• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

27.08.2016

20:23

OVO MORATE DA PROČITATE! KOLUMNA DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA: Ustaše, Evropa i NATO protiv Srba!

Kolumne

OVO MORATE DA PROČITATE! KOLUMNA DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA: Ustaše, Evropa i NATO protiv Srba!

Podeli vest

Transkripti razgovora doskorašnjeg hrvatskog premijera Zorana Milanovića sa 'braniteljima' definitivno dokazuju da ogromna većina Hrvata danas jesu ustaše. Ustaše koje smisao svog postojanja pronalaze u bolesnoj mržnji i patološkoj potrebi da se "Srbima napiju krvi do poslednje kapi" (citat: Z. Milanović)

Transkripti razgovora doskorašnjeg hrvatskog premijera Zorana Milanovića sa 'braniteljima' definitivno dokazuju da ogromna većina Hrvata danas jesu ustaše. Ustaše koje smisao svog postojanja pronalaze u bolesnoj mržnji i patološkoj potrebi da se "Srbima napiju krvi do poslednje kapi" (citat: Z. Milanović).

I to, manje-više, nije novost ni za koga, osim za beogradske keviće, koji još veruju u somnambulne mantre o bratstvu-jedinstvu i svetloj evropskoj budućnosti. Ono, međutim, što jeste novo, to je bezrezervna podrška Evropske unije i zapadnih sila povampirenoj ustaškoj politici!

Kad na Milanovićeve pretnje i Brisel i Vašington i Berlin ostanu nemi, pa to je evroatlantska podrška najstrašnijem nacizmu, što ustašluk nesumnjivo jeste

Jer, kad Zoran Milanović na sav glas pozove na novo masovno ubijanje Srba, kad u razgovoru sa 'braniteljima' (Milanović sam priznaje da je znao da je razgovor bio sniman!?!) najavi da će Srbiji zadati udarac kada bude najranjivija, kad za Srbe kaže da su 'šaka jada' koja bi da bude gospodar Balkana, kad otvoreno pozove na podelu Bosne, to govori sve o njemu i hrvatskoj u suštini ustaškoj državnoj politici.

DOSTA ZLOČINA! KOLUMNA DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA: Sindrom 'Simović'!

Ali kad na sve to i Brisel i Vašington i Berlin ostanu nemi, pa to je evroatlantska podrška najstrašnijem nacizmu, što ustašluk nesumnjivo jeste!

DOSTA ZLOČINA! Nova kolumna Dragana J. Vučićevića: NAJVEĆA KORIST OD VANREDNIH IZBORA!

Ko ne veruje neka se samo zapita kako to da čak ni ambasador EU u Srbiji Majkl Devenport - onaj koji koristi svaku priliku da nama drži lekcije o slobodi medija, korupciji, ljudskim pravima, Kosovu, onaj kome je "Savamala" vrhovni problem - neće ni reč da kaže o strašnim ustaškim pretnjama ne samo Srbiji već i celom regionu?! Da li bi tako ćutali i Devenport i svi ostali evrounijatski šturmbanfireri da je kojim čudom bilo ko od srpskih političara, pa makar i lider i najmanje parlamentarne stranke, pozvao na klanje Hrvata i podelu Bosne?! Bruka i sramota!

DOSTA ZLOČINA, KOLUMNA DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA: Nisu svi Hrvati ustaše, ali skoro SVI HRVATI JESU USTAŠE!

Zločinački plan

"Sve ovo što danas rade Hrvati, sve ove pretnje, provokacije, sva ova hapšenja i najave novih ratova, sve je to urađeno po nalogu i uz odobrenje EU i NATO. Zločinci iz Brisela imaju zločinačku ideju da iskoriste ustaše da oposle vekovni zločinački plan"

I zato, nemojte više da se lažemo. Sve ovo što danas rade Hrvati, sve ove pretnje, provokacije, sva ova hapšenja i najave novih ratova, sve je to urađeno po nalogu i uz odobrenje EU i NATO. Zločinci iz Brisela imaju zločinačku ideju da iskoriste ustaše da oposle vekovni zločinački plan koji podrazumeva što manju, što slabiju i što nebitniju Srbiju. Taj plan, dobar vam stojim, podrazumeva presecanje zapadnog dela Republike Srpske i novo etničko čišćenje Srba sa prostora koji su Hrvati mnogo godina pre Ante Starčevića definisali kao "hrvatski trbuh"!

Zvuči vam preterano? Neće EU dozvoliti još jedan krvavi rat u svom zadnjem dvorištu? Nikome nisu u interesu novi krvavi sukobi? Molim vas, razmislite još jednom.
U pamet se, braćo Srbi.

Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

НАТО свесно гура Хрватску у нови рат...Дају логистику једнако као и за време "Бљеска" или " Олује"...Очекују да се Србија директно мора умешати у тај рат да би спречила ГЕНОЦИД СРБА у Босни.. ( Што се и обавезала Дејтонским Споразумом! ) Дакле сценарио постоји..! Среман је...Треба Србија да се ухвати на " спавању", а свету прикаже да је СРБИЈА одговорна - за изазивање таквог рата...! План постоји, оружје им стиже, Хрвати вежбају....чека се само "Гаврило Принцип".... као повод... "Востани Сербије"...!!

XXL

pre 7 godina

Prijatelju @Lala iz Banata sve si to lepo napisao, a nisi napisao 'đe su naša braća rusi u svemu tome i njihovo svetlo oružje koje će nam pokloniti'? Ako Ovi imaju planove kod srbenda je plan da ga nema ili je stroga vojna tajna. Pozz.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Uzdaj se u se, i u svoje kljuse....za sada "mani Ruse", imaju oni problema i bez nas...! Nisu završili posao u Siriji a u Ukrajini stoje u "pat-poziociji"...U stvari - tamo će krenuti, ako ONI krenu ovamo..! To je "Damoklov Mač" spreman za Rusiju! Rusi će krenuti - tek kada NATO slomi kičmu - kao kod Staljingrada...pre toga niti mogu niti smeju...! Zato moraju osigurati " Leđa" i rešiti problem sa Erdoganom! I Nemačka je 1942 krahirala, jer je vodila rat na 3 fronta ( Severna Afrika, nisu rešili Englesku, a krenuli na Rusiju!) da su išli polako jedan po jedan - danas bi vladali svetom..! Rusi to znaju...Ne treba im treći FRONT, politički i vojno, to bi bilo pogubno za njih!..... Jeste li zadovoiljni - sada...! Želeli ste - izvolite...!!

zemunac

pre 7 godina

вољена европа покушава да нас опамети, то јест одврати од Русије. једини начин је претња ратом који покушава хрватска /устШКА/ држава да испровоцира.Надамо се да ће наш премјер на седници владе мало смањити гас и успорити са уласком у ту усташку и фашистичку ЕУ. Нек МАЛО ДА ГАС ПРЕМА РУСИЈИ, да видимо тада дерпеа девенпорта како ће онда да реагује.

jednostavno

pre 7 godina

demokratski referendum pa kako bude. nema sanse EU\n

nada

pre 7 godina

Ovu budalu ako predje srpsku granicu HAPSITI !!!!!!!!!!!!!!! Srbi bojkotujte sve sto je hrvatsko i pozatvarajte im sve sto je u Srbiji! Srbija mora istom merom uzvratiti i blokirati svoje granice. Mora se na ovo ostro odgovoriti. Milanovic i EU imaju dogovor ! Necemo u EU ni pod kojim uslovima !!!!!!!!!!!!Kraj-okrenimo novi mudar list.

Aleks

pre 7 godina

Stvarno neverovatno šta se dešava... Ljudima je rat došao preko glave! Sve je kao devedesetih, narod će međusobno da se ubija, dok političari sede u foteljima i uživaju, a NATO i EU će sve pažljivo da posmatra. Potpuno se slažem sa Vučićevićem, nema veze što ga pre nisam gotivio. Ali molim vas gospodine Vučićeviću, recite to Vučiću i ostlima, koji veruju u to da nam EU želi dobro!

Lala iz Banata

pre 7 godina

Сценарио је монструозан...Хрвати треба да нападну Српску по плану "Бљеска" и " Олује"...а онда НАТО да уцени Србију да ХИТНО ПРИЗНА КОСОВО, да би се НАТО " кобајаги" умешао у тај сукоб и "зауздао" Усташе...! То је план, којим већ дуго "хушкају" Хрвате и наоружавају их модерним наоружањем, да би се осетили сигурни ако Србија покуша да интервенише..! Циљ је: Уништити Српску а изнудити од Београда - признање Косова на најбестијалнији начин уценом...у смислу: Па одлучите се: Косово или Српска..?

DJovan

pre 7 godina

Dali je moguce da za taj plan jedini u SRBIJI zna i o njemu otvoreno govori uglavnom INFORMER i DJ Vucicevic, jeli to nasa nova tragedija, jesmo li to mi ludji i gluplji nego sto smo skoro bili, dali to mi stvarno zasluzujemo, jeli to nasa DRZAVA I VLADA upala u trans prijateljskih i dobrosusedskih odnosa sa nasim najkrvavijim neprijateljem ( Ustaskom Hrvatskom ) da je cak ni panicne, sa razlogom, izjave INFORMERA, najcitanijeg i posve objektivnog lista kad je u pitanju bezbednost SRBIJE, ne mogu pokrenuti ni okrenuti od takvih nam prijatelja. Zasto VLADO I PREMIJERU niste u stanju da shvatite ono sto prosecni SRBIN vidi da nam se sprema, veloko zlo, zasto iskazujes vecu brigu za tzv. REGION, nego za svoju ZEMLJU. Otrezni se i pod hitno u RUSIJU;Vladimiru V. PUTINU, ali povedite obavezno i DJ Vucicevica, on ce siguran sam bolje objasniti i moliti V.V.PUTINA i ostaviti pravi utisak coveka iz naroda, iako Rusija zna, ali da oseti dramaticnost naseg stanja i zla, koje nam AMERIKA sprema, zasto zaboravljate da kome se Amerika natovari na ledja, nece sici za najmanje 50 godina to je cinjenica, a sve drugo zabluda. I ne morate slusati ni DJVucicevica, ni nas, koji ovo pisemo, ali morete, ako jeste ljudi , slusati ARGUMENTE, a oni su tako jasni i vidljivi, da ih vidi prosecan covek, a Vi i dalje verujte u apstrahtno prijateljstvo.

Misa_Zemun

pre 7 godina

Vučić je svestan da će ulazak u rat za nas predstavljati ekonomsku katatstrofu i zato zapad igra na tu kartu misleći da će Srbija ostati neutralna ako bilo ko napadne RS. Pošto je RS u dobrim odnosima sa Rusijom smatram da će im ona dati takvu vojnu pomoć da će svi ti agresori zažaliti što su uopšte počeli rat. Taj ratni sukob će sigurno uvući i Srbiju u rat jer će hrvati garant bombardovati teritoriju Srbije. Pošto Srbijom više ne vladaju poltroni zapada ja mislim da će Hrvatska dobiti takvu lekciju da joj bar u narednih 50 godina više neće pasti na pamet da sprovodi ustašku politiku! Takođe smatram da će nam rusi dati veliku vojnu pomoć jer preko nje ćemo čuvati i ruske granice iz srca NATO, primer, jedan sistem S500. Takođe rusi iz Jadranskog mora mogu da opamete hrvate ako Dodik zatraži pomoć od njih. Čik da NATO gađa i pogodi rusku podmornicu! U roku od 24h tag saveza više ne bi ni bilo jer bi ostao bez članica.

Peca

pre 7 godina

Pa već traje budalo probudi se.vidis da su nam okupirali teritoriju ??!!?

Srb

pre 7 godina

Запад већ 1000 година уништава православље и истребљује Србе, никада нас неће оставити на миру, стално изазивају ратове, цртају нам границе, праве нове нације, Југославије, ЕУ, увек неке глупости само да се Срби не уједине и не удруже са браћом Русима. Додик је испао најхрабрији у томе, Српска је окренута ка Путину и Русији, време је и да им се Србија придружи.

HRVAT

pre 7 godina

Nema tu nista protiv Srba...Republika Srpska se pripoji Srbiji...odma ce uskrsnut Hrvatska Republika....pa kom opanci a kom obojci......dosta je lazi i obmana\n

HRVAT

pre 7 godina

Sta je zapisano u Ustaskom programu..hrvatskoj bibliji....na Drinu moramo stati i strazu postaviti...makar izginulo i milion Hrvata...hrvatski trbuh ce bit ociscen....crijeva se moraju ocistit..ako ima bakterija i virusa.....Velika Hrvatska ce uskrsnut..samo je pitanje vremena.....Jadni Mile Dodik uskoro nece stolovat u Banja Luki..zna on to zato kupuje stanove po Beogradu..odakle mu pare???\n

Ljubo

pre 7 godina

Istina je da Amerika odn. Washington i Brisel,forsiraju nerede u ovom dijelu Evrope,a li ne vjerujem da im odgovara otvoreni sukob ,jer situacija se izmjenila u poslednju deceniju.Nije ovo pomoc ni Hrvatskoj ,i ona je u velikom rasulu ,rasturena ,unakazena ,dobar dio Evropljana ne voli fashizam ,nije sva Evropa za Brisel ,i Washington.Vec odavno stvaraoci Novog Sv.Poretka ,osnovni cilj imaju ,izazivanje nesigurnosti ,pa zar nismo svjedoci ,cim Srbija krene malo naprijed ,forsiraju nemire ,ubijaju i katolike i muslimane i pravoslavce ...nemoj da zaboravimo ,katolici se ne pitaju nista u gorem su problemu i od samih pravoslavaca .Velicanje Vatikana se jos samo moze cuti iz usta pravoslavaca sa Balkana ,tj . nas Srba...

dosta vise

pre 7 godina

zar je devenport jos u srbiji? treba ga pod hitno proterati! nema on sta vise da trazi ovde. nema nikakvo pravo ni da zastupa uniju! napolje bre!

Zivko

pre 7 godina

Isti si i levicari i desnicari u Hrvatskoj jer su oni samo i jedino Ustase koji bi hteli ponovo da kolju srpsku decu,zene,ljude,jevreje,Rome jer to su radili i u Prvom,drugom svetskom ratu i posle sa Olujom proterali 250.000 Srba,ubijali su ih,palili im kuce,crkve,i sve sto je srpsko a da EU i UN cute sto znaci da oni stoje iza njih jer se do sada nisu oglasili.Zasto nisu osudili Ustasko i nacisticko delovanje Hrvata-Ustase i nacista a Haski tribunal su osnovali samo za Srbe sram ih bilo.

HRVAT

pre 7 godina

Ne ogromna..nego svi smo mi Ustase....ako su svi Srbi cetnici..sti mi Hrvati nebi bili Ustase...logika..\n

DS

pre 7 godina

G-din Vucicevic je potpuno u pravu i tu se nema sta ni dodati a ni oduzeti.

Drago

pre 7 godina

Dosadili ste vi i Hrvati ne vidim razliku između jednih i drugih. Zašto ne prestanete više sa tim pisanjem o Hrvatima i Hrvati o Srbima. Ne da nema dana nego nema sata, da ne pišete jedni o drugima. Ajmo ljudi gledati svoja posla i ne tuđa.

marko

pre 7 godina

Dok je Rusije na celu sa Putinom ili slicnim nema brigas. Nek samo probaju. Narod treba naoruzati i spremiti se. Pogotovo u zapadnoj bosni.

Vox

pre 7 godina

Nema nikakvog transkripta. Imasamo snimak razgovora.

Dragan

pre 7 godina

Plan za napad na Republiku Srpsku postoji vec10 godina. Prvi udarce biti na Brcko i time ce koridor za Banjaluku biti presecen. Provokaciju putem ubijanja hrvatskih civila u selima oko Brckog izvesce preobuceni hrvatski specijalci da bi se svetu reklo kako su to uradili Srbi.

nepoznati

pre 7 godina

Smeta njima zamah u kojem je Srbija.\nPlate su i dalje lose,ali drzavi dobro ide.\nKad se poveca standard ljudi onda tek pocinje sve da buja.Zele da Srbiju drze pod vodom i da budu barem dva poteza ispred,stara filozofija,slaba Srbija ostali,bolje receno Hrvati jaki.Ljudi u Srbiji dobro znaju sta je vazno i te patke devedesetih su se ubudjale,nazalost Hrvati imaju cudan ukus,pa ih jedu sa uzitkom ili su naterani da drze nos dok ih jedu.\n

stanojko

pre 7 godina

Komentari su super I odraz naseg velikog obrazovanja. Ceo svet protiv nas , ustase itd. Pri tome se zaboravlja da su cetnici sto puta jaci od ustasa I ima da iz nabiju u zadnju rupu. Prema tome odmah da predjemo na hitno frmiranje elitnih cetnickih jurisnih jedinica za svaki slucaj

No Pasaran

pre 7 godina

Zasto odjednom opet smetamo Hrvatima?! Zasto je EU ponovo rezervisana i nema na provokacije?! Zasto ste vi gospodine Vucicevicu u majici sa Putinovim likom?! Zasto i premijer ne bi obukao jednu takvu na konferenciji Klinton fondacije zakazanoj za septembar?! Otkud odjednom veci radikalizam nego kod radikala i veci patriotizam i teorije zavere nego kod Dveri?! Bice da smo svi mi ludaci, koji smo za trovanje, dok se vi klackate na relaciji istok/zapad. Ustvari ne klackate se. Klacka se vama zapad, povuce vas malo, pa vas pusti. Pusti vas da opet slozite neku glupost javnom mnjenju, na koju ce se sutra opet zaboraviti pod velom neke novonastale, "ekskluzivne situacije", sve dok na kraju ne izadjete pred ovu zombi naciju s tvrdnjom da ste vi zapravo oduvek bili kozaci, nego ste se eto, malo salili sa nama flertujuci sa EU i SAD. Doslednost u stavovima. DOSLEDNOST! Nismo u vasoj decijoj sobi i nismo vase igracke. Ni vas ni vaseg Cara.

Alfa

pre 7 godina

Samo da ne bude rata na Balkanu.Bilo bi krvi do kolena.Zato ,dozvoliti Rusima da podignu baze u Srbiji.

penzionerj

pre 7 godina

Kad-tad ustase i siptare moramo eliminisati i vratiti sve Srpske teritorije i to ubrzo.

Kapetan Kuka

pre 7 godina

Potpuno tačno, sprema nam se veliko zlo, ali samo jedna napomena je potrebna. Ustaše su bile i ostale srpski problem. Meni su dedu streljale u najvećem ustaškom zloćinu na teritoriji Srbije-racija u Sremu i streljanje preko 4.000 civila u Sr. Mitrovici. Svi pohapšenih po kućama - tada su streljali i slikara Savu Šumanovića. Dakle, ustaše su gnojavo zlo, pa zlo. Međutim, ima nešto za nas Srbe gore i opasnije od pomenutog gnojavog zla. To su gnjil, protruli i otrovni, u tekstu pomenuti beogradski kevići koji dekadentno još "veruju" u svetlu evropsku budućnost. Do god ti kevići ne budu skinuti sa medija i mesta na kojima mogu da utiču na svest Srba, ustaše će nam biti smrtna opasnost, jer kevići zato i služe, zato su plaćeni, da Srbe zbune, ometu, sapletu, dezinformišu i takvi sapleteni budu lak plen i bespomoćna žrtva ustaša i sličnih zlotvora.

Miro

pre 7 godina

Ne razumijem šta vas Srbe u Srbiji brine Hrvatska i ustaše i BIH. Pa Hrvatska nikada nije ratovala u Srbiji, niti su ustaše ubijale Srbe iz Srbije. Miješate se bez potrebe a onda se pitate zašto dolaze kontraudari. Da vam je istinski stalo poslali bi pomoć da obranite Srbe iz Hrvatske tokom Oluje. Ali vama nije stalo, to vam služi samo kao aduti u političkoj igri. Samo pazite da ničim izazvani sami sebe ne uvučete u nešto iz čega nema izlaza. A niste daleko od toga, bogami

miiizor

pre 7 godina

ustaše nisu ubijale Srbe u Srbiji, od sve muke da se nasmeješ i šta briga Srbe iz Srbije za one Srbe u drugim dijelovima exYU.Ti ili si blesav ili se ničega ne stidiš kao i svi vi k..Pa što je onda Milanović počeo sa bluvotinama kao bajagi zbog knjiga koje krvati nisu odbili na području Srbije i još nekih nebitnih stvari i on bi sa rado napio Srpske krvi-

Aleks

pre 7 godina

Ma ne obraćajte pažnju na te gluposti! Hrvatska neće niti joj treba rat sa Srbijom! Ona je član EU, tako da nema rata sa bilo kim! Srbija hoće rat! Srbija opet priča o ratu, isto kao Milišević kad je pokrenuo rat pritiv komšija!! Novinari i svi tabloidi kao sada Informer ( nažalost), vode ratnu propagandu i zaludjuju narod sa mržnjom i da idu u rat protiv komšija! Srbi, koristite to malo mozga što vam je ostalo, Hrvatska, Bosna, Kosovo, NEĆE rat, oni hoće samo mir! Srbija hoće opet rat, srbijanski novinari i političari, oni hoće opet da ubijaju, kolju, siluju, pale! Njih odmah uhapsite, zatvorite, spriječite novi srpski rat, ne dozvolite krvoločnim srbijanaskim novinarima i političarima, da vas vode u bespotreban, sramni rat za gluposti Velike Srbije! Mir, samo mir!

Cicka

pre 7 godina

Нешто сте ми уфитиљили на овој слици или је самосликање лоше

Jelemi

pre 7 godina

nista novo nam nisi ispricao Vucicevicu samo budale to nisu znale,svom zlu mozemo zahvaliti zapadnim prijateljima cije su hvale srpskom napredku vrlllloooo cenjene u nasem vrhu a i svaki iole pametan vrlo dobrp zna da se nama manipulise od 90- tih godina.

marko

pre 7 godina

DOK JE PUTINA I OVAKVE RUSIJE NE BRINITE SE. Hrvati neka laju, ovo su samo provokacije. Nisam ovo rekao zato sto se mi njih plasimo vec zato sto su se okurazili sa natoom iza ledja. Pitanje je ko bi im stvarno pomogao. Italijani austrijanci slovenci ih ne vole. Rumuni i bugari odavno su na nisanu rusije. Pogledajte slucaj turske.

DJovan

pre 7 godina

Taman covek pomisli evo urednici portal INFORMERA postali su razumni ljudi, kad ono razum negde drugde zalutao, a Informer po starome, neda razumnoj kritici na svetlo dana. BRAVO

Milena

pre 7 godina

Molim Vas, u svoje ime, ime naše omladine i starih, ne palite vatru, bolne su godine za nama. Zar nismo dovoljno propatili od 90-ih. Zar treba opet? Milšević je hteo rat, setite se referenduma, kad "smo izglasali da hoćemo rat", a šta smo dobili? Dali smo Kosovo, svi to znamo. Sada umiremo od malignih bolesti. Bolje bi bilo da pišete o nemaštini, ljudi se ubijaju jer nemaju posla, hleba, omladina ne vidi u skorijoj budućnosti bolji život u Srbiji.

Zoka

pre 7 godina

Jasno da nam je svima dosta rata, ali nekim ustasama nije sigurnoo, narod je napacen i izmucen i krizom, a rat jos jedan bio bio poguban za sve nas, Da nas Hrvati mrze, mrze nas, da se naoruzavaju, naoruzavaju se, e sada da li stvarno imaju neki plan da sruse srpsku vjerovatno neki plan po strani stoji, ako im se nekad dande prilika da mogu sigurno da ce ga iskoristiti zajedno sa NATO-om, mozda im je sada ta prilika vec blizu digle se tenzije imaju NATO iza sebe, ko znaa. Ako dodje do rata NEDAJ BOZEE, samo se mozemo nadati da ce nam Srbija pomoci, a mozda onda i Rusija jer, ako oni nas napuste, Sprske nema i padamo u jos tezi polozaj. Bitno je da Srbija sto pre dobije naoruzanje od Rusije za svaki slucaj, ako krenu da ima cime da se dobro odbranimo i onda uz malu pomoc rusije mozemo da cak i uzvratimo ( znaci najbitnije da na vrijeme imamo oruzje za odbranu nasih teritorija). Znaci ne treba nam neko mudro slovo...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Tajni plan Putina za Iran i Izrael! Ovo odlučio da uradi?! Oči celog sveta uprte u Rusiju: Ako je tačno, čeka nas još strašniji scenario!
NJIH CILJA

Tajni plan Putina za Iran i Izrael! Ovo odlučio da uradi?! Oči celog sveta uprte u Rusiju: Ako je tačno, čeka nas još strašniji scenario!

Oči sveta su trenutno uprte u situaciju na Bliskom istoku. Prvi put u istoriji Islamske Republike, Iran je u nedelju uveče direktno napao svog najvećeg neprijatelja Izrael. Prema Izraelu, ukupno je ispaljeno oko 300 projektila, ali su gotovo sve presreli izraelska vojska i njeni saveznici. Mnogi su odmah postavili pitanje kakva je uloga ruskog predsednika Vladimira Putina ovom sukobu.

16.04.2024

10:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija