• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

31.07.2016

17:51

NE PROPUSTITE! DOSTA ZLOČINA, KOLUMNA DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA: Žuta histerija!

Kolumne

NE PROPUSTITE! DOSTA ZLOČINA, KOLUMNA DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA: Žuta histerija!

Podeli vest

Manična histerija s kojom drugosrbijanska javnost prati formiranje drugog Vučićevog kabineta pokazuje da oni, pripadnici žute ološ-elite, dobro znaju da će ta nova Vlada biti poslednji ekser u mrtvačkom sanduku njihovih političkih karijera.

Manična histerija s kojom drugosrbijanska javnost prati formiranje drugog Vučićevog kabineta pokazuje da oni, pripadnici žute ološ-elite, dobro znaju da će ta nova Vlada biti poslednji ekser u mrtvačkom sanduku njihovih političkih karijera.

Koliko god pljuvali, lagali, izmišljali, pakovali, kakve god prljave kampanje vodili, svi ti razni Pajtići, Radulovići, Živkovići, Čede, Sande i ostale 'žute patke' dobro znaju da Srbiju, posle još četiri godine Vučićeve vlasti, niko više i nikad neće moći da vrati u poziciju dosističkog paradržavnog provizorijuma

Koliko god pljuvali, lagali, izmišljali, pakovali, kakve god prljave kampanje vodili, svi ti razni Pajtići, Radulovići, Živkovići, Čede, Sande i ostale 'žute patke' dobro znaju da Srbiju, posle još četiri godine Vučićeve vlasti, niko više i nikad neće moći da vrati u poziciju dosističkog paradržavnog provizorijuma.

I to je razlog njihove svakoga dana sve strašnije panike. To što se nikad više neće vratiti vreme u kome su oni mogli nekažnjeno da kradu. To što dolazi vreme u kome će svi morati da objasne poreklo svojih tajkunskih bogatstava, a neki, bogami, i debelo da omaste bukagije.

Srbija će 2020. godine, a tada ističe mandat nove Vlade Srbije, biti država u znatno ozbiljnijem smislu nego što to sada jeste. Biće to država u kojoj će mnoge stvari biti jasnije i očiglednije. Do tada ćemo videti konkretne rezultate.

Do tada ćemo imati kompletirane autoputeve, izgrađen prvi deo 'Beograda na vodi', brzu prugu do Budimpešte, realizovane milijarde kineskih investicija u Smederevu, vojsku opremljenu najsavremenijim ruskim odbrambenim sistemima, ali i sasvim jasnu situaciju oko takozvanih evrointegracija, do tada ćemo, jelte, znati da li ulazak u EU treba da platimo i priznanjem Kosova...

2020.

Srbija će za četiri godine, na kraju mandata nove Vlade Srbije, biti država u kojoj ćemo videti konkretne rezultate. Do tada ćemo moći - svako u svom novčaniku - precizno da izmerimo rezultate postdosističke politike

Konačno i najvažnije, do tada ćemo moći - svako u svom novčaniku - precizno da izmerimo rezultate postdosističke politike.

Sledbenici 'žute patke' to znaju, oni razumeju da je ovo verovatno poslednja dobra prilika da Srbima prodaju muda za bubrege i zato sada pokušavaju da se, milom ili silom, vrate na vlast. To znaju i njihovi sponzori, stranci koji pod firmom 'razvoja demokratije' svakog meseca ulažu na stotine hiljada evra ne bi li Srbiju gurnuli u novi turnus nestabilnosti i haosa, što dalje od pozicije ekonomski samostalne i spoljnopolitički nezavisne države.

I zato, i bez konsultacija sa meteorolozima, mogu sad i ovde s punom odgovornošću da vam najavim vreli kraj leta i još vreliju jesen 2016. Pouzdano znam da neke usijane žute glavonje imaju opasne planove. Jedan liderčić je pre neki dan jednom diplomati u poverenju ispričao kako je došlo vreme za 'ozbiljne sukobe' i da treba biti spreman i na prve žrtve!?!

U pamet se, braćo Srbi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mira

pre 7 godina

Informer nam pruza jedini nepristrasnu sliku politicke scene Srbije,bravo

englezii

pre 7 godina

Ma kakvi da nestanu i kako da nestanu ? Da se nastane u Zabelu i da tamo maste bukagije i to visegodisnji dobrovoljno morajuci posao na nekoliko decenija svakom lopovu ponaosob ! Nadam se da ce da uspiju da razrese i sudstvo do tada i onda na robiju bando lopova !

Mira

pre 7 godina

Dragan je ostao jedan od malobrojnih cestitih novinara koji se bore za istinu

Lala iz Banata

pre 7 godina

Свака ВЛАДА, либерално класне демократије, узима на себе улогу предузетника - треба ПАРЛАМЕНТУ СРБИЈЕ, као "акционарском друштву" - да обезбеди некакав профит..!! Зато је фракције наше исте - српске буржоазије ( која се заклиње у - приватну својину !) међусобно оптужују, док једни краду државну имовину у жељи да је што пре утопе у приватну (за себе и својих тајкуна!) други вичу: КОРУПЦИЈА - КОРУПЦИЈА...! А у суштини сви они раде, ради интереса једне уске друштвене групације зване БУРЖОАЗИЈА а не за просперитет народа, којег се сете...само пред изборе...а после.. Овде нема "живота" за - пролетаријат..!!

sasa

pre 7 godina

Mislim da je došlo do faze da je priča o žutim već degutantna. Toliko su oni iskompromitovani, toliko toga lošeg su uradili da ih jednostavno treba zaboraviti i prepustiti ih pravosudnim rganima da se bave njihovim nedelima i kriminalom.

seagull

pre 7 godina

Srbijanci su austrougarsko, ustasko, komunistinicki izraz i ako ga koririte na ovaj nacin oterali ste mnogo citalaca. Manite se toga uzvratite crnogorijancima, hrvatijancima i dr. videcete reakciju. Uz Boze pravde to ne ide. Kao dublet ponekad da i nikako drugacije.

max

pre 7 godina

Ipak mislim da u Srbiji ne može doći do bilo kakvih "ozbiljnih sukoba"!! Kako to neki opozicioni lideri priželjkuju!

Nikola

pre 7 godina

DS-u bi bilo bolje da se bavi sobom i svojim katastrofalnim rezultatima na izborima.

HRVAT

pre 7 godina

ja ovog gospodina Vucicevica zaista cijenim...i Informer..oni najvise pisu o hrvatskim junacima Ustasama...a svaki Hrvat se s tim ponosi i veseli....pustite zute i Pajtica...pok.Ustasa Miro Baresic je. udarna vijest i njegov spomenik..na kraju..zaista su vruci dani..pozivam Srbe u NDH.a na Jadran na more..zar nije fer?\n

Maki

pre 7 godina

Demokrate nemaju oko cega da se okupe,pretvorili su se u interesnu grupu zeljne moci i pljacke.Sada su ostali bez toga i hvataju se za slamku ,pokusavaju da ostanu na okupu,ali bezuspesno.Tope se iz dana u dan i odlaze u istoriju.

Marenka

pre 7 godina

Vreme vlasti kvazi demokrata je najgora neponivljiva nocna mora.

Onyxx

pre 7 godina

Sa jedne strane zuto crnilo, a druge strane progres. Srbija je izabrala

nani

pre 7 godina

Bolje natenane nego na prečac da odlučuje o tako velikoj odgovornosti.

Vesna

pre 7 godina

Paranoja je u opoziciji jer na videlo izlaze pronevere a jedni druge izdaju i jos se ne nadzire kraj. Uskoro ce mnogi zaigrati sa bukagijama oko nogu.

dacha

pre 7 godina

Histerija je zahvatila citavu opoziciju, ne samo DS, jer dobro znaju da ce u naredne cetiri godine SNS ostvariti velike rezultate za Srbiju!

maki

pre 7 godina

Informer je jedini list u Srbiji koji nam pruza nepristrasnu sliku politicke scene .

Izazovi

pre 7 godina

Demokrate i njma slični polaku nestaju jer nikakvu političku snagu nemaju a prisutna je i velika panima među njima jer tek treba da odgovaraju na mnoge nezakonite radnje koje su činili prethodnih godina nekažnjeno.

Taca

pre 7 godina

Uvek je bilo ko gubi on se i ljuti, ali žuti stalno kritikuju i lažu da zaboravljaju da brinu svoju brigu, uskoro ih neće biti.

Nesa

pre 7 godina

Slazem se, ova vlada kada se formira ce biti jos bolja od prethodne.

VEDRANA

pre 7 godina

Bez ikakve sumnje mogu neki da ga omalovazavaju, pljuju ali narvno bez argumenata. Dragan Vucicevic je ostao jedan od malobrojnih cestitih novinara koji se bore za istinu, ono sto ima da kaze to kaze javno i argumentovano.

Bonito

pre 7 godina

Zutaci nisu nikakvi politicari, vec samo obicni kriminalci, zlocinci i huligani. Za vreme njihove vlasti korupcija se sirila i horizontalno i vetikalno, treba ih izbrisati sa politicke scene Srbije..

Marko

pre 7 godina

Sigurno je da ce buduca Vlada napraviti korenite reforme naredne cetiri godine!

Zoran

pre 7 godina

Samo da političari prestanu sa pljačkanjem i počnu da rade pošteno!U tome je kvaka!Ove smo izabrali upravo zbog toga! Ako se i oni budu ponašali kao ovi prethodni(nemogu ni da ime stranke izgovorim,a da mi ne pozli),e onda smo stvarno propali! Pozdrav uredniku,poštenom čoveku!

Katarina

pre 7 godina

Zuta bagra sa sve ovom Bljuc izlozbom Marka Somborca!

Vojkan

pre 7 godina

Sto budale iz DS-a napravise ,100 pametnih ne mogu sve resiti.

Aske

pre 7 godina

Svakako da paranoja zbog opasnosti od procesuiranja za sve malverzacije koje su pocinili, medju "demokratama" moze stvoriti nekontrolisanu agresiju, ali verujem da se Srpski narod opametio te da nece nasedati na obmane.

Tirion

pre 7 godina

Tako je g.Vucicevicu, svaka na mestu. Krivo im je sto se najzad pojavio neko ko ce Srbiju da vrati u red. Izgleda da zutima to ne odgovara.

GORDANA KUDUZ

pre 7 godina

SVAKA MISAO I REČ NA VISOKOM MESTU . MNOGO VAS CENIM I MISLIM ISTO KAO I VI. POŠTOVANJE GOSPODINE VUČIĆEVIĆU.!

Sara

pre 7 godina

Ova zemlja i treba da napreduje sa premijerom u prvim redovima, a ne da se vrati u proslost sto prizeljkuju demokrate.

jasna

pre 7 godina

ovo sa demokratama je postalo smesno, ne smatraju se ni dostojnom opozicijom....

Gile

pre 7 godina

Iskreno verujem da će svojim domaćinskim radom i nova vlada pokazati da Srbija može da bude dobro organizovana država i da će još upečatljivije pokazati koliko su lošeg naneli nama demokratski lopovi.

magda

pre 7 godina

Zutaci su ispusene lule,ne vredi zapadu da ulaze i milijarde u njihove lazi i prevare,nece nista postici jer ih je narod procitao i pljunuo na sve njih.Ispljuvan je i Soros,Rotsild,Rokfeler,Morgan,Bilderberg grupa,Svetska banka,Federalne rezerve,MMF.....Svi su razotkriveni tako da i mala deca u Srbiji znaju sta oni rade i kakvim gadostima se bave.Jedino jos hrvati zive u slepilu,mozda namerno jer su oni paraziti,nisu sposobni bez tudje pomoci da zive samostalno pa traze neciju grbacu.\n

Branka

pre 7 godina

DS i Pajtić su još gori, nego što su birači ocenili na poslednjim izborima. Njihova nesposobnost da prihvate poraz je još jedna u nizu nesposobnosti, zbog kojih su prošli, tako kako su prošli!

Ranko

pre 7 godina

Od kada su krenuli da se raspadaju, zuti su uvek u histeriji.

vid

pre 7 godina

Za žute važi parola, da se poverenje teško stiče, a lako gubi.

sasa

pre 7 godina

ovaj covek je najveci realista od svih novinara

Milos

pre 7 godina

DA nema informera, i dalje bi Srbi ziveli u zabludi koju su stvarali zuti lopovi, ali od istine se ne moze bezati dozivotno !

Nenad

pre 7 godina

Sada neka ti žuti lopovi potpuno nestanu, tj. neka budu uhapšeni svi, pa ćemo onda da vidimo ko će od njih šta da kaže kada budu optuženi.

gile

pre 7 godina

Koliko je za ovih 4 godina osudjeno "zutih lopova".Svaka prvostepena presuda je pala.

Balos

pre 7 godina

DSje stranka koja se raspala na nekoliko manjih, i pametnije bi im bilo da se bave sredjivanjem svojih redova.

Antidemokrata

pre 7 godina

Zuta mafija nastavlja da siri dezinformacije i truje narod. Mi smo glasali i zelimo da izadju svi kolektivno iz politike koji su opljackali zemlju!

Denis

pre 7 godina

Gde bi Srbiji bio kraj da ima više ovakvih medija i ovakvih novinara, jedino Informer i Vučičević i dalje se bore da građanima prenesu istinu.

ZNastasic1

pre 7 godina

Definitivno žutoj sviti izborom nove vlade prestaje šansa za opstanak jer će svi njihovi lopovluci i kriminal biti procesuirani i ogoljeni u naredne četiri godine.

mima

pre 7 godina

DS odavno ima problem pukli su pa sada probaju za neku slamku da se uhvate ali i ona im klizi iz ruke.

sasa

pre 7 godina

Demokrate su na sve spremne zarad fotelje i para!

mikica

pre 7 godina

Odlican tekst, bravo, svaka cast. Sve je apsolutno istina!

lole

pre 7 godina

Vucicevic je lepo objasnio neke stvari koje su vise nego ocigledne.

dejan

pre 7 godina

Ovi koji su pod okriljem zute patkice mogu jos samo nasiljem da pokusaju da se spasu.Ali posto nemaju podrske ni snage za tako nesto ostaje im samo da se skupe u neki cosak i cute.

sandra

pre 7 godina

Dragan je jedini objektivni novinar, koji bez bilo kakve pristrasnosti izvrsava novinarsku duznost. Pasce mrak na oci i zutacima i navodnom zastitniku gradjana Jankovicu.

Lola

pre 7 godina

Svaka cast Vucicevicu sto raskrinkava zutace i iznosi njihov prljav ves

Julija

pre 7 godina

Posle Vučićevog programa koji će da izvrši u narednom perodu Srbija će biti na pravom mestu i niko joj ništa neće moći.

mika

pre 7 godina

Moglo bi da sve ide vec u proslost DS ,toliko zlocina su napravili Srbiji da smo vec pre SNSa osecali da zivimo u pakao.

Toma

pre 7 godina

Apsolutno se slazem sa Vucicevicem...Srbiji sledi ubrzani rast i razvoj.

Obrad

pre 7 godina

Što se Žutih tiče Vučićević je sasvim u pravu.

vukota

pre 7 godina

hahah lepo covek kaze,zuta histerija,posebno od strane Pajtica

Miki

pre 7 godina

Plasi ih istina kojom se pokazuje da su pravili malverzacije gde su stigli.

Pjer

pre 7 godina

Vučića niko ne može ugroziti,jer ima ogromnu podršku naroda i zato će se sve "žute patke" podaviti u "Beogradu na vodi" !

Dule

pre 7 godina

Raspala opozicija definitivno pokusava da spreci napredak Srbije, jer ce ih to i definitivno poslati u politicku proslost, nije mi jasno kako su ti lopovi i sada presli cenzus.

Buca

pre 7 godina

Mogu da pišu ali nama je bitno da samo idemo na bolje.

Kole

pre 7 godina

Zuti se vise nece vratiti na vlast u Srbiju nikada.

voja

pre 7 godina

Gubitnicima je mesto na smetlistu istorije. Nadam se da ce svi zuti koji su upropastili ovu drzavu zavrsiti na tom dnu.

Ivan

pre 7 godina

Pa zato oni i na sve nacine pokusavaju da sruse Vucica, jer im smeta. Tj smeta njima i njihovim americkim drugarima koji ih finansiraju.

Ljubo

pre 7 godina

I na kraju ,da dodamo i zavrsimo ....Tramp dobija izbore 99.9 % u SAD ,jer ima tim koji tako hoce....

Ana

pre 7 godina

Zaista jedan od retkih novinara koji odgovorno rade svoj posao.

Trajko

pre 7 godina

Zutaci nikada nisu bili drzavotvorna stranka, vec su funkcionisali kao skup ljudi koji se organizovao iz licnog koristoljublja.

Eva

pre 7 godina

Gradjani su na izborima dali svoje poverenje SNS-ci. Svi koji pokusavaju da izazovu haos krse izbornu volju gradjana.

Vladimir

pre 7 godina

DS je ruzna proslost Srbije i nikada vise nece moci da se vrate na vlast sa ovakvim programom.

Vera

pre 7 godina

Žuti su gotovi jednom za svagda,vreme je da se u sudovima svode računi sa njima.

mini

pre 7 godina

Svaka cast na izjavi. Upravo kao sto je rekao proslo je vreme kradja ya koje je bilo nekaznjavanja. Bice iteresantno slusati poreklo stecenog novca pojedinih ljudi.

DeX

pre 7 godina

Dobro je rekao gospodin Vučićević da će DS gospodi i njima sličnima nova Vlada biti poslednji ekser u mrtvačkom sanduku njihovih političkih karijera.

kontesanera

pre 7 godina

Dobro kaže Vučićević, sve te "žute patke" su u panici pred formiranjem nove Vlade-to je njihova propast.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija