• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

11.06.2016

17:55

DOSTA ZLOČINA! KOLUMNA DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA: Otimanje vlasti!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! KOLUMNA DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA: Otimanje vlasti!

Podeli vest

Posle ovonedeljnog raspleta slučaja "Savamala" valjda je i ćoravima očigledno da je ta afera samo još jedna epizoda u širokoj operaciji rušenja Srbije kao ozbiljne države!

Posle ovonedeljnog raspleta slučaja "Savamala" valjda je i ćoravima očigledno da je ta afera samo još jedna epizoda u širokoj operaciji rušenja Srbije kao ozbiljne države! Nema u toj priči nikakvog principa, nema tu ni govora o demokratiji, borbi za ljudska prava i slobodu. To je, budimo načisto, pokušaj nasilnog preuzimanja vlasti.

Ovde se danas radi samo o golom interesu. Interesu Zapada da Srbija ponovo bude njihova vazalna marioneta-država i interesu žutih bandita da opet kradu

Svi ti lažni građanski aktivisti, navodno zabrinuti za sudbinu Beograda, svi ti borci za demokratiju šatro zaplašeni "fantomkama", svi oni glumci, kvazinovinari i ostali stručnjaci koji se javno brinu i kobajagi bore za ljudska prava, sva silesija LGBT aktivista kojima "Beograd na vodi" smeta zbog "falusoidnih kula" (?!), pa svi oni nisu ništa drugo do društveno-politički radnici koji rade po direktnom nalogu i u interesu žute ološ-elite i zapadnih ambasadora.

Oni se bore samo za sebe i samo za svoj džep. Njihov jedini interes jeste povratak na državno stanje od pre 2012. godine, na doba kada su nekažnjeno krali, varali i lagali, na vreme kada su sistem prepustili u ruke tajkuna i zajedno sa njima odvajali od usta naše dece da bi nagurali u svoje guzice.

Samo o tome i jedino o tome se ovde radi. O golom interesu. Interesu Zapada da Srbija ponovo bude njihova vazalna marioneta-država i interesu žutih bandita da opet kradu.

Ili - ili

Da bi Srbiju vratili u vreme dosističkog mafijašluka, žuti polit-kriminalci sa sve Devenportom i onim Skotom moraju ili da na silu, po ukrajinskom scenariju, otmu vlast ili da ubiju Aleksandra Vučića! Trećeg načina nema

I baš zato neće oni glavu Siniše Malog. Oni hoće samo i jedino Vučićevu glavu. Jer ta glava im ne dozvoljava da nekažnjeno kradu, lažu i varaju. Ta glava im je srušila sistem u kome su oni bili vlasnici svega i svakoga. Ta glava preti da će od Srbije napraviti ozbiljnu pravnu državu u kojoj će svi oni, pre ili kasnije, morati da se suoče sa zakonom.

Međutim, ima tu jedan za njih veliki i bar zasad nerešiv problem. Da bi Srbiju vratili u vreme dosističkog mafijašluka, žuti polit-kriminalci potpomognuti Devenportom i onim Skotom moraju ili da na silu, po petooktobarskom ili ukrajinskom scenariju, otmu vlast; ili da ubiju Aleksandra Vučića! Trećeg načina nema. Baš kao što nema šanse da Srbi na izborima većinski podrže najveće lopove i najcrnje prevarante.

I šta ćemo sad? Ne znam za vas. Ali mi iz Informera se nikad nećemo predati i nipošto nećemo pristati na Srbiju po želji Devenporta i onog Skota, na Srbiju po volji Saše Prangije Jankovića. Mi ćemo se, dakle, svim silama boriti za pravdu i istinu. Što i vama želimo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zivko

pre 7 godina

Srbija ima najvece neprijatelje od strane srba kako u otadzbini tako I u dijaspori.Ako neko daje novac srbima protiv Vucica pa to su srbske izdajice I prodane duse,meni su tajkuni u Cikagu davali $6.000.000.000 da seodreknem od familije Georga W.Busha I da treba Hillary Clinton da bude Predsednik US ,sto sam odbio I kazao im da nema para koje bi me odvojile od Bush's familije a nas jedan srbin "moj prijatelj" kazao da sam lud sto neuzmem taj novac I eto koliko mi vredimo kao srbi.Srbi su posle Engleza najpokvarenija nacija na svetu-to je istorija dokazala I Vucic dobro poznaje prodane duse u Srviji i da je Tadic organizator svega.

aleksandra

pre 7 godina

BRAVO DRAGANE PRAVI SI PATRIOTA NAROD JE UZ TEBE RECI ISTINU NARODU JER NAROD PREPOZNAJE LOPOVE

mario

pre 7 godina

Da se ne lažemo što bi rekli na www.istinomer.rs, to što su porušeni objekti u Savamali je za svaku pohvalu, jer su bili nelegalni i ja to pozdravljam. Krajnje vreme je da postanemo pravno uređena zemlja. Problem je način na koji je to urađeno, e to je i ćoravima jasno. Ovo mi liči na delo Pabla Eskobara ili "Zemunaca", a ponajmanje na pravnu državu. Premijer je bio u pravu kada je rekao da je to uradio kompletan idiJot (sa tvrdo J u sredini), samo je problem, jer je te idiJote on lično birao. Premijer uradi 100 dobrih stvari, ali jedna loša do strane idiJota poruši sve kao kulu od karata - e to je problem.

penzionerj

pre 7 godina

Samo napred i hrabro, Narod je uz tebe i saradnike. Bice to teska ali Pobeda.

Gordana

pre 7 godina

Obozavam da citam Vase tekstove. Sve sto pisete je istina i narod to prepoznaje.Dosta je bre vise lopova i mafijasa unistise nam ovu nasu lepu Srbiju. Sam Bog nam je poslao Vucica a i Vas Vucicevicu da medju retkima pisete istinu. Novinari vas nevole ali Vas narod voli. To pokazuje i prodaja Vaseg lista. Vec oko 11 sati nigde nemogu da nadjem INFORMER Napred posteni covece narod je uz Tebe kao i uz Vucica!

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija