• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.05.2017

09:00

POD MAČ, BATO! Dr Miroljub Petrović opet ima rešenje: DECA DA IDU U SRPSKE ŠKOLE, A NE U DEBILANE!

Kolumne

POD MAČ, BATO! Dr Miroljub Petrović opet ima rešenje: DECA DA IDU U SRPSKE ŠKOLE, A NE U DEBILANE!

Podeli vest

Video kolumnista portala Informer.rs Dr Miroljub Petrović ovog puta nudi rešenje za srpsku prosvetu i obrazovanje naše dece...

Video kolumnista portala Informer.rs Dr Miroljub Petrović ovog puta nudi rešenje za srpsku prosvetu i obrazovanje naše dece - SRPSKE ŠKOLE, A NE DEBILANE!

Da li je čovek postao majmuna ili od čoveka prave majmuna, šta nam uče decu u školama i šra nam je činiti pogledajte na ovom snimku:

SVE VIDEO KOLUMNE DR MIROLJUBA PETROVIĆA POGLEDAJTE NA NAŠEM YOUTUBE KANALU


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
crni roko

pre 6 godina

Dr Petrović,na šaljiv način iznosi neke bitne stvari koje se uporno guraju pod tepih.To su lazna istorija i pseudonauka,koje su nametnute pre sto godina i koje su nove naučne discipline i novi dokazi,uveliko doveli pod sumnju.Sva naša istorija je pisana posle Berlinskog kongresa 1878.godine,bila je nametnuta tajnim amandmanima i aneksima.Njene pogubne posledice osećamo i danas,mada ima hiljadu dokaza da su ključne postavke falsifikovane.Vinčansko pismo,Lepenski vir i genetika,kao i otvaranje arhiva,daju sasvim drugačiju sliku na uvrežena tumačenja.

Jedina zelja

pre 6 godina

Moja najveca zivotna zelja je da jednog dana budem lecen od ovog prepametnog, svetog coveka. Od bilo cega.

mostarac

pre 6 godina

onda si i ti isao u debilanu kao i svi mi, kazes za Marsala da je retardiran, a prosao si njegove skole i diplome besplatno, skucio se. Kandiduj se za predsjednika i drzi mir 45 godina, pa cemo da pricamo... Sto ne pricas kako su cetnici i ustase imale ugovor o nenapadanju i o saradnji sa okupatorom. Retardirana ti je mater koja te je okotila. Meni je dedo dao zivot u borbi protiv ustasa da bi ti gu.icom tresao po Beogradu, a spasio cijelo selo Bijacu puno hrvata koji su bili u partizanima od njemaca kad su talijani kapitulirali. Postuj Srbiju kao sto je ja postujem, iako nisam njen gradjanin.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija