• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.06.2017

08:59

POD MAČ, BATO! Nova video kolumna Dr Miroljuba Petrovića: HRANITE SE ZDRAVO, da ne biste ZAUDARALI!

Kolumne

POD MAČ, BATO! Nova video kolumna Dr Miroljuba Petrovića: HRANITE SE ZDRAVO, da ne biste ZAUDARALI!

Podeli vest

Dr Miroljub Petrović, doktor filozofije i direktor Centra za prirodnjačke studije svakog dana u svojoj video kolumni koju snima ekskluzivno za Informer.rs suočava nas sa svakodnevnim životnim situacijima i savetuje o načinu na koji da se s njima izborimo

U novoj video kolumni Dr Miroljub Petrović iznova se bavi zdravlje, odnosno čistoćom.

On, naime, smatra da su dezodoransi sasvim nepotrebni ako se čovek hrani zdravo, i da loša ishrana ključni razlog zbog kojeg ljudi ponekad zaudaraju. Tu, kaže Petrović, nikakav dezodorans ne može da pomogne. 

A šta treba raditi da se to izbegne, pogledajte u njegovoj novoj video kolumni:


Sve kolumne Dr Miroljuba Petrovića pogledajte na našem YOUTUBE KANALU.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija