• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dr Miroljub Petrović

20.07.2017

08:59

BAM, BAM, BAM! Dr Miroljub Petrović u novoj video kolumni poručuje: SMRT NIJE KRAJ, u tu laž žele da nas ubede SATANISTI!

Kolumne

BAM, BAM, BAM! Dr Miroljub Petrović u novoj video kolumni poručuje: SMRT NIJE KRAJ, u tu laž žele da nas ubede SATANISTI!

Podeli vest

Dr Miroljub Petrović, čovek koji ima rešenje za sve naše probleme i za svaku našu muku, u novoj video kolumni koju snima ekskluzivno za portal Informer.rs bavi se temom vaskrsenja

 

Osnivač centra za prirodnjačke studije u svojoj novoj vide kolumni poručuje da ne treba kukati kad neko umre, jer postoji vaskrsenje, i smrt nije kraj, već početak novog, večnog života.

I zato Dr Miroljub Petrović savetuje da ne kukate za svojim milima i dragima kojih više nema, jer to rade naznabošci, već da se radujete životu i čekate dan kada ćete ponovo biti zajedno. Pogledajte:

Sve dosadašnje video kolumne Dr Miroljuba Petrovića pogledajte na našem YOUTUBE KANALU.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija