• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dr Miroljub Petrović

24.07.2017

09:00

BAM, BAM, BAM! Dr Miroljub Petrović savetuje: Ne budite bolesni i zakiseljeni, ZAMENITE GRAD ZA SELO!

Kolumne

BAM, BAM, BAM! Dr Miroljub Petrović savetuje: Ne budite bolesni i zakiseljeni, ZAMENITE GRAD ZA SELO!

Podeli vest

Dr Miroljub Petrović, osnivač Centra za prirodnjačke studije, svakoga dana snima video kolumne ekskluzivno za naš portal

 

U novoj video kolumni, čovek koji ima rešenje za sve naše probleme, daje recept kako da ne obolimo od raka. Dr Miroljub Petrović tvrdi da su za pojavu kancera najodgovorniji loša ishrana i nedovoljna fizička aktivnost. I zato, zamenite grad za selo i bićete - zdravi.

Pogledajte novu kolumnu Dr Miroljuba Petrovića:

Sve njegove dosadašnje kolunne pogledajte na našem YOUTUBE KANALU.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Giša

pre 6 godina

Doktore svaka ti zlata vrijedi to je samo jedan od dokaza da i školovan čovjek razmišlja realmo i u stvarnosti a ne ko većina žibe u nelom virtualnom svijetu i drže mam neke demagoške govore u koke i si me vjeruku.

milan

pre 6 godina

neznam dokle ćete tog šarlatana da eksponirate dali nemate ništa pametnije on lupa a misli da je pametat bio bi red da ode u prošlost jer takko nešto nije vredno vašeg renomea

Kemo

pre 6 godina

Daj, sklonite ovu budalu sa portala.........................sere k'o foka.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija