• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

19.03.2017

09:49

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - BEBISITER!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - BEBISITER!

Podeli vest

Ima jedan jako poučan predizborni spot Benjamina Netanijahua iz predizborne kampanje u Izraelu 2015. godine, a koji bi valjalo svi pažljivo da pogledamo (pretražite na internetu: 'Benjamin Netanyahu Babysitter ad'). U tom se spotu Netanijahu na vratima stana mladog bračnog pojavljuje kao bebisiter i iznenađenim roditeljima, i biračima jelte, poručuje da se na narednim izborima odlučuje o tome ko će brinuti o njihovoj deci

Ima jedan jako poučan predizborni spot Benjamina Netanijahua iz predizborne kampanje u Izraelu 2015. godine, a koji bi valjalo svi pažljivo da pogledamo (pretražite na internetu: 'Benjamin Netanyahu Babysitter ad'). U tom se spotu Netanijahu na vratima stana mladog bračnog pojavljuje kao bebisiter i iznenađenim roditeljima, i biračima jelte, poručuje da se na narednim izborima odlučuje o tome ko će brinuti o njihovoj deci.

Izbori nisu ili bar ne bi smeli da budu komedija. Izbori su previše važna i ozbiljna stvar da bi se od njih pravila sprdnja. Pazite dobro, ako obesmislite izbore, obesmislićete i državu

I iako je ovaj video naišao na brojne osude u Izraelu jer navodno zloupotrebljava najmlađe (iz finalne verzije su izbačeni kadrovi u kojoj se pojavljuju deca), analitičari kažu da je upravo 'bebisiter' presudno uticao na pobedu Netanijahuovog "Likuda".

I? Zašto vam ja baš ovo i baš sada pričam? Pa zato što je poruka iz gorepomenutog spota izraelskog premijera najvažnija poruka koju bi svako od nas morao jako dobro da razume pre nego što u nedelju 2. aprila krene na glasanje. Kome bismo, dakle, poverili našu decu na čuvanje? Kome verujemo da je u stanju da od Srbije napravi bolje mesto za život?

Ko je taj kome verujete? Sale Prangija Janković? NATO Vuk Jeremić? Saša Stečajni Radulović? Čanak? Obradović? Šešelj?! Ili je to možda, ipak, Aleksandar Vučić?

Tanjug

PITANJE

Pre nego što odlučite za koga ćete glasati na predsedničkim izborima u nedelju 2. aprila, sami sebi iskreno odgovorite na jednostavno pitanje: Kome biste poverili decu na čuvanje?

Molim? Šta kažete? Je l' to neko rekao Beli? Beli Preletačević?! Onaj što mu je pravo ime Luka Maksimović? Komičar, satiričar, slabotalentovani klovn iz Mladenovca koji tačno po uputstvima iz CIA udžbenika za sprovođenje 'obojenih revolucija' pokušava da od Srbije napravi cirkus?!

Pa jeste li sigurni? Da li zaista želite da sudbinu svoje dece prepustite u ruke marketinškom projektu, fiktivnoj ličnosti koja je osmišljena samo sa jednim ciljem - da pomogne vraćanje ove zemlje u doba dosističkog provizorijuma.

Elem, izbori nisu ili bar ne bi smeli da budu komedija. Izbori su previše važna i ozbiljna stvar da bi se od njih pravila sprdnja. Pazite dobro, ako obesmislite izbore, obesmislićete i državu. A država bez smisla, život bez nade, nacija bez ideje o samoj sebi jeste cilj zapadnih NATO moćnika koji su osmislili i debelo platili "Belog Preletačevića".

Još jednom, dakle, pre nego što odlučite za koga ćete glasati na predsedničkim izborima u nedelju 2. aprila, sami sebi iskreno odgovorite na jednostavno pitanje: Kome biste poverili decu na čuvanje?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija