trebalo dugo cekati da se pokaze ko je pogresio. Tako se to ne radi, sada se dzaba zali. Da li je Vucic bio kratkovid? Ne verujem, ali ni danas ne umem da objasnim zasto je to dopustio.

zoran

pre 7 godina

Poseta Moskvi je bila privatna. I ne znamo sta je tamo dogovoreno. Kakva je to vest. Bila je poseta tejnickog Premijera kod Putina. Drugo mi nismo jos Ruska Gubernija. Mozda bi to neki voleli, ali nismo. Drugo Vlada ne moze da upodbljje Javni servis svojim potrebama. Nema instrumente za to.

Gordana

pre 7 godina

Vučić non stop na Pinku a naredio da RTS-u ide 150,plus reklame,plus finansiranje iz budžeta,plus ismevanje naroda koji mora da plaća nešto što ne želi da kupi,nešto što niko ne gleda, neka Vučić objasni narodu da i na garaže i na vikendice gde niko ne boravi mora da se plaća pretplata ZAŠTO TRAŽIMO OBJAŠNJENJE, NE ŽELIMO TO DJUBRE

nikola

pre 7 godina

Koja je poenta teksta? Ko moze da smeni Upravu Rts-a ako hoce? Vucic. Ko je uveo taksu, a obecao ukidanje pretplate? Vucic. Prestanite da se palite kao pubertetlije, pogledajte gde zivite, pogledajte novcanike i cene po prodavnicama.

dejan

pre 7 godina

Bravo! To je Vucic trebao pocistiti cim je dosao na vlast. A ne da \"izigrava evropskog demokratu\". U zutom RTS-u ima svega osim demokratije.\n

vlada

pre 7 godina

Jako mi se dopada tvoja osvećenost i priznanje "žute" zablude ali ne možeš ići u krajnost, jer neko jedva čeka totalnu promenu na RTS, da bi zloupotrebio /nazovi/ demokratiju od "dvehiljadite"! Da li ste vi, bivši i sadašnji, čipovani na "ili - ili" , crno - belo, pa ne možete da se rešite preko noći, evidentno da ste skloni radikalizmu! Vučićeviću, moraš se suočiti sa istinskim i "pravoslavnim" grehom, kojem si dao doprinos "dvehiljadite" sa učešćem u PUČU, oktobra meseca, u rušenju POSLEDNJEG srpskog predsednika - S. Miloševića!

Milenko

pre 7 godina

g.Vucicevicu! Ja zivim u USA , nisam rodjen u drzavi Srbiji ali pratim Vas rad. Mnogo mi je drago sto postoite i radite na takav nacin.Mnogo ti hvala sto brines o drzavi.Sebi uzimam za pravo da te nazovem brate moj.Ziv i zdrav mi bio.\n

nikola

pre 7 godina

Dali su u tom JS svi pozuteli, dali je RTS javni servis gradjana koga gradjani finansiraju da objektivno i afirmativno informise gradjane Srbije i svetsku javnost o nasoj zemlji. To sigurno nije te pozivam Upravni odbor RTS da ovo rukovodstvo RTS pod hitno smeni i odmah preispita uredjivacku politiku i na rukovodeca mesta postavi ljude kojima je Srbija na srcu i koji ce raditi u interesu zemlje, jer ih zato debelo placamo. Nadam se da ce i zaposleni u RTS pokrenuti ovo pitanje ako nisu vec svi pozuteli.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija