• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

28.05.2017

12:30

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - OPERACIJA GAŠIĆ!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - OPERACIJA GAŠIĆ!

Podeli vest

Naivni čitalac srpskih dnevnih i nedeljnih novina lako bi ove nedelje mogao pomisliti da je Bratislav Bata Gašić jedini i ubedljivo najveći nacionalni problem u zemlji Srbiji

Naivni čitalac srpskih dnevnih i nedeljnih novina lako bi ove nedelje mogao pomisliti da je Bratislav Bata Gašić jedini i ubedljivo najveći nacionalni problem u zemlji Srbiji.

Prema nametnutom dosističkom konceptu društva, pravo na stav, pravo na sistemski glas i pravo na visoku, odgovornu državnu funkciju imaju samo saučesnici i sledbenici postpetooktobarske zločinačke NATO evrounijatske ideologije

Histerične reakcije pripadnika žute ološ-elite na vest da je Gašić imenovan za novog direktora BIA još jedan su sasvim konkretan dokaz najcrnjeg drugosrbijanskog režima koji se godinama unazad instalira u kolektivnu svest Srba. Prema tom nametnutom dosističkom konceptu društva, pravo na stav, pravo na sistemski glas i pravo na visoku, odgovornu državnu funkciju imaju samo oni, samo saučesnici i sledbenici postpetooktobarske zločinačke NATO evrounijatske ideologije. Svi ostali su niža rasa, nedostojna bića koja treba držati u statusu partijske kaste bez ikakvog prava na društveni angažman.

Da je sve to baš tako ponajbolje dokazuje apsolutni nedostatak činjenica u šizofrenoj medijskoj kampanji koja se protiv Bate Gašića vodi u velikoj većini beogradskih medija.

Šta, dakle, zameraju Gašiću? Šta, osim one nespretne izjave o "novinarkama koje kleče", a zbog koje je potkraj 2015. smenjen sa mesta ministra odbrane? Imaju li hejteri bilo kakav konkretan argument osim idiotske izmišljene priče sa Fejsbuka da je Bata po zanimanju keramičar?! Da li su iskopali bilo kakav dokaz da je nekada, negde ukrao neke državne pare, da je namestio neki tender, da je zloupotrebio državnu funkciju? Da se možda nije obogatio od kada je onomad postao ministar odbrane?!

BATA

Zoran Sinko

Nemaju žuti ološ-hejteri ništa konkretno protiv Gašića. Ništa osim "strašne činjenice" da je funkcioner SNS, bliski saradnik i - sram ga bilo - lični prijatelj Aleksandra Vučića. I to je suština

Ne, ništa od toga. Nemaju žuti ološ-hejteri ništa konkretno protiv Gašića. Ništa osim "strašne činjenice" da je funkcioner SNS, bliski saradnik i - sram ga bilo - lični prijatelj Aleksandra Vučića. I to je suština, ključ za razumevanje ove priče.

Niko, dakle, ko je funkcioner SNS, saradnik i prijatelj Vučića ne može i ne sme da bude postavljen i izabran na državnu funkciju, bez obzira na svoje lične i profesionalne kvalitete. Zašto? Eto zato!

No, kampanja protiv Bate Gašića treba samo da najavi i pripremi teren za kampanju kojom nastupajućeg leta treba "odbraniti" poziciju zaštitnika građana na koju žuti ološi računaju kao na ključno mesto za urušavanje Aleksandra Vučića. Funkcija zaštitnika građana koju je do izbora obilato zloupotrebljavao Saša Prangija Janković, prema planu dosista, nikako ne sme pasti u ruke nikome ko ima veze sa SNS i Vučićem. Ta funkcija, po "naslednom pravu", mora da pripadne ili onom Jankovićevom zameniku ili onom dosmanlijskom mrsomudu Rodoljubu Šabiću. Svako drugo rešenje ima se smatrati novim dokazom "strašne Vučićeve diktature" i novim povodom za fabrikovanje haosa.

Razumemo se?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Filip

pre 6 godina

Gsic moze da smeta samo opoziciji koja zna da je strucan i kvalitetan covek.

Noka

pre 6 godina

Medijska hajka na Gasica samo je jedan od primera netrpeljivosti pojedinih glasila prema vladi i premijeru sto je samo dokaz ocaja u kome se nalazi nazovi srpska opozicija.

sasa

pre 6 godina

Odlicna kolumna. Gasicu, nemaju sta dusebriznici da nadju, pa vrte jedno te isto. Covek se pokazao i dokazo na svim funkcijama na kojima je bio.

Slavoljub

pre 6 godina

Gasic je covek od poverenja. Zlih jezika je bilo i bice.

Ognjen

pre 6 godina

Smeta mnogima što Bata je odan Srbiji i neće dopustiti da bilo ko narušava ugled!

vejn

pre 6 godina

Ocekivana je reakcija ostrascene opozicije,ne treba ne njih trositi cak ni mastilo.

Uros

pre 6 godina

Gasic smeta svima onima koji nikada nece postici ni priblizno sto je on, niti ce ikada biti na funkciji, a to je na celu BIA-e. Covek je iskusan i poktkovan znanjem, da mu niko nista ne moze zameriti.

Maja

pre 6 godina

Odabir Gasica za direktora BIA je pokrenu lavinu nezadovoljstva kod opozicije i njihovih glasnogovornika. Tokom cele kampanje koju su vodili protiv Gasica nisam video ni jedan validan razlog zasto ga napadaju. Sve se svodilo na prazne price bez i jednog argumenta.

quo vadis

pre 6 godina

Opozicija nam je poprilicno isfrutrirana proslim izborima,pa vec pocinju da gube glavu!Nisu vredni pomena.

Filip

pre 6 godina

Urednika bih zamolio da izbaci rec \"srbijanac\" jer mi nismo srbijanci nego Srbi, jer ni hrvati nisu hrvatijanci nego hrvati kao ni crnogorci sto nisu crnogorijanci. \n

Goran

pre 6 godina

Svaka mu na mestu! Odlican tekst kao i odlican pokazatelj koliko je zuta gamad uzela maha.

kiki

pre 6 godina

Dosmanlije su doveli Srbiju na ivicu propasti i sad im smeta svako ko zeli njenu obnovu i razvoj .

dusan

pre 6 godina

Gasic ce rezultatima opravdati ukazano poverenje u to sam siguran!

Danilo

pre 6 godina

Bravo... Dosta nam je dosistickog terora - narod im vec gooodinama stavlja do znanja da su daleka i ruzna politicka proslost, ali oni potvrdjuju da nikada nisu marili za misljenje naroda.

ajf

pre 6 godina

Gasic je zbog te izjave bio smenjen a neki u bivsem rezimu nisu bili smenjeni ni za daleko gore stvari koje su izrekli i koje su radili?

Kid

pre 6 godina

Ako mi neko klekne, to je osecaj dominacije, a ne seksizma. A kada nekom kazem da moram da ga poljubim, e to vec ima neki kontekst.

Laza

pre 6 godina

Gašić je za razliku od žute bagre odan svom narodu i svojoj državi možda ga zato najviše napadaju i pokazao je da zna da postiže rezultate i odlično i profesionalno će obavljati funkciju direktora BIA.

Nista lose

pre 6 godina

U toj, kako rece, \"nespretnoj izjavi\", da voli novinarke koje klece samo zuti i njihovi istomisljenici, mediji, pomislili da je hteo da kaze nesto u vezi oralnog zadovoljavanja Bate Gasica. Da je to mislio rekao bi neku udobniju pozu, a ne da doticna zulja kolana. Jedva se docekali da se izvrne izjava u cilju pljuvanja Vlade. Gasic je pohvalio i mislio da voli mlade ambiciozne novinarke koje s lakocom mogu i da kleknu ako treba da ne bi smetale kolegama, kako bi prinele mikrofon blize govorniku, a ne babe koje same ne mogu ni cipele da obuju, a da ne sednu.

Bojan

pre 6 godina

Žutim hejterima se nikada ne može ugoditi oni su uvek nezadovoljni ali šta nas briga neka kukaju jedino to znaju da rade.

Marta

pre 6 godina

Потпуно се слажем са коментаром и ставовима господина Вучићевића. Његов рад и упознавање јавности са разним замкама које су се припремале Србији су драгоцени. Сигурно су осујетили многа зла и многима отворили очи о намерама непријатеља Србије. Зато га не подносе,као и амбасадор САДа! Само ви наставите јер вредите више од свих осталих медија! Ви стојите на бранику Србије!

mili

pre 6 godina

Nisam ni ja ukrao nikad pare i namestio tender, pa nisam kompetentan da budem direktor obavestajne sluzbe. Kakve to veze ima jedno sa drugim?

Car

pre 6 godina

Pa zato nisi ni kompetentan.Pametnima dosta ni jedna ti vise ne treba.

brane k

pre 6 godina

Ko god da je postavljen žuti bi isto pisali i pametarili.

Miroljub

pre 6 godina

Gašićeva greška je što je pošten i predan poslu,i naravno da smeta Živkoviću poljoprivredniku u pokušaju koga ni familija ne glasa,Šutanovcu što nađe pašnjake na Vračaru specijalistu za stečajeve i prevarantu koji je nasankao čak i amerikance kome ni ime ne mogu da spomenem i slični.

Jovanović

pre 6 godina

Niko ne voli uspešne ljude, još ako su patriote kao Gašić, žuti kreću da ih razapinju.

Miloš

pre 6 godina

Situacija je jasna, napadaju Gašića, ne bi li "okrnjili" Vučića. To je taktika žute mafije.

Hedona

pre 6 godina

Gašić je pravi profesionalac a to ološima iz DOS-a smeta.

Filip

pre 6 godina

Gašič je pošten i vredan zbpg jedne izjave dao je ostavku na mestu ministra odbrane , nisam video i zapamtio da je ijedan visoki funkcioner da ostavku u vreme DOS-a za bilo kakav lapsus i gest .

Bole

pre 6 godina

Dosovci su se ponašali gore od bilo koje vlast i nisu nikada davali ostavke na svbpje funkcije.

Ljubo

pre 6 godina

Vest o imenovanju g. Gasica na to mesto ,mi je uljepsala dan ,....nikada vise nesmemo dozvoliti da u neciji interes smicemo ,ubijamo ,proterujemo srpske patriote ,jer nemamo vremena vise za bilo kakav oprost ni popravni . SRBIJA

Joca

pre 6 godina

Samo pokušavaju neko zlo da nabiju čoveku, ko god da je bio izabran opet im nebi valjalo.

Zivko

pre 6 godina

Nisam fan SNS,ali gospodin Gasic ima izuzetno stvaralacke sposobnosti. Kod mene u Milutovcu je za pet dana pod njegovom komandom niklo dva kilometra asfalta pre dva meseca,a prethodnih cetrdeset godina nista. Bravo za Gasica. Bog mu srecu dao.

Marinko

pre 6 godina

Opozicija samo moze da zavidi Gasicu na strucnosti i kvalitetu.

Vlada

pre 6 godina

Predlažem da Jankovića zameni sadašnji i večni Ds, soros državni sekretar kulture sa mrljom u vidu krivične za krađu i da se, tako, nastavi taj lepi običaj "putera na glavi" zbog koga su takvi kadrovi uvek dobrodošli svima sem dobrom u društvu. Nastavljaju da podrivaju sistem, a da uživaju u svakoj vladi i ličnom blagostanju.

zoran vukasinovic

pre 6 godina

kertesa i frenkija za ministre zandarmerije pa da vidite kako musa dere jarca.

Mile

pre 6 godina

Srbiji, da bi zivela, na vrhu vlasti treba oko 1000 postenih i nepotkupljivih ljudi. Sve ostale pozicije mogu da se popune ali ako nije potpuno do srzi posten, radan, odgovoran i nepotkupljiv onda mu nikakva znanja i diplome ne pomazu da bude u vrhu vlasti. Najveci lopovi, kod nas, su imali najveca akademska zvanja.

Nebijsa

pre 6 godina

Aleksandar Rankovic je brio krojac pa smo imali jaku sluzbu. To ato je neko bio keramicar ne znaci nista a "dokaz" da je bio keramicar dao je Vojislav Seselj i SRS kopijom njegove pristupnice.nImali smo tzv intelektualce a onda vidimo da je Jovica Stanisic bio agent CIA onda nam je nacelnik generaataba tzv vrhunski oficir b Perisic bio agent CIA i svi posle Stanisica sem Radeta Markovica svi DOS sefovi BIA.nRed je da imamo pravu sluzbu i da ta aluzba ne prati i ne prisluskuje predsesnika vlade i drzave i prodaje amerikancima i britancima. Red je.n

Sreten

pre 6 godina

Gospodin Gašić je sposoban i vredan čovek koji je dokazao da je deset puta bolji političar i državnik od ljudi koji ga kritikuju.

Lenka Nastic

pre 6 godina

Jedan je Bata.Mnogi eto dolazak na funkciju coveka od poverenja koriste za spinovanje,ali toliko o tome pricaju da je ocigledno koliko im to ustvari smeta i koliko je tu jaka njihova sujeta.

Helena

pre 6 godina

Uspeh se ne oprašta, tako ni opozicija ne oprašta to što je Gašić primer časnog i poštenog političara koji je sitnicu skupo platio.

Mikica

pre 6 godina

Gašić neće dozvoliti vršljanje stranih agenata po BIA i zato ima toliku podršku premijera Vučića i građana Srbije.

Novak

pre 6 godina

Podrska za naseg Dragana J. Vucicevica ! Samo Napred Srbijo !

Hole

pre 6 godina

Opoziciji smetaju vredni i uspesni ljudi poput Gasica!

Gagi

pre 6 godina

Opoziciji smeta sve sto je dobro i korisno za Srbiju!

Danica

pre 6 godina

Na misljenje opozicije u Srbiji vise niko i ne obraca paznju!

damjan

pre 6 godina

A nemaju ništa konkretno da kažu protiv Gašića. Uhvatili su se one izjave sa novinarkom ko pijan plota, jer bukvalno Gašić nema nikakve mrlje u karijeri. Da ima oni bi je davno pronašli i sladili se i na sva zvona je govorili.

Matija

pre 6 godina

Bratislav Gašić je legitiman predlog. Problem je, čini mi se, u tome što se o svemu vodi javna kampanja. Saglasnost za direktora BIA trebalo bi da daje skupština, a ne javnost. U suprotnom, kako se kod nas radi, teško je sprečiti javno komentarisanje političkih odluka. Neki su zlonamerni, neki dobronamerni, ali to je tako. Iskreno, nije malo dosmanlija u i oko SNS, počev od Beograda, preko ministarstava finansija i privrede, pa i same Vlade.

Izbori 2024

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija