• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

17.07.2016

11:59

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića: ČEDA GOVNO!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića: ČEDA GOVNO!

Podeli vest

Čedomir Jovanović je govno od čoveka. On, razume se, ima puno pravo da bude govno i tu mu se ništa ne može zameriti. To pravo mu, na kraju krajeva, jemče i Ustav i svi zakoni Srbije. No, međutim, problem je u tome što je dotični Čedomir Jovanović (u daljem tekstu Čeda Govno) u prethodnih dvadesetak godina sticajem nesrećnih okolnosti, interesom najcrnjih srpskih neprijatelja i svojom ličnom govnarskom beskrupuloznošću i pokvarenošću, postao politička činjenica

Čedomir Jovanović je govno od čoveka. On, razume se, ima puno pravo da bude govno i tu mu se ništa ne može zameriti. To pravo mu, na kraju krajeva, jemče i Ustav i svi zakoni Srbije. No, međutim, problem je u tome što je dotični Čedomir Jovanović (u daljem tekstu Čeda Govno) u prethodnih dvadesetak godina sticajem nesrećnih okolnosti, interesom najcrnjih srpskih neprijatelja i svojom ličnom govnarskom beskrupuloznošću i pokvarenošću, postao politička činjenica.

Zapadu treba slaba, ucenjena, podeljena i izmišljenim genocidom zauvek obeležena Srbija. Čeda Govno to zna. I zato onako strasno u Potočarima pljuje Srbe i Srbiju

Problem je u tome što dotični Čeda Govno, sa jedva dva odsto glasova iza sebe, pokušava da predstavlja Srbiju u svetu misleći samo na svoje lične, govnarske interese.

O Srebrenici, razumemo se, govorim. O činjenici da je Čeda Govno ovog ponedeljka otišao u Potočare i napljuvao Srbe i Srbiju sve pokušavajući da za sebe i svoju gospođu kod zapadnih moćnika kupi indulgenciju za silne mafijašluke. Čeda Govno je u Potočarima rekao da je došlo vreme da se Srbi suoče sa strašnim zločinima počinjenim u njihovo ime. Dodao je i da Srbija mora da prizna genocid, jer bez tog priznanja nema evropske budućnosti regiona!?! Da nije strašno, bilo bi smešno.

I Čeda Govno i njegovi zapadni zaštitnici dobro znaju da je Srbija jedina zemlja u regionu koja se suštinski suočila sa zločinima iz poslednjeg rata, oni odlično znaju da su Srbi jedini uhapsili i bivšeg predsednika države i premijera i ministra odbrane i načelnika Generalštaba i svakog pukovnika i kapetana na koga su haški inkvizitori pokazali prstom, pa čak i lidera opozicije koji je skoro 12 godina držan u pritvoru zbog verbalnog delikta!

PANIKA

Beta

Čeda Govno je u panici da će umesto u vladi, kako su mu obećavali ambasadori, završiti u zatvoru. I zato pažljivo pratite sudbinu Čede Govneta. Što njemu bude bolje, nama će biti gore

Znaju oni i da je u Sheveningenu ubijeno 12 Srba - od generala Đorđa Đukića, preko Slobodana Miloševića, do Zdravka Tolimira i Gorana Hadžića, znaju oni i da je Srbija jedina zemlja koja je uhapsila i na najstrože kazne osudila svoje državljane umešane u zločine.

Znaju oni sve to, ali im nije važno. Važno im je samo da Srbe što duže zadrže u poziciji jedinih krivaca.

Zapadu, naime, treba slaba, ucenjena, podeljena i izmišljenim genocidom zauvek obeležena Srbija da bi njome mogli lakše da upravljaju. Čeda Govno to zna. I zato on, sveže preplanuo na Hrvatskom primorju, onako strasno u Potočarima pljuje Srbe i Srbiju. Njemu je do bošnjačkih žrtava i istine stalo koliko do lanjskog snega. Njemu je do njega. Čedi Govnetu je frka da neko ozbiljno ne istraži sve one njegove sumnjive poslove - od pranja para, preko utaja poreza do pljačke državnog žita vrednog više od milion evra.

Čeda Govno je u sve većem strahu da dolazi vreme kada će se utvrditi istina o njegovoj ulozi u ubistvu Đinđića, o njegovim vezama sa Šiptarom, Kumom i drugim šefovima mafije, ali i o njegovoj ulozi u pljačkaškoj privatizaciji Srbije (kako se on od siromašnog studenta, bez dana radnog staža bilo gde osim u politici, izrodio u bahatog milionera koji ručak na Mikonosu plaća i po deset hiljada evra?!). Čeda Govno je, da se na kraju razumemo, u panici da će umesto u vladi, kako su mu obećavali ambasadori, završiti u zatvoru.

I zato pažljivo pratite sudbinu Čede Govneta. Što njemu bude bolje, nama će biti gore. I obratno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miki delija

pre 7 godina

mnogo vise takvih kao ceda ima danas jadna je srbija sa takvima koji 80 posto sede u skupstini na zalost

nikola

pre 7 godina

Gde, bre, nadjoste ovih 80%? Mozda mislite na propalu, ZUTU VLADU?

GOVO OD KOZE AMERICKI BRABONJA

pre 7 godina

Bravo Vucicevicu bas si ga nazvao pravim imenom.

Dragoljub

pre 7 godina

Bravo Vučko ...nema se tu šta više dodati već da ga uhapse i pravac zatvor !!!

Slovenac

pre 7 godina

Ne propuštam dnevne Informerove izveštaje, tvrdim ja je Vučičevič novinar brez konkurencije, ljudino da si živ i zdrav dugi niz godina, želim ti od srca. A doči če vreme pravde ako Bog da i za ovo govno izdajničko!

Vlado

pre 7 godina

Svaka čast na tekstu. Mislim da je cedomir jedino u ovom listu dobio naziv(prezime) koji mu odgovara. \n

grof

pre 7 godina

Sjajan tekst zaistnski potkrepljen cinjenicama preblgo bi bilo reci ceda izmet jer to je pojam ali ceda govno sjajno zvuci ali govno treba vec vide smestiti u celiju gde je govnetu mesto

grof

pre 7 godina

Sjajan tekst zaistnski potkrepljen cinjenicama preblgo bi bilo reci ceda izmet jer to je pojam ali ceda govno sjajno zvuci ali govno treba vec vide smestiti u celiju gde je govnetu mesto

Penzioner

pre 7 godina

SVAKA CAST !!! Gospodine Dragane, alal vera, svaka rec na mestu !!! Napisali ste ono sto 98% naroda Srbije misli o Govnetu !!!

Patriota

pre 7 godina

То да ће Чеда завршити у затвору је маловероватно, исто као што је маловероватно да ће се и остали политичари из досовог времена привести правди, врана врани очи не вади. До сада нико није одговарао за пљачку Србије. Само се хапсе и приводе српске патриоте попут Милошевића, Караџића, Младића и других који су главе дали за ову земљу и овај народ.

Vlada

pre 7 godina

Dragane care, jedini kazes ono sto svi misle, ali niko ne sme da napise!\n

magda

pre 7 godina

To na svu srecu misli i 98 posto gradjana Srbije ali nije on jedino g.ovno u  politickoj bransi Srbije.Ima ih ko kusih pasa u bivsoj vladajucoj eliti,samo ne znamo ko nije medju njima a to je mnogo malecni broj.Srbija se nece smiriti dok i poslednje g.ovno ne odgovara za svoja nedela i bahatost nad ovim jadnim narodom,koji je do gole koze opljackan s njihove strane.n

Boogeyman

pre 7 godina

Dragane J. Vučićeviću... Jel možemo da se pobratimimo ili okumimo!!! Ovim tekstom si objasnio svima za sva vremena! Samo tako nastavi!

Aca

pre 7 godina

Svaka čast Dragane, sjajna priča o gospodinu Čedi Govnetu! Hvala

englezii

pre 7 godina

A vi gospo'n Aco ni u sali ne mozete da to govno oslovite sa gospodin jer eto vidite ja vas oslovljavam sa gospodin i kakve tu slicnosti ima ? ako gospodin onda najmanje gospodin-govno !

brani

pre 7 godina

Odlican clanak! Jovanovic je dokaz da politikom moze da se bavi svaki nistak, ne mora da bude pametan, jedino mora da bude mucak od coveka!

petar308

pre 7 godina

Eto neka i iz Srbije neko napise o tom covjeku onako kakav je.Svaka cast Dragene pozdrav iz Banja Luke Republike Srpske

misa banana

pre 7 godina

sve se slazem vucicevicu .a sad ti postavljam pitanje a zasto tvoj vucic ne resi za cas zasto ne hapsi cedu,covica ,vesica.

Shedow

pre 7 godina

Svaka cas Vučićeviću malo si se prosto ovde izrazio ali kad covek o govnima prica on jednostavno mora tako.Izvestaj koji si ovde dao je 1000% tacan ovde nista nije izmisljeno,samo me jedno plasi,dokle ce ovakvi olosi da budu slobodni i nanose zlo ovoj napacenoj zemlji i njenim gradjanima,jer to Djubre je trebalo da bude u zatvoru ili streljano jos pre deset i kusur godina.

Mileta

pre 7 godina

Ovo je, mislim, do sada najbolja, najdublja, najtačnija, najpreciznija i sve naj, naj, naj analiza jedne političke pojave u našem društvu gospodina Vučićevića. Iskrene čestitke.

Simo

pre 7 godina

Svaka ti je na mjestu i jedini imas hrabrosti da ovima skrešeš u brk.nPozdrav! n

Vladan BS

pre 7 godina

Svaka cast gospodinu D. J.Vucicevicu na ovakvim kolumnama, i svaka cast sto svoju glavu stavlja u torbu, je l' ovakve kolumne su trn u oku zapadnjacima.. Jos jednom.. D.J.Vucicevic je vrstan primer novinara na ovim prostorima.

Maxmen

pre 7 godina

Bravo Vučićeviću za tekst,samo Jovanovic C.nije govno to je lepo za njega,on je nesoj,on je nista.

Natalie

pre 7 godina

Konačno stvari nazivamo svojim imenom tj. Kako dolikuje.Bravo za uredniks.

Zivko

pre 7 godina

Ceda je djak Latinke Perovic I produzena ruka Borisa Tadica-lidera kriminala,korupcije,likvidatora ljudi jer Tadic stoji iza svega sto je protiv nacionalnih interesa Srbije a neznam kako ce da podnese formiranje bezbednosnih snaga Srbije od strane Voske Srbije I MUP -policije duz granice sa Bugarskom I Makedonijom kao I na celoj teritoriji Srbije I opozicioni lideri na celu sa Tadicem nece moci da izazovu nemire,puc I drzavni prevrat u Srbiji zajedno sa njihovim domacim I stranim tajkunima,Bravo Vucicu za sve sto cinis za Srbiju kada je u pitanju sigurnost,bezbednost,ulazak u EU,formiranje srednjih I malih firmi.

HRVAT

pre 7 godina

Ceda Jovanovic je pametan....kazete nema ni jednog dana radnog odnosa..a milioner?!?\nPa nije lud da radi u mafijaskom sistemu u kojem je kako ste naveli i ucestvovao sam da takav sistem ozivi i zivi i dan danas...Nece njega nitko ni da mrko pogleda..on ima lovu a lova busi gdje burgije nece...Bolje receno Ceda se snasao...a stoka neka grbaci i crkava od mjeseca do mjeseca...mi takvih kao sto je Ceda u Hrvatskoj imamo na sve strane\n

nikola

pre 7 godina

Gospodine Vucicevicu, svaka Vam se rec pozlatila.Imate mnogo istomisljenika u narodu, jedino Vi imate hrabrosti da to kazete!

Vucko

pre 7 godina

Свака част Вучићевићу!!! Истинит, тачан и прецизан текст о Чеди г...нету! Од данас сам вјерни читалац Информера!!!

NIĆIFOR

pre 7 godina

Vala... Care..... Vučićeviću ti si pravi. Pravi Srbin,imas onu stvar da kažeš kako jeste,a jeste da je on upravo kako ga nije sramota da pljuje po svom narodu i to tako sa apetitom ,on baš uživa u tome što svaki normalan srbin vidi... Živeo ti meni i celoj Srbiji g-dine Vučićeviću. Uskoro planiram da dođem do tebe da ti dam malo materijala za pisanje..Živeli i sretni bili....

Kapetan Kuka

pre 7 godina

Vrlo dobro gospodine Vučićević. Vrlo dobro. Alal vam vera svaka vam čast.

Istoričar

pre 7 godina

Sve je istina! Samo, nije on pocrneo od hrvatskog mora ( mada je bio tamo), već je on po rođenju Rom, pa mu otud tamnija boja. Ali nije problem što je on Rom, nije lepo što on to krije, nije lepo što se odriče rođenog brata po ocu i lažno se predstavlja, i potom problem je ono što je činio i ono što čini a kako je već to lepo naveo gdin Vučićević.

Milija

pre 7 godina

BRAVO ZA TEKST! Apsolutno je sve tacno od reci do reci! Stvarno dobre tekstove imas! A Vukasin iz NUNSa kaze da ti nisi novinar i niko u Informeru nije novinar, jer novinari su "samo oni koje Vukasin prizna za novinare" Sutanovac kaze da Vas treba zabraniti, a Dacic i Ruzic su vise puta trazili da ne pisete o njima.... JOS JEDNOM BRAVO ZA TEKST!!

bojan

pre 7 godina

TAKO JE VUCKO PISI O CEDI KADA SVI DRUGI ZATASKUJU

Dimitrije

pre 7 godina

BRAVO! A sad ce NUNS i Vukasin Obradovic da te optuze za vredjanje i rusenje novinarske profesije...... Sad ce Sasa Jankovic da kaze da uznemiravas javnost.....

NIĆIFOR

pre 7 godina

E svašta bre Srbi.............Pa nemojte tako finog gospodina

boja

pre 7 godina

VUČIĆEVIĆU KRALJU, bravo! Ne mpgu se sjetiti kad sam se ovako nasmijala uz istinitu pricu.BRAVO

Boban

pre 7 godina

A što štediš Dinkića? I još je na slobodi i smeje se narodu....

Nikola

pre 7 godina

Poštovani gospodine Vučićeviću, Vi radite Vaš posao profesionalno. Svaka Vam čast na tome! Kamo sreće da imamo više novinara koji će se baviti istinski svojim poslom i pisati vlastite tekstove, a ne tuđe.

kiza

pre 7 godina

Kratak je put od Lepog Cede do Ced.e govneta. Vrlo uspesna ljudska i politicka karijera

nikanor

pre 7 godina

Čeda je govno i kao govno ostaće da smrdi ,a niko neće moći da ga počisti!

Toplica

pre 7 godina

Начин како наступа Вучићевић често ми се није допао. Увек је у питању мера за сваку ситуацију понаособ. Овде, горњи текст, а посебно назив за поменуту особу прихватам са одушевљењем ! Ради се заиста о човеку за кога друкчијег сазнајног појма једноставно нема. Он је говно ! И молимо се милом Богу да нам обезбеди избављење, слободу и могућност да се морално отребимо ! Неподношљив смрад је око нас !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija