• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dr Miroljub Petrović

18.07.2017

08:59

BAM, BAM, BAM! Dr Miroljub Petrović ima plan za ulazak Srbije u EU: Išutiramo primitivce I ONDA SE PRAVIMO LUDI!

Kolumne

BAM, BAM, BAM! Dr Miroljub Petrović ima plan za ulazak Srbije u EU: Išutiramo primitivce I ONDA SE PRAVIMO LUDI!

Podeli vest

Osnivač Centra za prirodnjačke studije, Dr Miroljub Petrović iz dana u dan snima video kolumne ekskluzivno za portal Informer.rs a u najnovijoj se bavi otvaranjem poglavlja 2348 za ulazak u EU i smislio je način kako da nas ta Evropa konačno prihvati

S obzirom na istoriju koju Evropa uči, prema kojoj je "Oluja" bila obična "traktorijada", Jasenovac luna park u koji su Srbi dobrovoljno dolazili, a budući svetac Stepinac samo stajao na ulazu i cepao karte, s obzirom na to da su Naser Orić, Ramuš Haradinaj i Ante Gotovina oslobođeni u Hagu jer nisu napravili nikakve zločine, Dr Miroljub Petrović savetuje da se prilagodimo takvim stavivima, pa da počnomo da vežbamo kako da sredimo primitivce i posle toga kažemo - memamo pojma kako se to desilo.

Pogledajte obavezno novu kolumnu Dr Miroljuba Petrovića:

Sve njegove dosadašmnje kolumne pogledajte na našem YOUTUBE KANALU.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Točkonja

pre 6 godina

Mi se "pravimo" pametni a oni se "prave" ludi.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija