• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dr Miroljub Petrović

16.06.2017

08:59

BAM, BAM, BAM! Video kolumna Dr Miroljuba Petrovića: U devet u krevet, a u 5 UJUTRU - NA KONCERT!

Kolumne

BAM, BAM, BAM! Video kolumna Dr Miroljuba Petrovića: U devet u krevet, a u 5 UJUTRU - NA KONCERT!

Podeli vest

U novoj, 51. po redu video kolumni koju snima ekskluzivno za portal Informer.rs Dr Miroljub Petrović odveo nas je na jedan ranojutarnji koncert

 

Čovek koji tvrdi da ima rešenje za sve probvleme Srbije i Srba i svoje savete šakom i kapom deli svima koji žele da ga čuju, podsetio nas je koliko je lepo biti ranoranilac i šta sve propuštamo ako prespavamo rano jutro.

I zato je današnji savet Dr Miroljuba Petrovića vrlo jasan - u devet u krevet, a u pet ujutru u prirodu - na koncert i doručak!

Pogledajte njegovu novi video kolumnu:


Sve dosadašnje kolumne Dr Miroljuba Petrovića pogledajte na našem YouTube kanalu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Steve G

pre 6 godina

Ne, Miroljube! U devet u krevet, a u pet ujutru na posao!

Vlastimir

pre 6 godina

Ljubomir Petrović je savremeni "fantom",( mislim u pozitivnom smislu),koji iako ima neka po meni pogrešna uverenja o veri i istoriji Srba, ima jedan "normalan i prirodan pogled na život".Zato ga podržavan u mnogim svarima.Današnji čovek živi na pogrešan način,počevši od ishrane pa do nemoralnih-seksističkih ponašanja,zato Petrović pokušava da vrati ljude u "normalu".Takođe ga podržavam što pokušava da vrati staro "Slavno srbsko carstvo" iz doba Cara Dušana,koje je prednjačilo u odnosu na ostale evropske narode. Srbija treba ponovo da se digne na noge i da podržava prave ludske vrednosti a ne da sledi propalu i nemoralnu zapadnu kulturu.

Slavko

pre 6 godina

I ti i tvoja deca dzabalebarite oni su napustili skole

Mare

pre 6 godina

Ja u to doba vodim ljubav i odlazim na posao koji volim i gde zaradujem koliko hocu,i svaki par meseci slusam koncert po najlepsim predelima zemaljske kugle

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija