• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

05.03.2017

09:26

DOSTA ZLOČINA! Pročitajte najnoviju kolumnu Dragana J. Vučićevića: LEKCIJA SKOPLJE!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Pročitajte najnoviju kolumnu Dragana J. Vučićevića: LEKCIJA SKOPLJE!

Podeli vest

Makedonija je lekcija koju mi Srbi moramo pažljivo da izučimo pre nego što u nedelju 2. aprila izađemo na predsedničke izbore. Vrlo je važno da razumemo šta se to u Skoplju danas tačno dešava, da nam se sutra isto zlo ne bi desilo i u Beogradu

Makedonija je lekcija koju mi Srbi moramo pažljivo da izučimo pre nego što u nedelju 2. aprila izađemo na predsedničke izbore. Vrlo je važno da razumemo šta se to u Skoplju danas tačno dešava, da nam se sutra isto zlo ne bi desilo i u Beogradu.

Vrlo je važno da razumemo šta se to u Skoplju danas tačno dešava, da nam se sutra isto zlo ne bi desilo i u Beogradu

Elem, isti oni koji već godinama siluju, a sada već otvoreno jebu Makedonce u zdrav mozak, isti oni koji, sad već decenijama, tu nesrećnu državu drže u statusu "bureta baruta", i to tako što samo oni imaju pravo da koriste šibice i protivpožarni aparat, sada imaju jako opasne planove sa Srbijom.

Oni koji su skoro dve godine davili Makedoniju u stanju paradržavnog provizorijuma i zabranjivali izbore sve dok šiptarsko-soroševskog plaćenika Zorana Zaeva nisu nagurali na preko 35 odsto glasova, oni koji sada iz NATO komande naređuju ko će s kim da u Makedoniji pravi Vladu (!?!), isti ti bi sad hteli da Srbiju po svaku cenu vrate u doba dosističke kohabitacije tokom koje su radili sa ovom zemljom šta su i kako su hteli.

NATO

Reuters

Plan u Srbiji je sličan onom koji gledamo u Makedoniji. S tim što će ovde uloga Šiptara biti poverena NATO kandidatima Vuku Pozderac Jeremiću, Saši Prangiji Jankoviću, Bošku Sisi Obradoviću i onom Ludom Raduletu

Njihova jedina šansa da to postignu jeste da nas podele i međusobno zakrve kako bi onda mogli da Srbe koriste u korist svoje koristi. Gore narečena Makedonija pokazni je primer takve operacije. Zemlja u kojoj skoro 80 odsto stanovništva čine Makedonci dovedena je NATO-demokratijom u situaciju da o kolektivnoj sudbini, o životu i smrti, o ratu i miru odlučuje 19 odsto Šiptara.

Plan je sličan i u Srbiji. S tim što će ovde kod nas uloga Šiptara biti poverena NATO kandidatima Vuku Pozderac Jeremiću, Saši Prangiji Jankoviću, Bošku Sisi Obradoviću i onom Ludom Raduletu. Ideja jeste da 2. aprila uveče vest ne bude koliko je ko dobio glasova, već koliko je ko glava razbio! Kakav god rezultat da bude, šta god da se bude dešavalo na biralištima, NATO kandidati će u noći između 2. i 3. aprila proglasiti "veliku izbornu krađu", optužiti Vučića kao najgoreg diktatora i pokušati da u Srbiji izazovu "obojenu revoluciju" po scenariju viđenom u Skoplju, Bukureštu, Kijevu... U tome će, naravno, imati svesrdnu podršku medijske žute ološ-elite, Skota i ostalih skotova iz redova beogradskih zapadnih ambasadora.

Naravno, da li će NATO zlotvori uspeti u svom zločinačkom naumu, to zavisi samo od nas. Od naše kolektivne pameti. Ako većinski poverujemo da bilo kakvu sreću nama i našoj deci mogu doneti NATO Vuk, Sale Prangija, Boško Sisa ili Ludi Radule, onda i ne zaslužujemo bolju sudbinu od zlehude sudbine Makedonije.

U pamet se, braćo Srbi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bubuleja

pre 7 godina

Ne znam ko je pobedio u Makedoniji, ali znam da neko ima većinu u skupštini, a predsednik Makedonije tu većinu ne prihvata. Čemu onda izbori? Da li se slažeš?

Beloica

pre 7 godina

Zgazice nas Vucko NATO smradove iz Srbije kao nista ali i dalje mi nije jasno zasto ta bagra iz DOS-a nikad nikom nista odgovarala nije a pokrali su i popljackali sta su mogli i Sta nisu i opet se drsko i bezobrazno busaju za vlast ne bi li se ponovo dali u pljacku

nada

pre 7 godina

Sigurna sam da ce Srbi pametno odluciti u svoju korist i da nece dozvoliti da nam stranci kroje kapu a ponajmanje placenici zapade i otpad ljudskog olosa i da takve treba ukloniti iz nasega drustva po svaku cenu ! Nismo mi nicija prcija pa da dozvolimo saci jada da rade sta hoce i po komandi zapada i tajkuna !!!!!!!!!!!!! Srbija ce ici napred bas iz inata onima koji to ne zele !!!!!!!!!!!!!!!!

BOSANAC

pre 7 godina

Vi ste srbi stvarno bolesni. Svi drugi su krivi a vi meleci. Nije vam lahko bogami. I ovcama je jasno da nikada nećete u EU i NATO a samo vam je NATO kriv, Trump vam je spasenje, Rusija i sl. Bolesni, mada se mora priznati možda 1/3 ukupnog broja srba i to većinom onaj dio koji ima neke veze sa Bosnom (porijeklo i sl.). U pamet srbi. Riješite se ovih nemani što vam unose nemir, živite u miru sa svima. Ne dozvolite drugo jer vam isti ti umanjuju i državu izazivajući ratove i sukobe te vam razne etikete kače ("genocidni narod" i sl.).

nesko 09

pre 7 godina

Zamisli kada bosanac deli lekcije o pameti.Ovde nesto ne ide na normalno.

Da ne bude dosadno

pre 7 godina

Zato moramo da vratimo Kosovo I 2.000.000 Albanaca

Tarzan

pre 7 godina

Dragane,sve je vec vidjeno i radi se planski i mi znamo scenario ali se nista nije preduzelo,separatisti hoce da uzmu Vojvodinu,Sandzak,a sa Kosovom je stvar zavrsena i sa Kosovom samo diplomatskim metodama regulisati status Srba,ali osnovno je ukinuti parlamentarizam koji osnov svih problema jer nisu nista uradili za Srbiju,Srbija treba da ima jednog gazdu bio predsednik ili Kralj ili Car,ali ne ovi naslednici koji su se samo ogrebali o Srbiju i nisu takodje nista uradili ni slovo S od Srbije,sve drugo je gubljenje vremena,

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija