• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

09.04.2017

11:42

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - POBUNA PROTIV NARODA!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - POBUNA PROTIV NARODA!

Podeli vest

Ne valja narod, promenite narod! Narod je glup, on ne zna da odlučuje! U ove dve prostoproširene rečenice sažeta je sva ideja postizborne soroševsko-drugosrbijanske, u osnovi rasističke pobune protiv naroda. Jer ovo što ovih dana gledamo na ulicama Beograda i drugih većih gradova nije ništa drugo nego najgori rasizam i fašizam! Rasizam koji ima ambiciju da u Srbiji ukine demokratiju, jerbo ona nije za glupave Srbe koji se usuđuju da većinski podržavaju onoga koji nije po meri žute ološ-elite

Ne valja narod, promenite narod! Narod je glup, on ne zna da odlučuje!
U ove dve prostoproširene rečenice sažeta je sva ideja postizborne soroševsko-drugosrbijanske, u osnovi rasističke pobune protiv naroda. Jer ovo što ovih dana gledamo na ulicama Beograda i drugih većih gradova nije ništa drugo nego najgori rasizam i fašizam! Rasizam koji ima ambiciju da u Srbiji ukine demokratiju, jerbo ona nije za glupave Srbe koji se usuđuju da većinski podržavaju onoga koji nije po meri žute ološ-elite.

Preterujem?! Priznaću, ali samo ako mi prvo objasnite protiv čega se to tačno na ulicama danas bune "spontani studenti" udruženi sa Legijinim obožavateljima, Ženama u crnom, Milovanom Brkićem i Sašom Jankovićem? Šta to oni tačno, kako i zašto hoće?

Ovo što ovih dana gledamo na ulicama Beograda i drugih većih gradova nije ništa drugo nego najgori rasizam i fašizam

Dakle, da li su u nedelju 2. aprila u nikad većem redu i miru održani predsednički izbori? Da li je na tim izborima Aleksandar Vučić dobio više od 55 odsto glasova? Da li su taj rezultat na svim biračkim mestima i u RIK svojim potpisima potvrdili i predstavnici svih opozicionih kandidata? Da li su nezavisni i strani posmatrači potvrdili da nije bilo nikakve krađe glasova? Da li su u izbornoj noći svi gubitnici priznali poraz i potvrdili pobedu Vučića u prvom krugu? Da li su neposredno posle izbora novoizabranom predsedniku čestitali svi viđeniji svetski i evropski lideri, od Putina i Merkelove, preko Federike Mogerini i Žan-Klod Junkera do Si Đinpinga i Donalda Trampa?

Odgovor na sva ova pitanja je potvrdan. Pa ako sve to jeste, kako onda odjednom na srpskim ulicama nije?!

Šta hoće?

Informer

Preterujem?! Priznaću, kad mi objasnite protiv čega se to tačno na ulicama danas bune "spontani studenti" udruženi sa Legijinim obožavateljima, Ženama u crnom, Milovanom Brkićem i Sašom Jankovićem

Najbolje je to u svojoj postizbornoj kolumnici objasnio omiljeni ideolog žute ološ-elite, glavni urednik novinske agenture "Danas" Dragoljub Draža Petrović. Dotični je u uratku pod naslovom "Praznik praziluk demokratije" napisao da demokratija nije dobar sistem za Srbiju, jer su Srbi, citiram - malograđanski potuljeni, potkupljivi, uplašeni ljudi koji su spremni da poveruju svakoj budali!?!

"I šta sad mi da radimo što je demokratija loša stvar za Srbiju, niko još nije smislio ništa bolje. Gde god tri Svetlane Ražnatović mogu da nadglasaju dva Dušana Ivkovića, to se na kraju pretvori u praziluk demokratiju", poentira Petrović.

To je, dakle, suština, to je program, to je ideja. Kriv je narod i kriva je demokratija! Treba ukinuti narod i demokratiju kako bi Srbijom bez izbora doveka mogla da vlada "viša žuta rasa". Treba ukinuti pravo glasa svima onima koji se usuđuju da misle drugačije od Saleta Prangije. Treba žigosati, zabraniti i oduzeti pravo glasa svim intelektualcima, javnim ličnostima i medijima koji se usuđuju da protivureče njima.

Tek kad to shvatimo, tek kad razumemo taj musolinijevski fašistički koncept "glasača više rase", razumećemo otkud "spontanim demonstrantima" ideja da je Jankovićevih 450.000 ili Jeremićevih 200.000 glasova vrednije od Vučićevih dva miliona.
Bogu hvala, pa dotična žuta ološ-elita ne odlučuje o sudbini Srbije. I neće još zadugo.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlajko

pre 6 godina

sve je to u redu,ali mene interesuje ko je tako siguran da narod zeli jos uvek u EU,bez referenduma o tom pitanju bi ispao najveci problem. Okreni te se selu i pomozite mladima koji hoce da idu na selo ali ga nemaju. Kakva crna EU, ako budemo usli u EU,bice takvih protesta da nisam siiguran na sta bi sve izaslo.Okrenimo se selu i nasem narod.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija