• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

12.03.2017

11:13

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - LAŽNA ELITA!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - LAŽNA ELITA!

Podeli vest

Žuta ološ-elita i u ovoj predizbornoj kampanji pokušava da na silu Srbiji nametne kastinsku podelu na višu i nižu rasu. Prvi predizborni spot Saše Prangije Jankovića upravo ima taj zadatak

Žuta ološ-elita i u ovoj predizbornoj kampanji pokušava da na silu Srbiji nametne kastinsku podelu na višu i nižu rasu. Prvi predizborni spot Saše Prangije Jankovića upravo ima taj zadatak. Dotični video-uradak snimljen po ideji ukradenoj iz Obamine kampanje treba da ovdašnjem javnom mnenju nametne zaključak kako elita danas u Srbiji većinski, gotovo jednoglasno, podržava Jankovića i kako su svi oni drugi, oni koji se usuđuju da javno podrže Aleksandra Vučića, zapravo plaćenici, botovi, sendvičari, jednom rečju - pripadnici najniže kaste koja nikako ne bi smela da odlučuje o budućnosti ove zemlje.

Izbori 2. aprila su poslednja dobra prilika dosovske žute ološ-elite da ponovo uzjaše, da ponovo nekažnjeno laže, vara i krade. I zato su oni spremni baš na sve

I u toj podeli nema milosti čak ni prema neupitnim veličinama. Videli ste kako se proteklog vikenda provela Ivana Španović. Vrhunska atletičarka, kojoj se divi ceo sportski svet, na društvenim mrežama je odmah posle osvajanja evropskog zlata i obaranja nacionalnog rekorda proglašena za "Vučićevo smeće"!?! Zašto? Samo samo zato što je prošle godine posle Olimpijskih igara pošteno rekla koliko je i kako država pomogla njoj i njenom timu.

No, da se vratimo na spot Saše Prangije Jankovića (saučesnika u ubistvu studenta Predraga Gojkovića koji je, da se ne zaboravi, 1. aprila 1993. u Jankovićevom stanu ubijen iz Jankovićevog pištolja). Da vidimo ko nas sve u tom njegovom spotu uči poštenju i političkom moralu. Da se zapitamo, na primer, kako je moguće da nam o poljoprivredi govori bivši pevač, a sada karijerni pijanac Vlado Georgiev? Gde se to on, kada i kako bavio poljoprivredom? Osim ako pod poljoprivredom ne podrazumeva mužu budžetskih miliona preko burazersko-tajkunskih kombinacija na račun svoje privatne firme?!

Vojtehovski

Promo

Otkud to da nas slobodi i nezavisnosti medija u Prangijinom spotu podučava Tanja Vojtehovski? Ona koja je u svojoj emisiji devojku, žrtvu porodičnog nasilja, pitala da li je svršila dok ju je otac silovao

Ili otkud to da nas slobodi i nezavisnosti medija u Prangijinom spotu podučava Tanja Vojtehovski? To je, da vas podsetim, ona 'novinarka' koja je u svojoj emisiji devojku, žrtvu strašnog porodičnog nasilja, pitala da li je svršila dok ju je otac silovao!?! I kako smo došli dotle da nas braća Trifunović, Sergej i Branislav, podučavaju preživljavanju? Da možda ne misle na preživljavanje pod dejstvom opojnih supstanci? U tome su, zna to ceo Beograd, vrhunski stručnjaci.

Dalje, kakve veze Predrag Koraksić Koraks ima sa 'nepartijskom državom' i demokratskim principima? Zar da nas karikaturista koji godinama sve Vučićeve saradnike crta kao besne pse podučava toleranciji?
I kad je tačno Duda Ivković odlučio da se u Prangijinom spotu zalaže za pravnu državu i 'beskompromisnu primenu zakona'? Aman, zaman, za kakav se to Duda zakon zalaže kada je, iako milioner, nezakonito, bez ikakve dozvole, u Beogradu sagradio vilu od skoro 1.800 kvadrata?!

Sve je, dakle, jasno. Nema sve ovo nikakve veze ni sa kakvim principima, zakonom ili moralom. Predsednički izbori 2. aprila su poslednja dobra prilika dosovske žute ološ-elite da ponovo uzjaše, da ponovo nekažnjeno laže, vara i krade. I zato će oni u naredne tri nedelje da vode najprljaviju moguću kampanju. I zato će u izbornoj noći pokušati da izazovu krvave sukobe.

Mislite o tome.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zrpa

pre 7 godina

То Вучићевићићу! Ова ти је фотка до јаја ! Шмекерска онако ко швалери! Сам си најбоља реклама за своју новину! Оп извини за Вучићеву новину! Добар си лик Вучићевићу, право стање ствари, тј. дијагноза хахаха...

Miki

pre 7 godina

BRAVO MAJSTORE. DA IMA NEKO U OVOJ DRZAVI DA IM SKRESE U LICE

Hermes

pre 7 godina

Beše li to onaj Trifunović koji je svojevremeno oblačio majicu sa likom Jovana Divjaka? Taj će za pare podržati svakoga. A može i u naturi!

Vladimir

pre 7 godina

Svako cast Dragane svaka ti we pozlatila I da Bog da da ta bagra zavrsi iza resetaka

Ljubo

pre 7 godina

Bravo...bravo ,bez uvijanja ,pederluku svih boja ( duginih boja ) treba stati i u Beogradu i celoj Srbiji. Nije Srbija gladna ,nikada bila pa ni sada ,ko god kaze taj laze ,samo naivna uvek ,valjda ce jednom da proradi malo drugi " gen" pameti...

nesko 09

pre 7 godina

Nisam procitao da ste negde spomenuli tajkune finansijere SNS,ili niste culi za njih?Zasto u Vasem tekstu ne odete malo dalje od nosa i vidite da se i neki drugi oglasavaju i komentarisu strucne teme a da sami nisu u toj struci.Koje je struke Seselj,Vulin i mnogi drugi da komentarisu o ekonomiji,poljoprivredi,zdravstvu...Na kraju Vi kao novinar niste kompetentni da sve zivo komentarisete,a to radite.Zasto ili zbog koliko?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija