• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

25.06.2017

13:30

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - PRIČA O ANI!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - PRIČA O ANI!

Podeli vest

Velimir Velja Ilić, taj jahač bez glave srpske postpetooktobarske kataklizme, nikada mi nije bio nešto posebno simpatičan. Danas, međutim, moram da mu javno odam priznanje za iskrenost. Čovek otvoreno kaže da mu mandatarka Ana Brnabić smeta zato što je lezbijka i zato što joj je jedan deda Hrvat sa Krka

Velimir Velja Ilić, taj jahač bez glave srpske postpetooktobarske kataklizme, nikada mi nije bio nešto posebno simpatičan. Danas, međutim, moram da mu javno odam priznanje za iskrenost. Čovek otvoreno kaže da mu mandatarka Ana Brnabić smeta zato što je lezbijka i zato što joj je jedan deda Hrvat sa Krka.

Čak i muškoljubivi Bojan Pajtić u svom prvom komentaru nove premijerke pominje njen način života i nedovoljno srpsko prezime

Potežući argument tipa: 'To je bruka za Srbiju i sve nas pravoslavce. Gde nam predsednik priredi ovo u čistoj nedelji posta?! ', Velja Ilić, koji čitav život posti na hladnoj rakiji i vrućoj prasetini, pokušava da skupi jeftine političke poene na predrasudama prosečnog srpskog birača. I to je, osim što je glupo, njegovo legitimno političko pravo.

Nije, da li me pratite, problem Velja. On je takav kakav jeste, čačansko-trudovski neslanik neslani, i od njega niko i ne očekuje da bude moralna vertikala i intelektualni stub ovog društva. Problem je u ovim drugim, beogradsko-novosadskim šatro elitnim društveno-političkim liderima i liderčićima koji u nedostatku sopstvene politike napadaju predsednika Vučića i njegovu mandatarku koketirajući sa najnižim porivima i najprizemnijim strastima.

REŠENJE

Tanjug

Sve i da ništa ne znam, mora biti da je za Srbiju dobro rešenje ona koju istovremeno napadaju i Velja Ilić i Bojan Pajtić i Saša Janković i Boško Obradović

Tako, na primer, čak i muškoljubivi Bojan Pajtić u svom prvom komentaru nove premijerke pominje njen "način života" i "nedovoljno srpsko prezime" (!?!); propali dosistički kandidat i vajni 'zaštitnik građana' Saša Janković otvoreno aludira da je Vučić izabrao 'gej osobu' da bi se dodvorio Zapadu, dok omiljeni političar Kajla Skota, lider ljotićevskog pokreta 'Dveri' Boško Obradović u NATO 'Danasu' (principijelno, nema šta) objavljuje da je izborom Brnabićeve na vlast u Srbiji došao hrvatski i homoseksualni lobi (!?!).

Elem, u nedostatku argumenata i konkretnih dokaza o sistemskim lopovlucima i aferama kojih danas u vrhu srpske vlasti ili nema, ili ih ima mnogo manje nego za dosističkog vakta, medijsko-politički jurišnici drugosrbijanske žute-ološ elite pokušavaju da izazovu bes naroda lansiranjem monstruoznih teorija zavera. Pa je tako iz internet-centra jedne građanske i demokratske, liberalne partije ove srede lansirana monstruozna laž da je Anin deda sa Krka bio ustaša koji je svojeručno klao Srbe u NDH!?!

Kad, na kraju, vidim ko sve, kako i zašto napada Anu Brnabić, ja moram da je podržim. Ne zbog onoga što radi ili ne radi u svojoj spavaćoj sobi, već zbog onoga što će, siguran sam, uraditi sa mesta predsednika Vlade Srbije.

Sve i da ništa ne znam, mora biti da je za Srbiju dobro rešenje ona koju istovremeno napadaju i Velja Ilić i Bojan Pajtić i Saša Janković i Boško Obradović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Мож* да бидне... - Не мора да значи...!! Само, да буде опет "после"... Нисам знала... - Нисам веровала..!!

Jana

pre 6 godina

Oboozavam tekstove ovog coveka... Pravo u metu, svaki put.

Mihailo

pre 6 godina

Ana je veliki stucnjak, savremena, mlada, uporna zena. Samo takav kadar spasava Srbiju.

Rade

pre 6 godina

Da li iko u Srbiji, Velju kraducka uzima zaozbiljno, on priča o uništavanju srpske privrede, on koji je učestvovao u rasprodaji srpskih firmi i njihovom gašenju, njemu ne odgovara mandatarka Brnabić ok ne odgovara, neka pobedi na izborima pa neka predloži on.

ledeni100

pre 6 godina

Pajtić komentariše način života Ane Brnabić, Ana se bar ne provodi po Brionima i ostalim luksuznim mestima o trošku građana Srbije, i dokle god je tako njen privatni život me ne zanima.

vukota

pre 6 godina

Smeta im Anino obrazovanje i stručnost, jer nemaju šta da joj zamere.

Laza

pre 6 godina

Zanimljivo je sto Anu Brnabic niko ne napada oko programa ili ideja nego se hvataju za neke nebitne stvari izmisljaju afere tamo gde ih nema verovatno to rade u nedostatku argumenata ali dobro navikli smo od njih da zele najgore svojoj drzavi time pokazuju ko su.

Dare

pre 6 godina

Šta god opozicija komentarisala,Ana Brnabić je odlično i dugoročno rešenje za mesto premijerke naše zemlje.

Stanko

pre 6 godina

Dobra kolumna. MOgu samo reci da cela opozicija nije Ani ni do kolena.

Dex

pre 6 godina

Ana Brnabić je puna energije i snage da vodi Vladu Srbije,ima znanja i to je mnogo puta pokazala,tako da opozicioni lideri mogu da pričaju priče i to bez ikakvih argumenata i osnova.

Sloba

pre 6 godina

Svi ti veciti kriticari i veliki dusebriznici su navikli samo da kukaju njima nista nije po volji i uvek su nezadovoljni a svi su pokazali veliku mrznju prema sopstvenoj drzavi sto je velika sramota i sto je za svaku osudu tako da bolje neka se pokriju usima i zadrze svoje misljenje za sebe.

Danijela

pre 6 godina

Ana je za Velju i slicne covek, puna znanja, iskustva i borbe da nacionalne interese, a ne kao oni.

zora

pre 6 godina

Verujem Predsedniku drzave i sigurna sam da je njegov izbor samo u interesu Srbije.Podrska mandatarki, i samo napred.

tocko

pre 6 godina

Narodu su bitni rezultati, a ne ko je sta u spavacoj sobi.

Nadica

pre 6 godina

Gradjani Srbije podrzavaju Anu jer znamo da ce radom opravdati ukazano poverenje.

Pacic

pre 6 godina

E slatko si me nasmejao!Pomlatio si ih u par poteza,majstor si verbalnog macevanja!

Marija

pre 6 godina

Jasno je da opozicija nema nikakav program i da zato pribegava ovim \"niskim\"udarima na Anu!Treba da ih je sramota!\n

Vrscanka

pre 6 godina

Nemam reci koliko je neumesno hvatati se za necije poreklo kao i za seksualno opredeljenje.

Jami

pre 6 godina

"Elita"bolje neka se bavi sobom ,nego Anom. Pametnije bi im bilo!.

Boka

pre 6 godina

Kada vidimo ko napada Anu, znamo da je ona najbolje resenje, na mestu premijera.

nada

pre 6 godina

Svi oni koji su navedeni u Vucicevinoj Kolumni morali bi preispitati njihovu seksualnu opredeljenost i njihovo poreklo jer imaju toliko putera na glavi a da se nevracamo o njihovom politickom radu i koliko su opljackali drzavu za sta ce nadam se i odgovarati !!!!!!!!!!!!! Neko ko je javno izneo svoje seksualno opredeljenje je sigurno za svaku pohvalu i to je ono sto je cini jos vecom u politici koju ce voditi - bez lazi !!!!!!!!!!!!!

Mara

pre 6 godina

Ne brinite se, narod odlicno zna ko u ovoj drzavi vredi a ko je totalno obezvredjen i izvrgnut ruglu i podsmehu gradjana.To je naravno opozicija koja laje na sva usta usled odsustva ideja i bilo kakvog plana i programa,pa im zato ostaje jedino da kevcu ko pekinezeri.Pas koji laje ne ujeda,to su one obicne ulicne dzukele i lutalice koje ne znaju gde ce i sta ce sa sobom.\n

joka

pre 6 godina

ljudskoj gluposti nema leka, ne mogu Ani da nađu ni jednu mrlj pa će sad da izmišljaju priče.

Boki

pre 6 godina

Izbor Ane Brnabić je dokaz da Srbija postaje normalna, pristojna i uređena država.

Mire

pre 6 godina

Zamislite da onaj napirlitani Pajtić godori o načinu života buduće premijerke, a svi u Novom Sadu znaju da je naklonjen istom polu.

Ustasa ili partizan

pre 6 godina

Pa Vucicevicu po tvojim komentarima svi su Ustase, logicno je da je i Ana jednim dijelom Ustasa, skaces sam sebi u usta, podrzavas jedan dio Ustasa. Moram ti cestiati na tome. Znam da ovo nece biti objavljeno ali imam veliku stisfakciju jer ces procitati to. Pusa iz zemlje Ustasa.:-)

jajicanin

pre 6 godina

Procitajte ovo,o Belinskom Gradonacelniku. Pouke berlinskog gay preporoda KLAUS WOWEREIT, gradonačelnik Berlina, spasio je grad od siromaštva i financijskog kolapsa, i pretvorio ga u jednu od najpoželjnijih svjetskih metropola za život, zabavu i investiranje KLAUS WOWEREIT je kao član Socijaldemokratske partije postao 2001. gradonačelnik Berlina, a poznat je po koaliranju s postkomunistima i javnom priznanju da je homoseksualac KLAUS WOWEREIT je kao član Socijaldemokratske partije postao 2001. gradonačelnik Berlina, a poznat je po koaliranju s postkomunistima i javnom priznanju da je homoseksualac “Ja sam homoseksualac i to je u redu”: većina Nijemaca i danas berlinskoga gradonačelnika Klausa Wowereita povezuje s tom rečenicom izrečenom prije deset godina. Wowereit je tada preuzeo vodstvo grada koji se gušio u teškoj financijskoj krizi i skandalu oko propale pokrajinske banke i iako grad još otplaćuje ogromne dugove, u međuvremenu se pretvorio u pulsirajuću metropolu ujedinjene Njemačke. Wowereit je kao kandidat Socijaldemokratske partije došao na čelo Berlina u vladi sa Zelenima i istočnonjemačkim postkomunistima u PDSu, stranci koja se kasnije pretvorila u Stranku ljevice. Dana 16. lipnja 2001. izabran je za nasljednika demokršćana Eberharda Diepgena, čije se ime uglavnom povezuje s bankrotom berlinske banke i milijardama duga u kojima je ostavio grad. SPD je strateški iskoristio krizu i demokršćane na cijelo desetljeće poslao u opoziciju. Kako izgleda, tamo će i ostati, budući da za rujanske izbore, na kojima se Wowereit kandidira za četvrti mandat, ankete SPDu predviđaju 30 posto

Verica

pre 6 godina

Upravo ti koji napadaju i pljuju po Ani su dokazali da je ona pravi izbor za premijera!

Sava

pre 6 godina

Traže svi ti likovi koji su spomenuti u kolumni Ani mrlju u karijeri, ali je nema, pa udaraju nisko.

Hedona

pre 6 godina

Ana je zaista zaslužila mesto premijera, prvo zbog stručnosti, onda je dokazala da je vredna i radna.

MIle

pre 6 godina

Nije mi jasno zasto im Ana smeta, da je neko drugi postavljen i taj bi smetao.

krmak DJ

pre 6 godina

eto to je nasa multikulturalnost sa kojom se ponosimo a kad nam drugi kazu da smo mrzitelji svega sto nije nase mi se bunimo zar kod nas samo srbin moze da bude premijer kaze nije mu prezime dovoljno srbsko a sta na ovo da kazu Albanci sa Kosova sta bi bilo sa njima da su sa nama u jednoj drzavi spasa nam nema a propasti nemozemo

duca

pre 6 godina

Ana je odlicno resenje za Srbiju u ovoj situaciji, a ovi sto mnogo pricaju oduvek su samo pricali prazne price.

zaf

pre 6 godina

Ana je veliki strucnjak, njeno seksualno opredeljenje je skroz nebitno i ne treba se hvatati za te neke gluposti, vec treba dati devojci sansu da dokaze, da je predsednik u pravu sto je nju izabrao.

Ilija

pre 6 godina

Muskoljubivi Pajtic... Sve je tacno onako kako je napisano.

Vlada

pre 6 godina

Vala da sam ja zensko pored ovakvih muskaraca koji su iz opozicije zutih kao npr. Velja, Bojan, Sasa i Bosko pre bi bio i Lezbejka nego sa njima da idem u spavacu sobu. E bas tako iskreno

Greder

pre 6 godina

Sjajna kolumuna i zaista svaka čast Vučićevića i "INFORMER" jedine prave novone koji građanima govore istinu u oči.

Mirko

pre 6 godina

Ana je vredna,sručna i odgovorna osoba i najbolji je izbor Vučića da ona bude mandatar za sastav nove vlade SRBIJE.

Majko

pre 6 godina

Anu treba gledati kroz kvalitet i strucnost, a ne po prezimenu i ko zna cemu jos

Fedja

pre 6 godina

Odavno neko nije ovako "otresao" Ilica sa cistim argumentima , svaka cast Vucicevicu!!

Goran

pre 6 godina

E ovo se zove cista argumentovana kritika a ne kao blatoid Kurir sa izmisljanjem , zato je Informer najcitaniji dnevni list!

Boris

pre 6 godina

Približavanje buduće predsednice vlade narodu je itekako potrebno jer je ona nestranačka ličnost i osoba koja svojim znanjem i rezultatima rada to i zaslužuje.

Ana MArija

pre 6 godina

Brnabić Ana ima znanje,iskustvo,obrazovanje a koje je vere,nacionalnosti,...to ne treba nikoga da interesuje!

Olivera

pre 6 godina

Istina je rečena a nekima može da se dopadne ili ne! Ana će biti premijerka i dokazaće opoziciji kakvi se rezultati ostvaruju ako je neko posvećen !

Milan

pre 6 godina

Jako lepo receno, dokle god se Ana ne svidja celoj sviti opozicije u paket, znaci da je za Srbiju dobra!

Darko

pre 6 godina

Gospodine Vucicevicu mozete li da mi odgovorite na pitanje sta je sa cenom maline? Niko se od vas o tome ne oglasava,hladnjacari rade sta im se hoce,a te ne bi moglo bez dozvole vlasti. Ja sam covek koji je glasao za Vucica i nemam nista protiv da Ana bude premijer,zena je strucna i njen privatan zivot me ne zanima. Polako pocinjem da se pitam dali sam pogresio zato sto sam poverenje dao SNS u sada,a i pre par godina. Uglavnom nista se ne menja,pa vas zato pitam zasto ne napravite kolumnu o kriminalcima koji drze hladnjace,a vlast im to dozvoljava,cena Srpske maline je u inostranstvu u marketu 25,90 evra po kilogramu?!

Filip

pre 6 godina

Odlična kolumna koja iznosi jasne i neosporive činjenice.

Jasminn

pre 6 godina

Bar da je vise novinara kao sto je Vucicevic a ne sorosoida koje ne zanimaju cinjenice vec izmisljaju.

nenad

pre 6 godina

Ma u pravu si ... zena ima iskustva u poslu menadzer po struci ... glasaci SNS-a su danas pametni i odmah vide dobre poteze predsenika drzave ... i na tome im cestitam i verujem u dobar rad vlade ...

Dejan83

pre 6 godina

Ana je talentovana i puna zivota.Obrazovana zena i strucnjak koji ce Srbiju promeniti na bolje.

Vanja

pre 6 godina

Ana će biti dobar premijer , a ostali koji je kritikuju nisun joj ni do kolena.

Lazar

pre 6 godina

Svaka cast Dragane, jer kao i uvek iznosite samo cinjenice i govorite jezikom istine ! Sto na umu to na drumu, i bez dlake na jeziku !

Gargamelka

pre 6 godina

Velimir Ilic je dokazao da ga jedino zanima funkcija.

Jataganac

pre 6 godina

Zna Velja i sam da je Ana najbolji moguci izbor za Srbiju.

Kristijana NBGD

pre 6 godina

Vucicev izbor nece ispostovati samo onaj kome smeta ovoliki napredak Srbije.

Hajduk Djule

pre 6 godina

Vreme je da se taj Ilic Velimir povuce u politicku penziju jer nema odavno sta da ponudi gradjani Srbije.

mala

pre 6 godina

Mislim da sada svako ima neku pricu u vezi Ane..

mala

pre 6 godina

Mogu da pricaju sta god hoce.Brnabicka ce nam biti premijerka.

Miodrag

pre 6 godina

Mogu da lupaju šta hoće,koga interesuje njihovo mišljenje.

neca

pre 6 godina

Ovaj Vučićević je najtelentovaniji novinar u Srbiji.

Mile

pre 6 godina

Može da neko voli ili ne voli Vučićevića, ali on uvek u svojim tekstovima pogodi u centar.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija