• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

25.12.2016

13:54

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - POLJSKI KALUĐER, VESELIN PIGMEJ I RUSKI "MIGOVI"!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - POLJSKI KALUĐER, VESELIN PIGMEJ I RUSKI "MIGOVI"!

Podeli vest

U Poljskoj je pre sedam godina pravi medijski hit postao katolički kaluđer, franjevac Ksaveri Knoc, koji je, iako zavetovan na doživotni celibat, napisao knjigu "Seks kakav ne znate". U toj knjizi on, verovali ili ne, savetuje bračne parove kako da jedni druge dovedu do "raskošnog orgazma"!?!

U Poljskoj je pre sedam godina pravi medijski hit postao katolički kaluđer, franjevac Ksaveri Knoc, koji je, iako zavetovan na doživotni celibat, napisao knjigu "Seks kakav ne znate". U toj knjizi on, verovali ili ne, savetuje bračne parove kako da jedni druge dovedu do "raskošnog orgazma"!?!

Kakve veze poljski kaluđer ima sa 'migovima 29' koje je Srbija ove nedelje dobila na poklon od Rusije? Pa ima veze. Ta veza se zove Veselin Simonović, direktor patriotiše cajtunga 'Blic'

Dotični je kaluđer od te 2009. sve do danas čest gost na poljskim televizijama, gde u tok-šou emisijama detaljno govori o najboljim pozama, tvrdi da je oralni seks "bogougodna stvar", objašnjava muževima da je veliki greh ne dovesti suprugu do vrhunca koji definiše kao "bljesak života večnoga" (!?!)... Naravno, svima je u Poljskoj čudno to što o seksu tako detaljno govori čovek koji se telesne ljubavi, zarad Boga, dobrovoljno i doživotno odrekao, ali to Knoca ne sprečava da sve ove godine bude javni seks-guru.

E sad, pitaćete vi, kakve veze poljski kaluđer ima sa "migovima 29" koje je Srbija ove nedelje dobila na poklon od Rusije? Pa ima veze. Ta veza se zove Veselin Simonović, direktor patriotiše cajtunga "Blic".

PUTIN

Tanjug

Isporukom 'migova', tenkova i najavljenom isporukom raketnih sistema 'buk' on je poslao više nego jasnu poruku svim zlotvorima na Zapadu

Ovaj se pigmejski Crnogorac, istaknuti pripadnik drugosrbijanske žute-ološ elite i svojeručni saučesnik u dosističkoj pljački Srbije - u "migove", savremeno naoružanje i vojnu tehniku razume taman koliko i kaluđer Knoc u seks, ali ga to ne sprečava da Srbima gotovo svakodnevno ispira mozak najstrašnijim lažima o "ruskoj prevari", "Putinovim krševima" i "novim ucenama Moskve"!?!

Iako se, dakle - da prevedem sa poljskog na srpski - Simonović u vojna i bezbednosna pitanja razume taman koliko Marica u kriv kurac, on bestidno pledira na ulogu vrhovnog autoriteta i u svojoj polupismenoj kolumni na petoj strani jučerašnjeg patriotiše cajtunga "Blic" poručuje "da ne oseća zahvalnost bratskoj Rusiji, jer nam nije ništa poklonila" i čak nam je preskupo naplatila "migove"!?! Izračunao je patuljasti šnaucer Vesa, sve usput citirajući NATO generala Blagoja Grahovca, da smo "migove" platili cirka 38,3 miliona evra "po komadu"!?! Pritom je namerno prećutao da će parama o kojima govori biti plaćena najmodernija navigaciono-napadna tehnika, naoružanje i vazduh-vazduh rakete kakve trenutno koristi još samo ruska armija! Prećutao je, naravno, ovaj isprdak od Crnogorca i fakat da smo od Rusije na poklon dobili trideset tenkova T72 B3 i 30 oklopno-borbenih vozila, prećutao je i da je ugovorena isporuka raketnih sistema "buk M2", istih onih zbog kojih su Amerikanci prestali da lete nad Sirijom!

Samo idioti danas ne vide šta je sve Rusija učinila, šta sve čini i šta će tek učiniti za Srbiju. Samo totalni idiot i imbecil može da poveruje da nam iskreni prijatelj i strateški saveznik može biti onaj ko nas je bombardovao, onaj ko nam je oteo Kosovo, onaj ko nas je opljačkao

Naravno, treba biti idiot, pa poverovati da je oberštumbanfirer Veselin Pigmej Simonović tek običan idiot. Ne, on je iz crnih tajkunskih i NATO fondova debelo plaćen da se pravi idiot i da pokuša da od Srba načini idiote. Jer valjda samo totalni idioti danas ne vide šta je sve Rusija učinila, šta sve čini i šta će tek učiniti za Srbiju.

Samo idiot i imbecil može da poveruje da nam iskreni prijatelj i strateški saveznik može biti onaj ko nas je bombardovao, onaj ko nam je oteo Kosovo, onaj ko nam je od 2000. do 2012. u saradnji sa dosističkim zločincima temeljno opljačkao zemlju.

Na kraju krajeva, samo idiot može da poveruje u glupavu NATO propagandu kojom nas svakodnevno zatrpavaju patriotiše cajtung "Blic", njegov smrdljivi podlistak "Alo" i ono reketaško zlo od "Kurira"!

Istina je, da se na kraju razumemo, da je Vladimir Vladimirovič Putin isporukom "migova", tenkova i najavljenom isporukom raketnih sistema "buk M2" poslao jasnu poruku svim zlotvorima na Zapadu: Dalje ruke od Srbije, ona nikada više neće biti laka meta!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 7 godina

Bravo Imenjace , najzad neko ko se usudio da skrese placenicima NATOa od listova "ALO" pa do "BLIC"a sve ono sto je istina....

Boogeyman

pre 7 godina

DJV...KRALJUUUUUU!!!!!!!!! ...pogotovo ono... "isprdak od crnogorca..." hahahahahahaha... Samo tako nastavi!!!!

zoki i jogi

pre 7 godina

Prevod sa poljskog na srpski jezik je odlican.\n

Miloslav

pre 7 godina

Dragane tako je. Svaka reč ti je na mestu. svaka tebi čast!

Marko

pre 7 godina

Sve je istina.Samo tovari 5 kolonu i nemprijatelje Srbije.

srox

pre 7 godina

svaka cast dragane!! kako im prkosis pored svih pritisaka kojima si izlozen! SAMO NAPRED BRATEE!! ;-)

Car

pre 7 godina

Zemo, udri po fukari jer izgleda slabo ko jos ima *u*a da im to javni saopsti ili sopsti sto bi rekli tamo nasi.

Ljuti

pre 7 godina

Tenk 72 je otpadna kršina, za one koji ne znaju iz 1972 god. proizvodnje je, to je takav otpad da ih se i HV u ratu prije 25 godina odrekla u borbenim djelovanjima jer je i tada bio star 20 godina a danas kad je star 45 godina stvarno ne znam što vam je trebalo da Rusima prištedite troškove rezanja tog starog željeza!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija